Yoana Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Hubciu, nacierpisz się biedaku :nonono2: . Na pocieszenie, można tylko sobie pomyśleć co on by przechodził będąc schronisku. Teraz jest zaopiekowany i będzie zrobione wszystko co się da. Miejmy nadzieję, że drugie oczko da się uratować. Quote
izabelka_70 Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 w sumie jeszcze sprawa nie przesądzona... jutro na 19 jadę z nim do kontroli, zobaczymy. kilka fotek z dziś foch po zakraplanych oczkach ;) z kumplem niedoli reksiem -jemu tez domek zaginął.... i spanie synchroniczne z Lenką :) 1 Quote
jaguska Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Może da się to jeszcze zaleczyć, biedaczek, ale i tak wygrał los na loterii, jesteście wielkie dziewczyny Quote
supergoga Posted October 12, 2014 Author Posted October 12, 2014 To Iza jest wielka. Stara sie jak może i że to ogarnia = nie wiem jak.... Quote
terra Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Biedaczek kochany, mam nadzieję, że będzie dobrze i że szybko przestanie cierpieć. Quote
Ada-Vebby Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Ciekawa jestem co Wet powie...,jeszcze wierzę,że nie będzie trzeba usuwać gałki ocznej. Fajna fotka Hubcia z Lenką-spanie synchroniczne ;) Quote
anica Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Też mam taką nadzieję że uda się uratować oczko! Zdjęcia są super! jak szybko Hubcio potrafi się zaprzyjaźnić( albo żyć ze wszystkimi w zgodzie, jak kto woli) :loveu: Quote
Asia Lisowska Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Mocno trzymam kciuki za (mam nadzieję) pozytywne wiadomości po dzisiejszej wizycie u weta :thumbs: Quote
jaguska Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Poszły grosiki ode mnie dla Hubusia, na to samo konto co wcześniej, trzymam mocno kciuki za oczka. A mnie dzisiaj spotkało coś okropnego, nie psa to dotyczy ale kota, masakra, zerknijcie http://www.dogomania.com/forum/topic/143370-mini-bdt-pod-sosnami-pche%C5%82ka-i-pako/ Quote
Gabi79 Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Hubciu, trzymam kciuki za Ciebie cudny piesku!!! Quote
supergoga Posted October 13, 2014 Author Posted October 13, 2014 Uffff, juz w domku - udało się. Nie trzeba usuwać oczka. Ropa w ogromnych ilościach się zboera na skutek choroby oczka i tych mazideł które dostaje. Iza wykupiła dzisiaj jeszcze sól fizjologiczną i waciki specjalne i przemywanie oczek. Ale oczka sa, więc jest pozytywnie. Teraz zostana do zrobienia ząbki, bo smród potworny gnijacy z pysia, a przy kastracji takich "brudnych" rzeczy sie nie robi. Ale na spokojnie, poczekamy. Ważne że mały kochany, nie brudzący, tylko czasem jak ludzia przy nim brak podspiewuje smutno. Kochany Hubuś. Quote
Gabi79 Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Uffff, juz w domku - udało się. Nie trzeba usuwać oczka. Ropa w ogromnych ilościach się zboera na skutek choroby oczka i tych mazideł które dostaje. Iza wykupiła dzisiaj jeszcze sól fizjologiczną i waciki specjalne i przemywanie oczek. Ale oczka sa, więc jest pozytywnie. Teraz zostana do zrobienia ząbki, bo smród potworny gnijacy z pysia, a przy kastracji takich "brudnych" rzeczy sie nie robi. Ale na spokojnie, poczekamy. Ważne że mały kochany, nie brudzący, tylko czasem jak ludzia przy nim brak podspiewuje smutno. Kochany Hubuś. Wspaniała wiadomość, że oczka nie trzeba usuwać!!! Quote
Yoana Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Bardzo się cieszę z dobrych wiadomości. Zdrowiej nam Hubciu ! Quote
Mysza2 Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Ale super wiadomości :klacz: :klacz: Będzie dobrze:) Quote
jaguska Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Wspaniałe wiadomości, na dobranoc trochę mi się humor poprawił, bardzo się cieszę że oczka zostają na miejscu, głaskanko dla Hubcia i buziaki dla Izy. Quote
supergoga Posted October 16, 2014 Author Posted October 16, 2014 Izka z rodzina dzielnie przemywa i kropli. Maluszek mieszka i spi razem z Izy Lenką - od spania synchronicznego :megagrin: Potrafi wspaniale wskoczyc na kanape także - czyli tak jak powiedział wet - może widziec na zasadzie - coś ciemne, coś jasne. Ogólnie jednak żyje własnym życiem - taki dreptuś malutki. :nonono2: Quote
terra Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Słodziak kochany, teraz, żeby doszedł do formy i znalazł kochający domek. Quote
Yoana Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 A obserwujecie jakąś poprawę z oczkami ? (totalnie się nie znam jak szybko powinno być coś widać) Quote
izabelka_70 Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 z oczkami troszkę jakby lepeij, ale się chłopak bardzo nieciepliwi przy przemywaniu.... ogólnie kochany psiak <3 Quote
Recommended Posts