Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
4 minuty temu, Poker napisał:

W jakim wieku są sunie?

Schronisko podało 2-3 lata Lusia i Mika a Figa ok 4. Taką informację dostałam.

Posted
3 godziny temu, ewu napisał:

Posłałam Eli więcej zdjęć Figi.

Przepraszam Basiu. Kiedy dostałam te zdjęcia byłam w sklepie. Po powrocie do domu pędem gnałam z Masia do wetki. Mąż akurat musiał być na działce, bo mieliśmy w sobotę otwarcie wody i trzeba było sprawdzić, czy coś się nie rozszczelniło przez zimę. Mieliśmy już tak.  Po powrocie od wetki oczywiście zapomniałam. Przypomniało mi się dopiero jak przeczytałam teraz Twój post.

IMG-20200328-WA0000.thumb.jpg.b35691663a767fe78971fa1340383f84.jpg

IMG-20200328-WA0001.thumb.jpg.cb879bfee79f9d3eb395ef80284c85c8.jpg

IMG-20200328-WA0002.thumb.jpg.9eb77ea8e821d12fe9e841961df1971f.jpg

IMG-20200328-WA0003.thumb.jpg.f4b2a1049b4e0768048be7db701ab5a1.jpg

Posted

Figa jest bardzo podobna do Żabki , którą mieliśmy z M.

Do kobiety , u której byłam na wizycie dla Żuczka nie dzwoniłam. Może jutro sie zbiorę w sobie.

Posted
14 godzin temu, b-b napisał:

Miałam dzisiaj zapytanie a raczej dwa Żuczka na Wrocław. Kazałam dzwonić Basiu do Ciebie.

Dzisiaj było kilka telefonów. Jak zrobić wizytę w czasie epidemii...

Posted
27 minut temu, Poker napisał:

Figa jest bardzo podobna do Żabki , którą mieliśmy z M.

Do kobiety , u której byłam na wizycie dla Żuczka nie dzwoniłam. Może jutro sie zbiorę w sobie.

Bardzo podobna.

Posted
33 minuty temu, ewu napisał:

Dzisiaj było kolka telefonów. Jak zrobić wizytę w czasie epidemii...

Przez Whats app lub panie robiły przez messendżera.

Posted
13 minut temu, ewu napisał:

Tylko jak ogrodzenie sprawdzić.

Poprosić rodzinę o spacer wzdłuż płotu i zbliżenie do siatki. Czasem udaje się znaleźć wizytatora, który mieszka w sąsiedztwie i który może potwierdzić, że ogrodzenie jest mocne.

Posted
1 minutę temu, Tyś(ka) napisał:

Poprosić rodzinę o spacer wzdłuż płotu i zbliżenie do siatki. Czasem udaje się znaleźć wizytatora, który mieszka w sąsiedztwie i który może potwierdzić, że ogrodzenie jest mocne.

Nie mam takiej możliwości.Nikogo nie znam. To jest pod Wrocławiem. Duża posesja , częściowo jest tylko żywopłot akacjowy...

Nie wiem ,boję się:(

Posted
1 minutę temu, ewu napisał:

Figa już u anecik:)

Tak, wiem.

Jest większa od Żabki , na oko Anecik mówi ,że z 10 kg. Jest łagodna. Najpierw była w jakimś przytulisku , a  potem w M. W sumie 14 miesięcy za kratami.

Posted

"Witam , czy ogloszenie aktrualne ? Mieszkamy w bloku , nasz piesek prawie 2 lata temu zmarł , syn do tej pory bardzo to przezywa , nie ukryweam , ze tez chciałabym miec pieska i jestesmy od jakiegos czxasu w poszukiwaniu , tylko , nie kazdy pupil lubi tez dzieci czy nadaje sie do mieszkania w bloku ..."

Kolejne zapytanie z Wrocławia o Żuczka