Jump to content
Dogomania

Warto wierzyć w cuda! Po blisko 2 latach w DT, Imka znalazła super domek! W małym ciałku wielki strach...

Recommended Posts

Posted

ja bardzo proszę nie golić Lesława I na święta. Całą urodę mu ogolicie. No generalnie jest słodki, ale futro mu dodaje ogrom uroku. Dziewczyny super spiochy, a gdzie Wasze miejsce? :)

Posted

Problem z Lesławem bo posikuje i śmiardoli futerko. A kąpać go - strach, żeby się nie przeziębił. Bo gdybym chciała użyć suszarki, chyba by mnie zjadł! :D

Posted

to chusteczki bambino dla Lesia :) ja nie mówię,żeby był cały zarośniety, ale żeby nie był łysy tak jak na poprzednie świeta.

A co z Imciochem, jakieś zapytania domowe?

Posted

Fajnie by było :) One by się dogadały w ułamku sekundy ;)

Zapytań brak :( Postanowiłam, że nowe ogłoszenie będzie takie, że do oddania jest pies. Koniec. Może wtedy zadzwonią ;)

Posted

Biedny Lechosław Król Haremu. Taką jakoś smutną ma minkę. Ja go też wolę nie łysego.

A Imcioszek musi przecież pilnować porządku w domu. Co mu się tak będzie ktoś kręcił bez potrzeby.

Posted

Chciałam napisać co i jak, ale chyba się nie odważę...

Poproszę tylko zatem o magiczne i serdeczne trzymanie kciuków w niedzielę, za I etap "przedsięwzięcia" ;)

Jestem życiową, niepoprawną optymistką, ale czy aż taką?... Zobaczymy! :)

Posted

Dziękuję :)

Dziś dopiero czwartek - do niedzieli jeszcze dalekoooo.... Dobrze, że jestem mocno zajęta i nie mam czasu za dużo myśleć ;)

A Imka jest drań - wymyśliła, że Czetka będzie jej... "podwładną"! Gdy Czetunia chce wskoczyć do mnie na kanapę - Imka jest pierwsza. Mała rezygnuje więc i chce się położyć na dużym pontonie - Imka jak błyskawica pędzi i włazi do pontonu przed nią, a Czetusia się wtedy boi wejść. Wczoraj była tak okropna dla Czetki, że musiałam interweniować! Patrzcie ją, jaka się zrobiła z niej... jedynaczka-przytulanka! ;) :D

Posted

Oj, agresoruje się Mały Szaleniec! Mam tylko nadzieję, że jutro o 13ej pokaże się z tej lepszej, białej strony ;)

O, czyżby coś/ktoś na horyzoncie?

Posted

Odwiedziła nas dziś pewna Pani... Dotąd miała 3 jamniczki. Niedawno najstarsza z nich odeszła. Pani już czuje się na siłach do "uzupełnienia" stada. Warunki dla Imki idealne - dom z ogrodem i 2 sunie (11 i 4 lata).

Imka zaprezentowała się całkiem nieźle. Leżała na kanapie i dawała się głaskać p. Małgosi i jej nastoletniemu synowi. Nie pokazała jednak swej żywiołowości i zabawowości...

W pewnym momencie poczuła się zaniepokojona, zeskoczyła z kanapy i wskoczyła na Lili. Potem się przeniosła do pontonu i już nie chciała podejść ani do mnie, ani do p. Małgosi.

Imka się spodobała. P. Małgosia ma przegadać sprawę z resztą rodziny. Ewentualnie umówimy się na spotkanie w Państwa domu. To na szczęście całkiem blisko, więc w grę wchodziłoby nawet kilka spotkań...

Pożyjemy - zobaczymy - na nic się nie nastawiam.