Jump to content
Dogomania

Szkieleciki Wiki i Milka. Pati z przepukliną na brzuszku. Wiki i Milka już w DS. Pati szuka DS!

Recommended Posts

Posted

Gdyby nie takie chwile radości przyszłoby zwariować i utonąć w morzu nieszczęść i bezduszności, jakiej doświadczają Ogonki

Mam dokładnie takie same odczucia Gusiaczku

Posted

Ale  mnie dzisiaj czekała niespodzianka na koncie:-) Dostałam wpłatę 73 zł od dawid9t, a w tytule napisał, że to na pomoc:-) Nie mam jak napisać PW do Ciebie

dawid9t, a chciałam zapytać, czy to wpłata na Wiki i Milkę?

Jeśli się do mnie nie odezwiesz, pozwolę sobie dopisać 73 zł do ich konta:-) Bardzo serdecznie dziękuję za pomoc naszym podopiecznym! Ludzie nadal potrafią mnie pozytywnie zaskoczyć i to jest cudowne!!!

Posted

Kolega z boksu dziewczynek nie żyje:(

Nie zdążyłam mu pomóc, nie chce mi się żyć :(

ewu .............. spalisz się na amen ...... :( 

staram się codziennie sobie tłumaczyć, że nie da się ! nie da! zbawić, pomóc wszystkim Ogonkom skazanym na poniewierkę

(przez nas, ludzi :pissed: )

ewu, robisz kawał przepięknej roboty, ile ona Cię kosztuje (w każdym wymiarze) wiesz tylko Ty, a my możemy się domyślać

jest mi smutno i przykro, serce boli .....

nie zdążyłaś teraz, by zdążyć za chwilę ....

serdeczności zostawiam i dobre myśli

Posted

Kolega z boksu dziewczynek nie żyje:(

Nie zdążyłam mu pomóc, nie chce mi się żyć :(

Basiu.... bardzo mi przykro, bardzo mocno Cię przytulam i błagam nie obwiniaj się. Pomagasz jak tylko się da, dokonujesz cudów, żeby wyciagać te psiulki stamtąd. Nie zawsze się udaje, ale trzeba się otrząsnąć i wyciągać kolejne...

Posted

Dziękuję Wam kochane, nie umiem sobie poradzić.

Jutro znowu tam jadę, głowa mnie boli od płaczu.

Bolt , którego ogłosiłam wczoraj znalazł dom, choć tyle...

Pokochałam Semiego , bardzo chciałam go zabrać ale nie miałam możliwości.

Będę go zawsze miała w sercu, okruszek kochany :-(

Posted

Na pocieszenie.

Wiki i Milka czują sie bardzo dobrze, od kilku dni uwielbiaja sie razem bawic:) Zaczepiaja sie, biegają. Zimno jakoś im jeszcze nie przeszkadza.

Posted

Dziękuję Wam kochane, nie umiem sobie poradzić.
Jutro znowu tam jadę, głowa mnie boli od płaczu.
Bolt , którego ogłosiłam wczoraj znalazł dom, choć tyle...
Pokochałam Semiego , bardzo chciałam go zabrać ale nie miałam możliwości.
Będę go zawsze miała w sercu, okruszek kochany :-(

Basiu, nie wiem, co Ci radzić, ale Ty się dziewczyno wykończysz ...
Posted

Byłam dzisiaj z suniami u weta. Obie zostały zaszczepione przeciw wściekliźnie i chorobom zakaźnym, obie są też zaczipowane (niestety odpłatnie, bo w W-wie bezpłatne już się skończyły). Dodatkowo Milka miała pobraną krew do badania przed sterylką.

Za całość zapłaciłam niestety 380 zł...

Milka ma też umowioną sterylkę na 6 listopada na godzinę 9:30, ale będziemy probowały przełożyć ją na 7 listopada na piątek, żeby później Ania mogła z nia posiedzieć 2 pełne dni w domu.

Milka ważyła pierwszego dnia 5,30. Dzisiaj już 6,60 kg, a nadal powinna przytyć, choć wygląda o niebo lepiej.

Wiki ważyła 6,30 w ciąży. Teraz waży 5,60 kg i nadal potrzebuje podtuczenia.

Obie są przekochane, co będzie widać na krótkim filmiku. Ich radość ze spotkania, potrzeba przytulania się i całwoania są niesamowite:-)

http://youtu.be/4OTN_VcqOJc

W gabinecie zachowywały się bez zarzutu, mimo, że stałyśmy w kolejce prawie godzinę. Wiki wtuała się w Anię, Milka we mnie i leżaly sobie spokojnie, bez stresu.  W poczekalni wszyscy byli pod ich wrażeniem. Jedna Pani coś do nich powiedziala i natychmiast obie poleciały do niej, zaczęły się wspinać i całować Panią. Są obłędne:-)

Posted

na filmiku pełne szaleństwo :megagrin:

no, ale Ciocia Ciasteczkowa Operator kamery ;)

bardzo osobiście uważam, że chipowanie powinno być bezpłatne zawsze i wszędzie ... zwłaszcza dla bezdomniaków

Posted

W Warszawie w pierwszej połowie roku czipujemy bezpłatnie, ale potem brakuje tych bezpłatnych czipów:-( 

Moi weci będą startowali w konkursie na lecznicę z bezpłatny,mi czipami, ale póki co nie mamy już gdzie zrobić tego za darmo, a bardzo nam zależy, żeby psiaki były zaczipowane przed adopcją. Dopiero po 2-3 miesiącach zmieniamy dane w bazie.

Posted

Ewu, bardzo bardzo mi przykro z powodu odejścia maluszka.. Robisz więcej niż możesz. Ale morza nieszczęść nie da się całkiem zasypać. Najcieplejsze myśli w Twoją stronę wysyłam, trzymaj się, jesteś wspaniałym i absolutnie wyjątkowym człowiekiem. W sercach psów masz wielki wielki pomnik wdzięczności

Posted

Ewu, bardzo bardzo mi przykro z powodu odejścia maluszka.. Robisz więcej niż możesz. Ale morza nieszczęść nie da się całkiem zasypać. Najcieplejsze myśli w Twoją stronę wysyłam, trzymaj się, jesteś wspaniałym i absolutnie wyjątkowym człowiekiem. W sercach psów masz wielki wielki pomnik wdzięczności

Posted