Jump to content
Dogomania

Fifi złapana i bezpieczna ! Ufffff.... Greys w swoim wymarzonym domku!

Recommended Posts

Posted

Necia- spróbuj dawać jej gotowane, ew. puszki, saszetki, w schronie dawano im tylko "kat III", suchego może ze 2-3 razy widziałam jak sypano, ale kręciły noskami...

ona nie chce nic jeść :) ani smaczków, ani karmą, nawet pyszną szynką gardzi!

ona najpierw musi wyjść ze swojej norki, noc na siłę.

Posted

Wspomogę jednorazowo wpłatą .Proszę o nr konta.

Serdecznie dziękujemy!!! :)

Musisz tylko odblokować możliwość otrzymania wiadomości, żebym mogła przesłać numer konta - po wejściu na Wiadomości i "Pokaż wszystkie" po lewej stronie musisz kliknąć "Włącz komunikator" :)

Posted

Witamy! :)

Dziś mały sukces! :) Mała zrobiła siku i kupkę na spacerze ;) pewniej szła - ale raczej znam tego przyczynę - spacerowałyśmy przed 6 rano  :diabloti:

Nikogo nie było to mogła się skupić ;)

Ponadto mała zrobiła mi psikusa  :siara: poszłyśmy na chwilę do Teściowej do ogródka, puściłam małą bez smyczy, spaceruje, zadowolona, ja sobie siedzę i rozmawiać i naglę słyszę głośny plusk  :look3: wstaje szybko, patrzę a Młoda wskoczyła do oczka wodnego i zrobiła sobie kąpiel  :siara:

Kupiłam dzisiaj 2 małe puszki dla Młodej bo chrupki nadal bee. Jadła aż się jej uszy trzęsą  :diabloti:

Posted

Ja dziś postu nie mogę zacytować... :(

Necia ona chciała dać Ci do zrozumienia, że nadal czuje odór schroniska na sobie i druga kąpiel jest niezbędna :D 

A puszki to dobra metoda, ja tak przekonywałam swoje schroniskowe tymczasy do jedzenia, pierwsze sama puszka, a później

puszka z suchymi chrupkami aż w końcu samo suche :) (jakby co dawaj znać skombinujemy jej więcej puszek).

Sposobem na jedzenie jest też łyżka oleju na suchą karmę.  

Posted

Ja przekonałam do suchego za pomocą pasztetówki :) 

Dodawałam do chrupek i szamane było aż miło :) 

Greys jest cudowna tylko ten strach w oczach ... oby szybko zniknął 

Kąpiele na pewno ją rozluźniają i obniżają stres i chyba by trzeba było pomyśleć o czymś takim 

Posted

Dopiero dzisiaj dostałam kody i wysłałam pieniązki dla Fifi. Gdyby nie to, ze mam już 3 adoptowane psy i 4 (już!) adoptowane koty -to wzięłabym Fifi do siebie...:(

Posted

Dopiero dzisiaj dostałam kody i wysłałam pieniązki dla Fifi. Gdyby nie to, ze mam już 3 adoptowane psy i 4 (już!) adoptowane koty -to wzięłabym Fifi do siebie... :(

Patrząc na Twój avatar, to naprawdę jest podobna do Twojego psiaka... Nie dziwę się, że włączył się sentyment.. ;)

Miejmy nadzieję, że Fifi nie będzie musiała długo przebywać w hoteliku!

Posted

Włączone.

Niestety nadal informacja "Użytkownik mk999 nie może otrzymywać nowych wiadomości" :(

A może mk999 usuń kilka wiadomości? Może to chodzi o zapchaną skrzynkę?

Posted

Pozdrawiam dziewczynki cieplutko :) 

Proszę też o zaglądnięcie do moich dziadków Juranda i Tolka bo chyba przez to nowe dogo (tak myślę) zostali zapomniani :( 

ww.dogomania.com/forum/topic/136251-staruszek-tolo-traci-wzrokmoże-stracić-życie-liczy-się-każdy-dzień/page-28#entry15798001