Gabi79 Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Przepraszam za offa, mnie też uciekła sunia. POMOCY http://www.dogomania.com/forum/topic/144308-d%C4%85browa-g%C3%B3rnicza-pomocy-zagin%C4%99%C5%82a-bia%C5%82a-sunia-z-br%C4%85zow%C4%85-g%C5%82%C3%B3wk%C4%85-w-fartuszku-po-sterylce/ Quote
ewunian Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Fatum, czy co? Nie mogę tym razem osobiście uczestniczyć w poszukiwaniach, mogę tylko trzymać kciuki... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Zero informacji o malutkiej... ;( jako, że na dogo ludzi jak na lekarstwo... to wszystkie infomacje podajemy na bieżąco na fb. Jutro jedziemy z Lili na miejsce rozwieszać plakaty.... :( Quote
Tola Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 O Lili dowiedziałam się z wpisu pinczerki na wątku naszej zaginionej Azy. Rozumiem co przeżywacie, mocno trzymam kciuki za sunieczkę, oby jak najszybciej się znalazła. Aza to taki strachulec jak Lili, ciężko jej na pewno, nie podejdzie po pomoc... Aza znalazła się po tygodniu, mam nadzieję, ze i Wam się uda. Quote
ewunian Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Eh... Fifulec, nie baw się dłużej w chowanego... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Tereny są iście dropsowe, naprawdę jak deja vu... Zero informacji o malutkiej :( Tolu, dziękuję za dzisiejszy telefon i dobre słowa! Quote
Gabi79 Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Zaglądam, oby Fifi i moja Kajunia się odnalazły jak najszybciej!!! Quote
Gabi79 Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Fifi Słoneczko obyś się odnalazła!!! Kajunia już u mnie Quote
Agula99 Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 No znajdż się malutka, bo my sie tutaj martwimy!!!! Quote
Elisabeta Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Na FB mnie nie ma, ale wydarzenie podczytuję... I serce boli. :( Fifi, daj się złapac. Trzymam kciuki. Quote
bela51 Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Wczoraj udało sie złapac Kajeczke, ktora uciekła w Dąbrowie Górniczej. Dziewczyny zastosowały klatke-łapke. Moze i tu warto spróbowac ? http://www.dogomania.com/forum/topic/144308-kaja-odnaleziona-bardzo-serdecznie-dzi%C4%99kuj%C4%99-wszystkim-za-pomoc/ Quote
Lili8522 Posted December 8, 2014 Author Posted December 8, 2014 W tym przypadku nawet nie wiemy gdzie Fifi teraz jest, mamy sygnały z dwóch różnych zakątków Katowic ale w żadnym przypadku nie jesteśmy pewne że to Fifi. Nie widzieli jej ani "właściciele" ani my przy poszukiwaniach :( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 I każdy sygnał był z opóźnieniem, nikt nie widział jej i zaraz nie zadzwonił, zawsze to informacje o dniu, dwóch dniach poprzednich... :( Quote
Agula99 Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Ciągle trzymam kciuki, wierzę, że się znajdzie.... :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: Quote
Juso Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Ja też... Kaja nauczyła mnie że nigdy nie można sie poddawać ... nigdy... kipsko tylko że od dwóch dni nikt jej nie widział :( i wszystkie wiadomości docierały z dwudniowym opóźnieniem .. to już mamy cztery :( Quote
nadira Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Jakieś wieści? Śledzę wydarzenie na FB, na spacerach z psem rozglądam się za Fifi, niestety niewiele mogę pomóc :( mam nadzieję, że mała wkrótce się znajdzie Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Jako, że mało osób w ogóle zagląda na Dogo :( na bieżąco wszystkie informacje są podawane na facebooku. nadira, w jakiej okolicy mieszkasz? Okazało się, że najprawdopodobniej wszystkie dotychczasowe poszlaki na Akademikach i ul.Śląskiej były fałszywe - dotyczyły podobnego psa, ale jednak nie Fifi... Natomiast w piątek jak i w dniu dzisiejszym przed 20:00!!! była widziana niedaleko Parku Kościuszki, ul. Mikołowskiej, Witosa, a w piątek przy Kochłowickiej w okolicy salonu Porsche. To na 99,9% ona, niebieska obroża, czarna smycz zerwana w połowie... Dziewczyny z Katowic zaraz po telefonie pojechały na miejsce, niestety nikomu nie udało się namierzyć Fifi :( Jutro jedziemy z Lili8522 z kolejną porcją plakatów... Quote
WIGA Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Biedny Fifolek,takie noce zimne,gdzie ta bieda jest,pewnie do nikogo po pomoc nie podejdzie...biedulka maleńka...ech...niech sie znajdzie,śiwęty Franciszku miej ją w swojej opiece,niech ją jakaś dobra dusza przygarnie.... 1 Quote
Mysza2 Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Nie poddawajcie się dziewczynki. Kibicuję Wam z całego serca. Quote
bela51 Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Biedula, poniewiera sie gdzies, wystraszona. Quote
Lili8522 Posted December 11, 2014 Author Posted December 11, 2014 Dziś Fifi była widziana dwa razy, raz rano na ul. Ligockiej a później do południa przemieściła się na Ptasie Osiedle, ciągle idzie... Pewnie się boi i dlatego oddala się coraz bardziej... :( Quote
Recommended Posts