Jump to content
Dogomania

Fifi złapana i bezpieczna ! Ufffff.... Greys w swoim wymarzonym domku!

Recommended Posts

Posted

Akcja z Jamorem została wstrzymana... Wczoraj było za mało sygnałów a dziś w ogóle :(

Sugeruje żeby poczekać i rozwiesić więcej plakatów... 

Jutro jedzie tam Kasia z siostrą i Cioteczką Tiggi będą się rozglądać i rozwieszać plakaty, oby się pokazała :( 

Posted

Akcja z Jamorem została wstrzymana... Wczoraj było za mało sygnałów a dziś w ogóle :(

Sugeruje żeby poczekać i rozwiesić więcej plakatów... 

Jutro jedzie tam Kasia z siostrą i Cioteczką Tiggi będą się rozglądać i rozwieszać plakaty, oby się pokazała :(

Żeby tylko Kasia ją spotkała na swojej drodze.

Posted

Czy któraś z cioteczek to Anna A. z Magnuszewa? Bo dostałam wpłatę (uwzględniam w pierwszym poście), a nie wiem czy to Dogomania czy ktoś z Facebooka. Tak czy inaczej dziękujemy!

I liczymy jutro na cud...

Posted

Jak zginęła Kajunia, też był taki okres, chyba trzech dni, że nie było sygnałów.

Fifunia daj sobie pomóc.

To prawda, pamiętam, że w czwartek nie było sygnałów, w piątek chyba 1 tel. ale w te 2 dni nie była widziana, tylko wcześniej,  a w sobotę już ją widziałyśmy kilka razy i nie tylko my.

Fifi, maleńka błagam pokaż się!!!

Posted

Fifi poprzednio też nam "znikała" na dwa, trzy dni więc jest szansa, że znów ktoś zadzwoni. MUSI!

Czy Wam też przestały działać subskrypcje na dogo???

Mnie dzisiaj wszystko działa.