Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest awaldi
Posted

Powiedzmy, że będzie dwojga imion, Misio Troja ;)

Jest fantastyczna. Mądra i łagodna.

Tytuł magistra to jedyne, czego jej brakuje ;)

Posted

Trojka - ale super!!! :)

Dostałam 2 ostatnie psiaki na maila - zaraz przeredaguję i ślę do Kejciu.

Co to jest to filetowo/różowe na psach? Już któryś z kolei pies na zdjęciu jest taki "kolorowy"...

Posted

Myślę, że to pigmentum Castellani. Dawny, ale skuteczny lek dermatologiczny. A to zielone - to ani chybi Oxytet spray

konfirm - bardzo dziękuję za oświecenie w tej materii. Pytania o kolor słyszymy już od jakiegoś czasu, powtarzamy to, co powiedzieli nam pracownicy - czyli że to "na pchły" - czyli ogólniej rzecz biorąc, na choroby skórne, ale na fb ludzie wolą utrzymywać, ze to "na pewno po pogryzieniach", mimo że tłumaczymy, ze akurat te psy nie były pogryzione.

A tak - to jak dla mnie wszystkie psy moga być fioletowe, byle byłyby leczone.

Posted

Avangarda jest tak podobna do naszej Pandy, z pysia, że musiałam się upewnić, że Pandziocha leży obok...

Nie weźmiemy 3 dużego psa do 40m mieszkania (niedługo się przeprowadzamy...), ale może da się jej jakoś pomóc wirtualnie?

Posted

Chciałam Wam powiedzieć, że dzisiaj rezerwuję Odysa na transport do Warszawy w najbliższy weekend. Będzie można zmienić w ogłoszeniu wyróżnionym poprostu miejsce Odysa i nr kontaktowy. :) Jutro Goldi wiozę do Bytomia do nowego domku :) 

• Upvote 1