malagos Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Uuu, ciepły ten wieczór u nas na Kurpiach to nie jest, zaledwie 5 stopni! Ale ciepełko sie robi na sercu, jak sie czyta o jamnisi :) A ja mam od dzis ON-ka :siara: Quote
Usiata Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Uff, wreszcie znalazłam wątek Waszej nowej dziewusi; serdeczne miziaki dla Reszki :loveu: i równie serdeczne pozdrowienia dla Was, Ellig i Ewo Marto :calus: (pieniążek dla czarnulki pójdzie w piątek) Quote
Ewa Marta Posted September 23, 2014 Author Posted September 23, 2014 Uuu, ciepły ten wieczór u nas na Kurpiach to nie jest, zaledwie 5 stopni! Ale ciepełko sie robi na sercu, jak sie czyta o jamnisi :) A ja mam od dzis ON-ka :siara: Jaki onek? Idę poszukać:-) Quote
Ewa Marta Posted September 23, 2014 Author Posted September 23, 2014 Uff, wreszcie znalazłam wątek Waszej nowej dziewusi; serdeczne miziaki dla Reszki :loveu: i równie serdeczne pozdrowienia dla Was, Ellig i Ewo Marto :calus: (pieniążek dla czarnulki pójdzie w piątek) Usiata (jednak dla mnie będziesz zawsze Podmcent;-) ) bardzo dziękujemy!!! Quote
ewu Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Reszka to prawdziwy skarb. Była u mnie krótko a ja tęsknię za nią i umieram z żalu, że 5- ty pies w domu to w moim przypadku nierealne:( Zakochałam się w niej i bardzo się cieszę,że Reszka jest w tak cudownym dt:) Quote
ewu Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Reszka jest przezabawna, u mnie też szalała jak "pijany zając", ganiała za piłeczką, zataczała ogromne koła w ogrodzie:) Quote
Mattilu Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Jaki onek? Idę poszukać:-) A jak znajdziesz, to sie ta wiedza podziel:) Mam nadzieje, ze ktoregos dnia Isadora nawiedzi pania Anie i beda fotaski malej psotnicy:) Quote
Ewa Marta Posted September 23, 2014 Author Posted September 23, 2014 Reszka to prawdziwy skarb. Była u mnie krótko a ja tęsknię za nią i umieram z żalu, że 5- ty pies w domu to w moim przypadku nierealne:( Zakochałam się w niej i bardzo się cieszę,że Reszka jest w tak cudownym dt:) Jest w tym DT dzięki Tobie ewu:-) Jak Ci się robi smutno, to pomyśl, że uratowałaś ją, bo zabrałaś z miejsca, gdzie nikt nie doceniał jej uroku i morza miłości, jakie w niej jest. A panienka nadrabia teraz stracony czas:-) Quote
Ewa Marta Posted September 23, 2014 Author Posted September 23, 2014 A jak znajdziesz, to sie ta wiedza podziel:) Mam nadzieje, ze ktoregos dnia Isadora nawiedzi pania Anie i beda fotaski malej psotnicy:) Quote
Ewa Marta Posted September 23, 2014 Author Posted September 23, 2014 Chciałam się podzielić wątkiem onka malagos, ale mi nie wszedł tekst powyżej:-( Wrzucam tutaj: http://www.dogomania.com/forum/topic/137136-psiaki-z-naszej-wsi-maksio-ma-swoich-ludzi/page-13#entry15809233 A zdjęcia Isadory bardzo by się przydały i ucieszyłyby niejedno oko, ale Dorotka zajęta mocno i nie wiem, czy będzie mogła podjechać do Ani. Prawdopodobnie ja będę w sobotę, bo dziewczynkę trzeba pokazać wetowi (uszka) Quote
Isadora7 Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Melduję się na wątku, choć podobnie jak wszyscy jestem przekonana, że to będzie krótki wąteczek :smile: A jak znajdziesz, to sie ta wiedza podziel:) Mam nadzieje, ze ktoregos dnia Isadora nawiedzi pania Anie i beda fotaski malej psotnicy:) Chciałam się podzielić wątkiem onka malagos, ale mi nie wszedł tekst powyżej:-( Wrzucam tutaj: http://www.dogomania.com/forum/topic/137136-psiaki-z-naszej-wsi-maksio-ma-swoich-ludzi/page-13#entry15809233 A zdjęcia Isadory bardzo by się przydały i ucieszyłyby niejedno oko, ale Dorotka zajęta mocno i nie wiem, czy będzie mogła podjechać do Ani. Prawdopodobnie ja będę w sobotę, bo dziewczynkę trzeba pokazać wetowi (uszka) Ooooo nie ma lekko, już jednego psiaka u Ani przepusciłam. Planuję w weekenddzik sobota/niedziela nie wymigacie się oooo nie od moich fotek :) :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
