Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pan z Krakowa do mnie zadzwonił. Podoba mu sie czarnulka :).

Do sprawy, włączyła się znajoma dogomaniaczka od malagos - wegielkowa, czyli Pani nie z Krakowa, a z Kielc. Pani myślała, że szczeniaczki są w Warszawie, a one, biedulki - w Makowie..... Będziemy w kontakcie telefonicznym. Trzymajcie kciuki  :)

• Upvote 1
Posted

Jakby co w niedzielę wieczór wracam do Warszawy.

Mazowszanko, a ja własnie szukam podwody do Warszawy w niedzielę wieczór......... Mozę z Wami sie mogę zabrać?

Posted

Byłam u psiaków. Walczą z kotami i gryzą po uszach biedną, starą sunię. Ze sobą - też walczą - jak to szczeniaki. Dzisiaj bardziej bojowa, była płowa.

Paulino, dzięki za ogłoszenia :) . Ten sobotni dom dla czarnuli (jeśli wypali - tfu, tfu), to dzięki Twojemu ogłoszeniu :). Zaniosłam Pani podkłady dla szczeniaków(na podróż) i kasę na opłacenie jutrzejszego szczepienia jednego szczeniaczka - oczywiście, zaszczepione będą dwa(Pani chce płacić za szczepienie drugiego). Może DS warszawski, zwróci za "swojego", to koszty się zmniejszą ;).

Płowa panna, nadal szuka domu. Dziewczyny, bardzo dziękuję za wsparcie i pomoc :). Nie ma, jak dogo :loveu:

Posted

Żeby tylko Wegielkowa się nie pogniewała na nas - ze znalazła domek w Krakowie, a szczylek idzie do Warszawy :(
Węgielku, nie gniewaj się na nas i nie miej za złe...

• Upvote 1
Posted

Żeby tylko Wegielkowa się nie pogniewała na nas - ze znalazła domek w Krakowie, a szczylek idzie do Warszawy :(
Węgielku, nie gniewaj się na nas i nie miej za złe...

O kurcze u Makili są cudne szczeniaczki ,są w Wieliczce.

Posted

Rozmawiałam z Panią, właśnie wracali od Państwa ,którzy chcieli oddać 2 parotygodniowe szczeniaczki do schroniska.

Pani zabrała obie malizny:)

Swoją drogą przerastają mnie ci ludzie , nie dopilnowali suki( o sterylce to już nie wspomnę) a  jak się oszczeniła to szczenięta do schronu...

Dobrze ,że ci młodzi, uroczy Ludzie nie dopuścili do tego i zabrali obie sunieczki.

Posted
...

Swoją drogą przerastają mnie ci ludzie , nie dopilnowali suki( o sterylce to już nie wspomnę) a  jak się oszczeniła to szczenięta do schronu...

Dobrze ,że ci młodzi, uroczy Ludzie nie dopuścili do tego i zabrali obie sunieczki.

Włos się jeży na głowie i nie tylko :pissed:

Posted

Niedobrze jest :(. Pani z Warszawy, nie odbiera telefonów. Poważnie obawiam się, czy odezwie się i czy przyjedzie w sobotę po psa......

Maluchy zostały zaszczepione, mają założone książeczki. A domków - brak......