Ayam1980 Posted March 4, 2015 Author Posted March 4, 2015 Ayam - Negra jedzie do Burków i Kocurków :smile: dziewczyny, nie róbcie jej już ogłoszeń. uffffffffffffffffffffff Quote
Nutusia Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Z ogromną przyjemnością skasowałam maila od Ayam w sprawie Negry! :) 1 Quote
PSYzRADYS Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 ja jednak bym jej ogłoszenia robiła, bo Negra, owszem, pojedzie do Burków i Kocurków, ale dopiero przy następnym transporcie. Ostatnio Burki zabrały za dużo psiaków... Quote
Ayam1980 Posted March 4, 2015 Author Posted March 4, 2015 Nutusia, musisz przekopiować w takim razie stąd, bo ja do poniedziałku jestem poza zasięgiem i nic nie prześlę :-( Z ogromną przyjemnością skasowałam maila od Ayam w sprawie Negry! :) Quote
kinga Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 ja jednak bym jej ogłoszenia robiła, bo Negra, owszem, pojedzie do Burków i Kocurków, ale dopiero przy następnym transporcie. Ostatnio Burki zabrały za dużo psiaków... Alu - ma jechać teraz, tak zdecydowała Agnieszka. Quote
PSYzRADYS Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Alu - ma jechać teraz, tak zdecydowała Agnieszka. to decyzje zmieniają się z godziny na godzinę ;) wczoraj rozmawiałam z Agnieszką, mówiła, że chce wziąć Negrę i Wektora, ale nie w ten weekend... Quote
beka Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 wszystko zależy o której ma być transport. Wektorek :) i Negra zaklepane. Quote
mdk8 Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 z FB: " Jutro nasz piękny Ikar jedzie do domu " " Spartunia ma w sobotę wizytację " Quote
Ayam1980 Posted March 5, 2015 Author Posted March 5, 2015 Goldi już w nowym domku <3 właściciele zakochani totalnie!!!! W sobotę przyjeżdża Neruś (Odys) <3 Quote
Nutusia Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Takie wieści to ja lubię! Kolejny DOBRY weekend. Szkoda, że tylko dla wybrańców, ale dobrze, że choć dla nich... Quote
PSYzRADYS Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 dobrych wiadomości ciąg dalszy :) bernardynka AWANGARDA adoptowana :) Quote
Grażyna49 Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 dobrych wiadomości ciąg dalszy :) bernardynka AWANGARDA adoptowana :) Strasznie jestem Wam wdzięczna. Nie wiem jak dziękować. Jeszcze Boston sen mi z powiek spędza. Quote
Nutusia Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 A ja nie wiem czy dziewczyny zdążyły ją już ogłosić... Quote
PSYzRADYS Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Ja ją ogłaszałam... odbiór psów w Markach jutro o 12.00 Quote
Ayam1980 Posted March 6, 2015 Author Posted March 6, 2015 Wiem!!!!! Agnieszka do mnie pisała :-) Quote
Anula Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Ciekawe do jakiego domu poszła bernarynka ? Też jestem ciekawa.Ta sunia wymaga leczenia.Jeżeli poszła do budy,na łańcuch to oznacza,że z deszczu pod rynnę mogla trafić.No ale najlepiej mieć dobre myśli i nie przejmować się,nie myśleć pesymistycznie. Quote
mdk8 Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 z FB: " Nawet nie minęła doba a Ikar wraca do nas!!! Totalna porażka, nie spełnia oczekiwań, bo... jest za stary! Bo tak starego psa jak 4-5 lat nie da się już ułożyć.... - słowa Pani! Pani zakochanie od pierwszego wejrzenia pękło jak bańka mydlana. Niby chce uciekać, niby coś tam, a głównie chodziło o wiek! Pani skupiła się na ogłoszeniu schroniskowym, tam był podany orientacyjny wiek (1,5 - 2 lata, a to, że jest starszy już nie pasuje, mimo, że go widziała, że była na spacerze, że taki kochany, piękny, cudowny - idealny! Tak więc, chłopak wraca - i dobrze, nam nie przeszkadza, to, że nie ma 2 lat, a ok. 3 może więcej, ciężko ocenić precyzyjnie, bo nie byłyśmy przy jego narodzinach - dla nas jest młodym, cudownym psiakiem, pragnącym miłości człowieka! Nasi weci ocenili na ok. 3 lata i tego się trzymamy. Pierwszy i ostatni raz poszłam komuś na rękę, w sensie przyspieszyłam proces adopcyjny, bo tak Pani bardzo zależało i nie mogła się już doczekać, nie pomagały tłumaczenia ,że Ikar jest u nas kilka godzin i nic konkretnego nie możemy o nim powiedzieć, oprócz tego, że jest spokojny, delikatny i piękny. Przyjechała następnego dnia, wyszła na spacer i się zakochała. Jak widać pani "pokochała" oczami psa 2letniego, a jak się okazało, że ma ok. roku więcej to miłość się skończyła! " Quote
Kejciu Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 porażka.....na czarne kwiatki z tymi ludźmi... Quote
Kejciu Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Gdzie wyczytałas te informacje o Ikarze ?weszłam na FB ale nie znalazłam :( Quote
kinga Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Ciekawe do jakiego domu poszła bernarynka ? Niestety nie wiemy, adopcja nie szła przez nas. Quote
mdk8 Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Gdzie wyczytałas te informacje o Ikarze ?weszłam na FB ale nie znalazłam :( https://www.facebook.com/events/339076516301138/347757988766324/ Quote
Kejciu Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 A to na wydarzeniu ich wcześniej nie byłam :-) Quote
Recommended Posts