Jump to content
Dogomania

ETNA z przytuliska "G" pojechała do DS. Teraz trzymamy kciuki za aklimatyzację!

Recommended Posts

Posted

Tak, Lucyna jutro wieczorem jedzie do Wrocławia. Jeszcze tylko Wojtka dopytam czy ma możliwość jutro sunię "wydać". Teraz już wszystko zależy tylko od niego. ;)

Posted

Lucyna i Wojtek umówieni na transport Etny na jutro na godz. 18:00. Oznacza to, że we Wrocławiu będą koło 20:00. Zaraz napisze do Lilu PW z danymi do Lucyny, a jej podam dane do Lilu. :)

Posted

Lucyna i Wojtek umówieni na transport Etny na jutro na godz. 18:00. Oznacza to, że we Wrocławiu będą koło 20:00. Zaraz napisze do Lilu PW z danymi do Lucyny, a jej podam dane do Lilu. :)

Trzymam kciuki z całych sił!!!

Posted

Jak mnie wkurza to nowe Dogo!!!. Piszę wiadomość, klikam "odpowiedz" i nic, klikam z 10 razy i dalej nic. Nie wiem co się dzieje. Już nie wspomnę ze nie mam paska z ikonkami!

Posted

Za około 30 minut powinna być w drodze. Wojtek jak zwykle stanął na wysokości zadania - pojechał prosto z pracy do żetony, żeby ją odpchlić. Oczywiście fujary z nas, że zapomnieliśmy zrobić to wcześniej...

Posted

Saro, "wkurza" to bardzo delikatne określenie... ;)

Ja kiedyś sobie przypadkowo wyłączyłam pasek ikonek, bo przycisnęłam pierwszy górny przycisk u góry po lewej stronie menu na ekranie do pisania.

"Tylko BBCode".

Tylko że wtedy pasek menu był, ale przymglony i nieczynny. Nie otwierały się paski ikonek.

Może sprawdź.

Posted

Saro, "wkurza" to bardzo delikatne określenie... ;)
Ja kiedyś sobie przypadkowo wyłączyłam pasek ikonek, bo przycisnęłam pierwszy górny przycisk u góry po lewej stronie menu na ekranie do pisania.
"Tylko BBCode".
Tylko że wtedy pasek był, ale przymglony i nieczynny. Nie otwierały się ikonki.
Może sprawdź.

Kurczę, nie wiem o jakim przycisku mówisz Elisabeto?
Posted

Jak zaczynasz pisac post, to wyświetla się menu, tak?
To jest najpierwszy przycisk po lewej stronie, w pierwszym rzędzie menu. Taki kwadracik... ;)

Elisabeto, no właśnie nic mi się nie wyswietla. Nie ma nic, zadnych ikonek. Nic nie mogę zrobić, ani wstawiać zdjęć, ani pogrubic tekstu czy zmienić jego koloru, zmienić czcionki, moje menu diabli wzięli. I tak już się dzieje od kilku dni.
Posted

Rozumiem... :( :(
Podobno najlepszą przeglądarką jest Mozilla. 

Ja właśnie Mozilli używam. Ten problem jest od kilku dni, wcześniej wszystko było OK.