DoPi Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 ja bardzo proszę nie golić Lesława I na święta. Całą urodę mu ogolicie. No generalnie jest słodki, ale futro mu dodaje ogrom uroku. Dziewczyny super spiochy, a gdzie Wasze miejsce? :) Quote
Nutusia Posted October 6, 2015 Author Posted October 6, 2015 Problem z Lesławem bo posikuje i śmiardoli futerko. A kąpać go - strach, żeby się nie przeziębił. Bo gdybym chciała użyć suszarki, chyba by mnie zjadł! :D Quote
Nutusia Posted October 6, 2015 Author Posted October 6, 2015 Zapraszam na II edycję Książkowiska - dla "mojej" Czetki i na spłatę długu Fanty od Kejciu i Ziutki: http://www.dogomania.com/forum/topic/333525-ksi%C4%85%C5%BCkowisko-ii-edycja-dla-czetki-i-fanty-do-2010-godz-20/?p=16582792 Quote
DoPi Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 to chusteczki bambino dla Lesia :) ja nie mówię,żeby był cały zarośniety, ale żeby nie był łysy tak jak na poprzednie świeta. A co z Imciochem, jakieś zapytania domowe? Quote
konfirm31 Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Ja cały czas myślę, że Imka pójdzie do adopcji razem z Lerką, w pakiecie. Najlepiej do 8-9 letnich bliźniaczek ;) Quote
Nutusia Posted October 8, 2015 Author Posted October 8, 2015 Fajnie by było :) One by się dogadały w ułamku sekundy ;) Zapytań brak :( Postanowiłam, że nowe ogłoszenie będzie takie, że do oddania jest pies. Koniec. Może wtedy zadzwonią ;) Quote
AMIGA Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Biedny Lechosław Król Haremu. Taką jakoś smutną ma minkę. Ja go też wolę nie łysego. A Imcioszek musi przecież pilnować porządku w domu. Co mu się tak będzie ktoś kręcił bez potrzeby. Quote
Nutusia Posted October 14, 2015 Author Posted October 14, 2015 Chciałam napisać co i jak, ale chyba się nie odważę... Poproszę tylko zatem o magiczne i serdeczne trzymanie kciuków w niedzielę, za I etap "przedsięwzięcia" ;) Jestem życiową, niepoprawną optymistką, ale czy aż taką?... Zobaczymy! :) Quote
Poker Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Dokładnie nie wiem o co chodzi.Tylko się domyślam.Trzymam kciuki za ... Quote
Nutusia Posted October 14, 2015 Author Posted October 14, 2015 Trzymaj, trzymaj, bo cuda się zdarzają, ale czy aż takie się zdarzą, to się zobaczy... Quote
Nutusia Posted October 15, 2015 Author Posted October 15, 2015 Dziękuję :) Dziś dopiero czwartek - do niedzieli jeszcze dalekoooo.... Dobrze, że jestem mocno zajęta i nie mam czasu za dużo myśleć ;) A Imka jest drań - wymyśliła, że Czetka będzie jej... "podwładną"! Gdy Czetunia chce wskoczyć do mnie na kanapę - Imka jest pierwsza. Mała rezygnuje więc i chce się położyć na dużym pontonie - Imka jak błyskawica pędzi i włazi do pontonu przed nią, a Czetusia się wtedy boi wejść. Wczoraj była tak okropna dla Czetki, że musiałam interweniować! Patrzcie ją, jaka się zrobiła z niej... jedynaczka-przytulanka! ;) :D Quote
konfirm31 Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Imcia wykorzystuje sytuację, jak może ;) - ja tu rządzę i basta!! Quote
Nutusia Posted October 15, 2015 Author Posted October 15, 2015 No niestety, nie ma komu ukrócić tych jej rządzicielskich zapędów! No, może Kresia czasami... próbuje ;) Quote
DoPi Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 To wyobraźcie sobie, ze Dyzio potrafi odgonić od miski Maksa! Quote
Nutusia Posted October 16, 2015 Author Posted October 16, 2015 U nas teraz Czetka potrafi odgonić od miski... wszystkich! ;) Quote
DoPi Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Brawo Czetka ! nie daj się przynajmniej przy misce jak Ci zabierają kanapy i posłanka :D Quote
Mattilu Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 No i prosze. Nutusia zrobila z Imki agresora. Quote
Nutusia Posted October 17, 2015 Author Posted October 17, 2015 Oj, agresoruje się Mały Szaleniec! Mam tylko nadzieję, że jutro o 13ej pokaże się z tej lepszej, białej strony ;) Quote
Poker Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Oj, agresoruje się Mały Szaleniec! Mam tylko nadzieję, że jutro o 13ej pokaże się z tej lepszej, białej strony ;) O, czyżby coś/ktoś na horyzoncie? Quote
Nutusia Posted October 18, 2015 Author Posted October 18, 2015 Odwiedziła nas dziś pewna Pani... Dotąd miała 3 jamniczki. Niedawno najstarsza z nich odeszła. Pani już czuje się na siłach do "uzupełnienia" stada. Warunki dla Imki idealne - dom z ogrodem i 2 sunie (11 i 4 lata). Imka zaprezentowała się całkiem nieźle. Leżała na kanapie i dawała się głaskać p. Małgosi i jej nastoletniemu synowi. Nie pokazała jednak swej żywiołowości i zabawowości... W pewnym momencie poczuła się zaniepokojona, zeskoczyła z kanapy i wskoczyła na Lili. Potem się przeniosła do pontonu i już nie chciała podejść ani do mnie, ani do p. Małgosi. Imka się spodobała. P. Małgosia ma przegadać sprawę z resztą rodziny. Ewentualnie umówimy się na spotkanie w Państwa domu. To na szczęście całkiem blisko, więc w grę wchodziłoby nawet kilka spotkań... Pożyjemy - zobaczymy - na nic się nie nastawiam. Quote
jola_li Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Byłoby fajnie, gdyby Imka wreszcie znalazła się w docelowym domu, ale - co będzie to będzie ;). (A kciuki - na wszelki wypadek - zaciśnięte ;)). Quote
Marysia R. Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Kciuki będziemy trzymać - na pewno nie zaszkodzi ;) :) Quote
Recommended Posts