inka33 Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 JAk nie pomyliłam nazw :oops:, to z hotelikiem "Psia chata" była jakaś afera o niewydanie psa czy coś takiego (nie wiem, po czyjej stronie wina...) Quote
auraa Posted November 27, 2014 Author Posted November 27, 2014 To nowy hotel. Polecony przez sylwiao,jest tam malo psow i bedzie mial kontakt z czloweiekiem Quote
Nutusia Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 JAk nie pomyliłam nazw :oops:, to z hotelikiem "Psia chata" była jakaś afera o niewydanie psa czy coś takiego (nie wiem, po czyjej stronie wina...) Nie jestem pewna, ale to chyba chodziło o "Chatę zwierzaka"... Quote
inka33 Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Nie jestem pewna, ale to chyba chodziło o "Chatę zwierzaka"... A, chyba tak, chyba masz rację... Quote
agat21 Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Jutro wiozę Bezika z dotychczasowego hoteliku pod lecznicę SGGW, gdzie przejmie go Krysia :) Trzymajcie kciuki :) Quote
Gabi79 Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Jutro wiozę Bezika z dotychczasowego hoteliku pod lecznicę SGGW, gdzie przejmie go Krysia :) Trzymajcie kciuki :) Dawno nie zaglądałam do Bezika, trzymam kciuki :loveu: Quote
Nutusia Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Trzymamy! A jutro się kończy bazarek pysznościowy - w połowie dla Bezika - może warto jeszcze zajrzeć ;) Quote
agat21 Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Trzymamy! A jutro się kończy bazarek pysznościowy - w połowie dla Bezika - może warto jeszcze zajrzeć ;) Już zajrzałam i jeszcze zajrzę ;) Quote
auraa Posted November 30, 2014 Author Posted November 30, 2014 Bezik zamieszka w nowym hoteliku "Psia Chata" w Skierniewicach. Cioteczki , proszę zadbajcie o wątek Bezika i bazarki. Po operacji mam spuchniętą twarz, nie mogę załozyć okularów a bez nich absolutnie nie jestem w stanie nicprzeczytać ani napisać. Quote
Mazowszanka13 Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Trzymaj się auraa i zdrowiej :):) Quote
agat21 Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Bezik w drodze do Skierniewic :) Dopiero dziś poznałam go osobiście - dusza pies! :) Wylewny, serdeczny, najlepiej, żeby oda razu wziąć go na rączki i tulić głaskać, miziać.. Wiozłam go sama, w związku z czym musiał siedzieć sam na tylnym siedzeniu i bardzo był tym faktem rozżalony, co rusz próbował jakoś przedostać się do mnie do przodu lub chociaż wejść na moją głowę :evil_lol: . Dobrze, że podróż nie trwała długo.. Aura zdrowiej szybko! Quote
Nutusia Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Beziku - sprawuj się grzecznie, niech Ciocia Auraa spokojnie dochodzi do zdrowia :) Quote
kabaja Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 agat21 bardzo dziękujemy z transport Bezika :) będziemy czekać wieści z nowego miejsca Quote
auraa Posted December 1, 2014 Author Posted December 1, 2014 Bezik już w nowym hotelu. Przyjął go bardzo ciepło pan Paweł, Bezik był przestraszony i bardzo płakał przez cały dzień za Krysią i Maćkiem.Pan Paweł wyprowadzał go na smyczy bo bał się, ze mimo solidnego ogrodzenia Bezik będzie próbował uciekać. Oglądając teren Krysia odniosła bardzo dobre wrażenie. Teren jest duży a kojce dla dużych psów porządne. Bezik będzie w specjalnej przybudówce do domu z małą suczką. https://www.facebook.com/pages/Hotel-Dla-Ps%C3%B3w-PSIA-Chata/366970286783917?fref=ts to jest adres hotelu Quote
auraa Posted December 1, 2014 Author Posted December 1, 2014 28.11 na konto Bezika wpłynęło 20zł od basiek8. Dziękuję!!!! Quote
malagos Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 To Bezik jest w domu? Nie w kojcu? I cena ta sama, co u Sylwii, 350 zł z karmą? Quote
auraa Posted December 1, 2014 Author Posted December 1, 2014 Nie jest w kojcu. Szukałyśmy miejsca, gdzie miałby ciepło i bliski kontakt z człowiekiem. Quote
malagos Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 To super, ze nadal może być w domku :) Ciekawe, czy duzo tam psów jest, w tym hotelu? Quote
kabaja Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 ciekawe jak tam Bezik ,po pierwszych dniach w nowym miejscu? Quote
papryka Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Witamy:) Bezik zadomowił się u nas na dobre:) Od wczoraj pilnuje się super, biega po całej działce (nie tylko po wybiegu). Apetyt mu dopisuje:) Pana nie opuszcza na krok, z psiakami dogaduje się super. Póki co zgrzyt jest między naszym Kokosem a Bezikiem - Bezik chce mieć swojego Pana na wyłączność co nie podoba się Kokosowi:) muszą się chłopaki dogadać jakoś:) link do fb i albumu Bezika (aktualne fotki w albumie):) https://www.facebook.com/media/set/?set=a.395408027273476.1073741842.366970286783917&type=1 Quote
papryka Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Mylę się, czy Bezik miał być u sylwiasko w domu, a tam w linku 1 zdjęcie samych kojców i to nie widać wnętrza boksów, a tylko same kraty w dodatku dach nie do końca wykonany. Poza tym zdjęciem w wydarzeniu nie ma nic więcej. Ani jednego słowa, zero informacji. Wygląda na to, że od dnia otwarcie 7.X. nic tam się nie wydarzyło. Chyba nawet dachu nie dokończyli, bo gdyby dokończyli, to pewnie zdjęcie by wymienili. Zapraszamy na naszego fb https://www.facebook.com/pages/Hotel-Dla-Ps%C3%B3w-PSIA-Chata/366970286783917, aktualne fotki hotelu są, boksy sa w pełni skończone, w pełni zadaszone. Już kilka psiaków od nas znalazło DS, mamy pozytywne opinie ŁToZ i współpracujemy z naszym skierniewickim schroniskiem. To jest nowo powstały hotel. W przygotowaniu są wewnętrzne boksy. Quote
Recommended Posts