Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Paweł umówi p. Kasię ze szkoleniowcem dzisiaj będzie dzwonił do niej) od nas ze Skierniewic, babka przyjdzie do Państwa zorientować się co i jak i wtedy będziemy wiedzieli co dalej robić. Pierwsza wizyta - bezpłatna.

• 2 weeks later...
Posted

ja już lepiej nie ma to jak złapać anginę. Pani nie dzwoni a brak wiadomości to chyba dobre wiadomości.Jutro rano zadzwonię i dowiem się co słychać.

Posted

Niestety nie mamy dobrych wieści... Pani Kasia nic się nie odzywała i ł zadzwonilismy do niej zapytac jak tam... i nie jest nic lepiej, ta Pani która miała się pokazać u Bezika -  nie było jej... qrcze trochę długo to wszystko trwało, myśleliśmy a prawie pewni byliśmy, że już jest trochę do przodu a tutaj stoimy w tym samym miejscu... Szkoda że p. Kasia nie dała znać, że tej p. Oli nie było, że nie dzwoniła... ajjjj tam.... dzwonilismy przed momentem do p. od szkolen psiaków ale Pani dała info ze nie da rady. PILNIE POTRZEBNA POMOC!!!!

Posted

Mamy problem, zeby kogoś znaleźć. Nie wiem gdzie szukać. Dostałam nr. telefonu. p. Paweł dzwonił ale człowiek nie ma czasu, żeby przyjechać do Bezika.

Posted

Rozmawiałam właśnie z moją znajomą behawiorystką. Twierdzi, że jedno spotkanie niewiele da. Potrzeba ćwiczeń, ćwiczeń i jeszcze raz ćwiczeń. Pierwsze może np. polegać na tym, że idzie się z Bezikiem w jakąś uliczkę, gdzie samochody przejeżdżają bardzo rzadko. Gdy widzimy, że jedzie, komenda "siad", skupiamy uwagę na sobie i nagradzamy grzeczność. I tak do skutku...

Viola uważa, że najlepsza byłaby psia szkoła. W Skierniewicach znalazłam taką: https://pl-pl.facebook.com/PrzyjacielPiesAleksandraCherek

Czy Pani mieszka z Bezikiem sama, czy ma jakąś pomoc?...

Posted

Jeszcze taki kontakt:

Również szkolimy w Skierniewicach i okolicy

Centrum Edukacji Kynologicznej ALTO
SZKOLENIE PSÓW
Przedszkole dla Szczeniąt
Nieśmiały Pies
Pies Rodzinny
Przygotowanie do Dogoterapii
Przygotowanie do Wystaw
Szkolenia Indywidualne
Grupy Zaawansowane

Nauczymy Cię współpracować z własnym psem. Nasze szkolenia są
skuteczne i przyjemne, dla psów i dla ich ludzi!
Pracują dla Ciebie instruktorzy z wieloletnim doświadczeniem.

Szkolenia w Warszawie, Grodzisku Mazowieckim, Żyrardowie, Skierniewicach.
Zapraszamy psy w każdym wieku!

facebook.com/AltoPsy
www.altopsy.republika.pl
Tel. 602-552-638 , 604-149-021

I jest też mowa o jakimś Panu Waldku z ul. Podleśnej, który ma dogi argentyńskie i jest trenerem psim ;)

I taki jeszcze: http://www.szkoleniepsow.fora.pl/szkoly-dla-psow,8/alto-warszawa-skierniewice-zyrardow-grodzisk-maz,6821.html

I jeszcze tu (ostatnia pozycja): http://www.firmy.net/tresura-zwierzat,skierniewice.html