Lili8522 Posted July 1, 2015 Author Posted July 1, 2015 Akcja z Jamorem została wstrzymana... Wczoraj było za mało sygnałów a dziś w ogóle :( Sugeruje żeby poczekać i rozwiesić więcej plakatów... Jutro jedzie tam Kasia z siostrą i Cioteczką Tiggi będą się rozglądać i rozwieszać plakaty, oby się pokazała :( Quote
AgusiaP Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Akcja z Jamorem została wstrzymana... Wczoraj było za mało sygnałów a dziś w ogóle :( Sugeruje żeby poczekać i rozwiesić więcej plakatów... Jutro jedzie tam Kasia z siostrą i Cioteczką Tiggi będą się rozglądać i rozwieszać plakaty, oby się pokazała :( Żeby tylko Kasia ją spotkała na swojej drodze. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Czy któraś z cioteczek to Anna A. z Magnuszewa? Bo dostałam wpłatę (uwzględniam w pierwszym poście), a nie wiem czy to Dogomania czy ktoś z Facebooka. Tak czy inaczej dziękujemy! I liczymy jutro na cud... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Mysza2 - nie mogę wysłać nr konta bo masz zawaloną skrzynkę :( Quote
AgusiaP Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Mysza2 - nie mogę wysłać nr konta bo masz zawaloną skrzynkę :( Wyślę jej na maila. Quote
Lili8522 Posted July 2, 2015 Author Posted July 2, 2015 Ani nowych ani dobrych wieści nie ma :( Quote
Lili8522 Posted July 2, 2015 Author Posted July 2, 2015 Dziewczyny nie widziały Fifi tak ? Nie Cioteczko - niestety :( Telefon też milczy jak zaklęty... Quote
AgusiaP Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Nie Cioteczko - niestety :( Telefon też milczy jak zaklęty... O matko a miałam taką nadzieję, że Kasia ją spotka... 30 zł poleciało. Quote
AgusiaP Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Jak zginęła Kajunia, też był taki okres, chyba trzech dni, że nie było sygnałów. Fifunia daj sobie pomóc. Quote
Gabi79 Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Jak zginęła Kajunia, też był taki okres, chyba trzech dni, że nie było sygnałów. Fifunia daj sobie pomóc. To prawda, pamiętam, że w czwartek nie było sygnałów, w piątek chyba 1 tel. ale w te 2 dni nie była widziana, tylko wcześniej, a w sobotę już ją widziałyśmy kilka razy i nie tylko my. Fifi, maleńka błagam pokaż się!!! Quote
Tola Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Idą jeszcze większe upały, jak Fifi da sobie radę :( Quote
Klementynkaa Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Fifi poprzednio też nam "znikała" na dwa, trzy dni więc jest szansa, że znów ktoś zadzwoni. MUSI! Czy Wam też przestały działać subskrypcje na dogo??? Quote
bakusiowa Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Fifi poprzednio też nam "znikała" na dwa, trzy dni więc jest szansa, że znów ktoś zadzwoni. MUSI! Czy Wam też przestały działać subskrypcje na dogo??? Mnie dzisiaj wszystko działa. Quote
Gabi79 Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 I ja. Biedna mała, już tyle czasu się błąka, do tego taki upał... Quote
Recommended Posts