Mattilu Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Isadora! Hurrra! Beda foty! Ale zolwica tez, dobrze? Prooooosze :) Quote
Isadora7 Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Isadora! Hurrra! Beda foty! Ale zolwica tez, dobrze? Prooooosze :) :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: jassssssssssssssne Quote
Ellig Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Bardzo dziekujemy kochanym Cioteczkom za pomoc dla Reszki :) Juz cieszę sie na sama myśl o pięknych fotkach. Mattilu, zolwica niestety juz schowala sie za szafką, idzie zima.... Quote
Gusiaczek Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Witam słonecznie :) Już bardzo się cieszę na zdjęcia Miłego dnia wszystkim życzę :) Quote
Gusiaczek Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Witam słonecznie :) Już bardzo się cieszę na zdjęcia Miłego dnia wszystkim życzę :) Quote
Usiata Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Też bardzo chętnie popatrzę na diabełka piłeczkowego - buziaki Resiu kochana :buzi: Quote
Ellig Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Witam słonecznie :) Już bardzo się cieszę na zdjęcia Miłego dnia wszystkim życzę :) Też bardzo chętnie popatrzę na diabełka piłeczkowego - buziaki Resiu kochana :buzi: Dobrego, słonecznego i ciepłego dnia! :) Quote
Ewa Marta Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 Ooooo nie ma lekko, już jednego psiaka u Ani przepusciłam. Planuję w weekenddzik sobota/niedziela nie wymigacie się oooo nie od moich fotek :) :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: hurrraaaaa!!!!!!! To cudowna wiadomość :smile: Jestem pewna, że się w niej Dorotko zakochasz, bo to prawie jamnik jest;-) Quote
Ellig Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Dzień dobry! Wiadomośc od Ani: "Zrobienie zdjęcia graniczy z cudem. Mam ogon, ucho ,albo zamazany obraz. tak nasza Reszka śmiga po ogródku, ja jestem za wolna. Tylko wiatr robi. Jak w wiadomosciach podadzą,ze halny jest na Ochocie to wiadomo czyja wina" :) 1 Quote
malagos Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 to ja po znajomosci zaproszę do mojego "owczarka", założyłam mu wątek: http://www.dogomania.com/forum/topic/143084-wiejski-owczarek-belgijski-cudowny-szczeniak-rzepek-u-nas-w-bdt/ i życząc dobrego dnia, uciekam :) Quote
Ellig Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 to ja po znajomosci zaproszę do mojego "owczarka", założyłam mu wątek: http://www.dogomania.com/forum/topic/143084-wiejski-owczarek-belgijski-cudowny-szczeniak-rzepek-u-nas-w-bdt/ i życząc dobrego dnia, uciekam :) Wzajemnie, dobrego dnia. :) Quote
Isadora7 Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Dzień dobry! Wiadomośc od Ani: "Zrobienie zdjęcia graniczy z cudem. Mam ogon, ucho ,albo zamazany obraz. tak nasza Reszka śmiga po ogródku, ja jestem za wolna. Tylko wiatr robi. Jak w wiadomosciach podadzą,ze halny jest na Ochocie to wiadomo czyja wina" :) A ja już z Anią rozmawiałam i sie umówiłam :) To będzie wyzwanie przyznaję i adhd to pikuś. Sunia jest czarna zrobienie fajnego zdjęcia czarnemu psiakowi, takiego zeby fajnie oczy było widać nie jest proste. A przed całowaniem obiektywu mam zabezpieczenie, mam specjalne antycałuśne tulipany w tym jeden gumowy. Ale się cieszę że pojadę. Zółwica podobno już spi ale jak sie uda to cyknę spiącą. Quote
Recommended Posts