Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Godzinę temu, malagos napisał:

Auraa, zapytałaś mnie dziś, czy kojec wolny - już nie, Sonek wrócił z adopcji...

A co było "powodem" ?

Posted
1 godzinę temu, malagos napisał:

Pies uciekał z kojca, z szelek, z obroży.

Czy z Waszego kojca też  uciekał ?

Jeśli nie, to znaczy, że był powód jego ucieczek.

Posted

Uciekał, mimo wysokich prętów, dlatego zawieźliśmy go, niestety, do gminnego kojca. Odległość w sumie nieduża, ok. 2 km, ale tak by u mnie "pod ręką" był :(

Posted

To coś czarne to sunia. Bardzo łagodna i przyjazna w stosunku do wszystkich. Ma ok. 5lat. Trzeba ją ratować, bo albo trafi do budy i będzie rodziła co cieczkę albo co jest bardziej prawdopodobne, trafi do Radys.

Jutro załozę jej wątek. Jestem w kontakcie z panią z gminy i czekam na zdjęcia, które pani mi obiecała.

Posted

Pani Kasia dzwoniła ale oczywiście nie do mnie tylko do Sylwi do hotelu. Sylwia przekazała jej, że Bezik już znalazł nowy dom.

Przez miesiąc nie podjęli zadnych działań, zeby zmienić sytuację, mimo, że Krysia zaangażowała się aby im w pewien sposób pomóc. Dała adresy i nawiązała kontakt z instytucjami, które powinny zainteresować się taką rodziną. Niestety Pani Kasia nie skorzystała z tej możliwości.

Posted

Starszy , choc wygląda na więcej  ma 12 lat więc energii też mu nie brakuje. Teraz kiedy mama w pracy a brat w przedszkolu, on spędza z Bezikiem najwięcej czasu,.