Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

JAk nie pomyliłam nazw :oops:, to z hotelikiem "Psia chata" była jakaś afera o niewydanie psa czy coś takiego (nie wiem, po czyjej stronie wina...)

Nie jestem pewna, ale to chyba chodziło o "Chatę zwierzaka"...

Posted

Jutro wiozę Bezika z dotychczasowego hoteliku pod lecznicę SGGW, gdzie przejmie go Krysia :)

Trzymajcie kciuki :)

Dawno nie zaglądałam do Bezika, trzymam kciuki  :loveu:

Posted

Bezik zamieszka w nowym hoteliku "Psia Chata" w Skierniewicach.

Cioteczki , proszę zadbajcie o wątek Bezika i bazarki. Po operacji mam spuchniętą twarz, nie mogę załozyć okularów a bez nich absolutnie nie jestem w stanie nicprzeczytać ani napisać.

Posted

Bezik w drodze do Skierniewic :)

Dopiero dziś poznałam go osobiście - dusza pies! :) Wylewny, serdeczny, najlepiej, żeby oda razu wziąć go na rączki i tulić głaskać, miziać.. Wiozłam go sama, w związku z czym musiał siedzieć sam na tylnym siedzeniu i bardzo był tym faktem rozżalony,  co rusz próbował jakoś przedostać się do mnie do przodu lub chociaż wejść na moją głowę   :evil_lol: . Dobrze, że podróż nie trwała długo..

Aura zdrowiej szybko! 

Posted

Bezik już w nowym hotelu. Przyjął go bardzo ciepło pan Paweł, Bezik był przestraszony i bardzo płakał przez cały dzień za Krysią i Maćkiem.Pan Paweł wyprowadzał go na smyczy bo bał się, ze mimo solidnego ogrodzenia Bezik będzie próbował uciekać. Oglądając teren Krysia odniosła bardzo dobre wrażenie. Teren jest duży a kojce dla dużych psów porządne. Bezik będzie w specjalnej przybudówce do domu z małą suczką.

https://www.facebook.com/pages/Hotel-Dla-Ps%C3%B3w-PSIA-Chata/366970286783917?fref=ts to jest adres hotelu

Posted

Witamy:) Bezik zadomowił się u nas na dobre:) Od wczoraj pilnuje się super, biega po całej działce (nie tylko po wybiegu). Apetyt mu dopisuje:) Pana nie opuszcza na krok, z psiakami dogaduje się super. Póki co zgrzyt jest między naszym Kokosem a Bezikiem - Bezik chce mieć swojego Pana na wyłączność co nie podoba się Kokosowi:) muszą się chłopaki dogadać jakoś:) link do fb i albumu Bezika (aktualne fotki w albumie):)

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.395408027273476.1073741842.366970286783917&type=1

Posted

Mylę się, czy Bezik miał być u sylwiasko w domu, a tam w linku  1 zdjęcie samych kojców i to nie widać wnętrza boksów, a tylko same kraty w dodatku dach nie do końca wykonany.

10626487_371036206377325_863622126597727

Poza tym zdjęciem w wydarzeniu nie ma nic więcej. Ani jednego słowa, zero informacji. Wygląda na to, że od dnia otwarcie 7.X. nic tam się nie wydarzyło. Chyba nawet dachu nie dokończyli, bo gdyby dokończyli, to pewnie zdjęcie by wymienili.

Zapraszamy na naszego fb https://www.facebook.com/pages/Hotel-Dla-Ps%C3%B3w-PSIA-Chata/366970286783917, aktualne fotki hotelu są, boksy sa w pełni skończone, w pełni zadaszone. Już kilka psiaków od nas znalazło DS, mamy pozytywne opinie ŁToZ i współpracujemy z naszym skierniewickim schroniskiem. To jest nowo powstały hotel. W przygotowaniu są wewnętrzne boksy.