konfirm31 Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Pan z Krakowa do mnie zadzwonił. Podoba mu sie czarnulka :). Do sprawy, włączyła się znajoma dogomaniaczka od malagos - wegielkowa, czyli Pani nie z Krakowa, a z Kielc. Pani myślała, że szczeniaczki są w Warszawie, a one, biedulki - w Makowie..... Będziemy w kontakcie telefonicznym. Trzymajcie kciuki :) 1 Quote
Nutusia Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Trzymamy! A w Krakowie też mamy swoje zaprzyjaźnione "macki", jakby co ;) Quote
ewu Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Trzymam kciuki z malizny. Paula dziękuję:) :calus: Quote
konfirm31 Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Są zmiany :). Zadzwoniła Pani z Warszawy. To znacznie bliżęj, niż Kraków. Trzymajcie kciuki w sobotę. Quote
Mazowszanka13 Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Są zmiany :). Zadzwoniła Pani z Warszawy. To znacznie bliżęj, niż Kraków. Trzymajcie kciuki w sobotę. Jakby co w niedzielę wieczór wracam do Warszawy. Quote
malagos Posted November 6, 2014 Author Posted November 6, 2014 O kurcze, powodzenia, szczylki kochane! Quote
malagos Posted November 6, 2014 Author Posted November 6, 2014 Jakby co w niedzielę wieczór wracam do Warszawy. Mazowszanko, a ja własnie szukam podwody do Warszawy w niedzielę wieczór......... Mozę z Wami sie mogę zabrać? Quote
konfirm31 Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Byłam u psiaków. Walczą z kotami i gryzą po uszach biedną, starą sunię. Ze sobą - też walczą - jak to szczeniaki. Dzisiaj bardziej bojowa, była płowa. Paulino, dzięki za ogłoszenia :) . Ten sobotni dom dla czarnuli (jeśli wypali - tfu, tfu), to dzięki Twojemu ogłoszeniu :). Zaniosłam Pani podkłady dla szczeniaków(na podróż) i kasę na opłacenie jutrzejszego szczepienia jednego szczeniaczka - oczywiście, zaszczepione będą dwa(Pani chce płacić za szczepienie drugiego). Może DS warszawski, zwróci za "swojego", to koszty się zmniejszą ;). Płowa panna, nadal szuka domu. Dziewczyny, bardzo dziękuję za wsparcie i pomoc :). Nie ma, jak dogo :loveu: Quote
Marysia R. Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Czy ja się tutaj meldowałam? :hmmmm: Tak czy inaczej jestem, przesyłam ciepłe myśli i zaciskam kciuki za szczeniaczki :) Quote
konfirm31 Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Nie byłaś,więc tym bardziej - witam :) Quote
Mazowszanka13 Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Mazowszanko, a ja własnie szukam podwody do Warszawy w niedzielę wieczór......... Mozę z Wami sie mogę zabrać? Z wielką przyjemnością :) Quote
malagos Posted November 7, 2014 Author Posted November 7, 2014 Żeby tylko Wegielkowa się nie pogniewała na nas - ze znalazła domek w Krakowie, a szczylek idzie do Warszawy :( Węgielku, nie gniewaj się na nas i nie miej za złe... 1 Quote
konfirm31 Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Sumitowałam się jak mogłam i mam nadzieję, że dostałam rozgrzeszenie :). Quote
ewu Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Żeby tylko Wegielkowa się nie pogniewała na nas - ze znalazła domek w Krakowie, a szczylek idzie do Warszawy :( Węgielku, nie gniewaj się na nas i nie miej za złe... O kurcze u Makili są cudne szczeniaczki ,są w Wieliczce. Quote
Nutusia Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 O, to rzut beretem od Krakowa. A dziś w radio słyszałam, że będzie tam nawet szybka kolejka kursowała co pół godziny! :) Quote
malagos Posted November 7, 2014 Author Posted November 7, 2014 Wymieniłyśmy się z ewu kontaktami i telefonami, moze te maluchy z Wieliczki skorzystają. Quote
ewu Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Rozmawiałam z Panią, właśnie wracali od Państwa ,którzy chcieli oddać 2 parotygodniowe szczeniaczki do schroniska. Pani zabrała obie malizny:) Swoją drogą przerastają mnie ci ludzie , nie dopilnowali suki( o sterylce to już nie wspomnę) a jak się oszczeniła to szczenięta do schronu... Dobrze ,że ci młodzi, uroczy Ludzie nie dopuścili do tego i zabrali obie sunieczki. Quote
ewu Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 A więc szukamy dalej ds dla 4 dzieciaków od Makili. Quote
elik Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 ... Swoją drogą przerastają mnie ci ludzie , nie dopilnowali suki( o sterylce to już nie wspomnę) a jak się oszczeniła to szczenięta do schronu... Dobrze ,że ci młodzi, uroczy Ludzie nie dopuścili do tego i zabrali obie sunieczki. Włos się jeży na głowie i nie tylko :pissed: Quote
konfirm31 Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Niedobrze jest :(. Pani z Warszawy, nie odbiera telefonów. Poważnie obawiam się, czy odezwie się i czy przyjedzie w sobotę po psa...... Maluchy zostały zaszczepione, mają założone książeczki. A domków - brak...... Quote
Recommended Posts