tamb Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Podobno brat mu dał. Wcześniej Roki był psem brata. Quote
Gusiaczek Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Zaglądam .... no nie jest fajnie, szkoda :( Quote
terra Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Jak ktoś coś mnie daje to czuję się tego właścicielem ;) ale nie ma co tego roztrząsać. Brat też pewnie nie był z psem związany, skoro nie interesował się podłym losem psa. Pytanie, kto wyszkolił Rokiego? (retoryczne) Zmierzam do tego, że może ten pies miał innego właściciela, o którym nic nie wiemy. Ale jeśli go nie szuka, to też kiepski właściciel. Quote
Figunia Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Zapisuję wątek i będę śledzić losy psiaczków. Niestety, tylko tyle teraz mogę (plus wspierające myśli...)... Quote
jola&tina Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Dzień dobry. Zapisuję wątek i będę śledzić losy psiaczków. Niestety, tylko tyle teraz mogę (plus wspierające myśli...)... Dziękuję wszystkim za odwiedziny. Wspierające słowa i myśli też bardzo potrzebne. Quote
togaa Posted September 29, 2014 Author Posted September 29, 2014 Terra, tamb pisała wcześniej,że Roki patrzy tylko jak by tu zwiać i stąd Norel o tym wspomniała. Wraca zawołany ale na luźnej smyczy...Jego luźne, błotne kupy mogą się brać również z braku enzymów trzustkowych lub obecności dużej ilości pierwotniaków(lamblii). W warunkach w których żył i o pierwszą dolegliwość było łatwo i o lamblie jeszcze łatwiej. Bez diagnozy będzie kiepsko, bo jedzenie będzie przelatywać przez układ pokarmowy Rokiego z prędkością światła a on nic nie przyswoi...niestety... Dzisiaj zawiozłyśmy Rokiego do Lecznicy. Poszła do badania koo i krew, również pod kątem trzustki. To cudo nie pies. Sama słodycz !!! Wpadłam po uszy !!! Roki jako szczeniak został podobno kupiony na pobliskiej giełdzie przez brata ostatniego 'opiekuna" i na niego jest wystawiona książeczka zdr. Facet nie mieszka już w Bielsku. Sunia też podobno pochodzi z giełdy, kupiona rok wczesniej. Nocką wstawię zdjęcia. Quote
jola&tina Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Czy malutka sunia też miała robione badania? Jak z nią jest? Quote
togaa Posted September 29, 2014 Author Posted September 29, 2014 Czy malutka sunia też miała robione badania? Jak z nią jest? Nic nie wiem o Malutkiej. Mam ostatnimi dniami istne urwanie głowy, a jak znalazłam chwilkę i tam dzwoniłam to nikt nie odbierał. Jutro się czegoś dowiem... A to nasz Roki dzisiaj . Tylko kochać... Quote
togaa Posted September 29, 2014 Author Posted September 29, 2014 Talia modelki; Krew do badania... Quote
jola&tina Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Śliczny Roki. Na zdjęciach faktycznie wygląda na olbrzyma. Oby tylko wyniki były dobre. Quote
terra Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Piękny psiak :loveu: oby badania wyszły dobrze a kłopoty okazały się przejściowe. Quote
tamb Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Roki już nie kombinuje z ucieczką, biegał po całym ogrodzie. Od rana już nie jest zamknięty w kojcu, tylko na wybiegu a kojec otwarty. Jest świetnym psem. Quote
togaa Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 Ma bardzo długie pazury, co widać na zdjęciu. Musiał długo tkwić w tym "kojcu" ,,bez wychodzenia. Quote
ania68 Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Piękny Roki :loveu: Mam nadzieję, że wyniki wyjdą dobrze, a Roki znajdzie szybko cudowny dom :) Quote
Gusiaczek Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Cudny jest, a to spojrzenie ... :loveu: Quote
kora78 Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Zapisuję sie, już przejrzałam wątek, dziewczyny działają expresowo :) Quote
jola&tina Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Odwiedzam naszego chudziutkiego olbrzyma. Cudny jest, a to spojrzenie ... :loveu: Spojrzenie ma przejmujące. Taka biedna poczciwina! Quote
NikaEla Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Aż niemożliwe...http://images69.fotosik.pl/228/c97002da6ffcac27med.jpg Quote
dorcia2 Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Cudny psiaczek oby udało się z nowym domkiem, trzymam kciuki :thumbs: Quote
togaa Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 a co z malutka? Podobno jest w dobrej formie. Pomiata naszym Duszkiem-Papierkiem , który jest w tej samej Lecznicy . Irenka która tam dzisiaj zajrzała, zastała biednego Duszka na kocyku , bo księżniczka podstępem zajęła Jego rezydencki fotel. . Quote
tamb Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Roki kochany i cudowny. Kupy już normalne. Biedak ma anemię, musi dostawać kawałek wołowiny codziennie. Dzisiaj zjadł ok. 30dkg na surowo. Quote
jola&tina Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 No, anemii w jego przypadku można było się spodziewać, On jest po prostu zagłodzony. Ile waży? A pozostałe wyniki w normie? Quote
phase Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Widziałam psiaki na facebooku.. Przybywam i tu. Quote
Recommended Posts