Figunia Posted October 15, 2018 Posted October 15, 2018 Wpadam tylko na chwilę, by oznajmić, ze po 18 będę dzwonić po wieści o Usi, bo na tą godzinę umowilam się z p. Kubą. Troszkę się niepokoje... Quote
anica Posted October 15, 2018 Posted October 15, 2018 Dnia 13.10.2018 o 17:53, Figunia napisał: No i Usia zostala oddana. W dobre ręce...tak myślę. Ja też tak myślę! naprawdę szybciutko to się stało! Aniu kochana, uratowałaś Usię ,kolejne życie Dziękujemy Dnia 13.10.2018 o 19:31, ewu napisał: Powodzenia okruszku kochany. Aniu dziękuję za uratowanie Usi. Ale szybko poszło! akcja błysk Basiu, ponieważ bazarek jeszcze na ogłoszenia dla Usi trwa, proponuje zmienić na dopłatę do sterylki dla Usi? czy można tak zmienić? parę grosików się na zbiera, botki podarowane przez Anię ,zostały sprzedane, jak przyjdzie 18 to poproszę Basiu o Twoje konto, żeby od razu wpłacili do Ciebie , czy może tak być? Quote
ewu Posted October 15, 2018 Author Posted October 15, 2018 1 godzinę temu, anica napisał: Ja też tak myślę! naprawdę szybciutko to się stało! Aniu kochana, uratowałaś Usię ,kolejne życie Dziękujemy Ale szybko poszło! akcja błysk Basiu, ponieważ bazarek jeszcze na ogłoszenia dla Usi trwa, proponuje zmienić na dopłatę do sterylki dla Usi? czy można tak zmienić? parę grosików się na zbiera, botki podarowane przez Anię ,zostały sprzedane, jak przyjdzie 18 to poproszę Basiu o Twoje konto, żeby od razu wpłacili do Ciebie , czy może tak być? Koniecznie Aniu. Quote
Figunia Posted October 15, 2018 Posted October 15, 2018 Aniu, Usia nie miała u mnie sterylki, bo prawdopodobnie zostało zrobione to wcześniej (ma maleńką blizne). Rozmawiałam dziś z Panią Kasia i wieści są dobre. Może poza tym, ze mala sporo szczeka...Panią Kasie, ktora wczoraj przyjechala, przywitala radośnie. Cieszy się juz do Nich, wskakuje na kolanka a w nocy, do łóżka... I tak już chyba zostanie, bo Usia na kocyku koło łóżka spać nie zamierza... Pani Kasia pracuje po 5 do 6 godzin i tyle, plus około godziny na dojazd, nie będzie Jej w domu. Do tego sublokatorka, która jest studentką, wychodzi z domu ok. 10, 11, a że bardzo z Usią się polubily, to sunia poranki spędzać moze u Niej. Dziś pierwszy raz została sama na 5 godzin i była bardzo grzeczna, tak jak u mnie. 1 1 Quote
Figunia Posted October 15, 2018 Posted October 15, 2018 Basiu, pisze juz od godziny. Byłam w połowie, jak zniknal nagle Internet. Na szczescie nic nie przepadlo. Pani Kasia o Usi mówi z takim ciepłem, troską i serdecznościa, ze jestem dobrej myśli, choć wiem, ze praca nad jej szczekliwoscia może być trudna i żmudna. .. Quote
ewu Posted October 15, 2018 Author Posted October 15, 2018 Aniu nawet nie wiesz jak się cieszę. 1 Quote
Tyśka) Posted October 15, 2018 Posted October 15, 2018 No pewnie, że będzie dobrze. A jak sobei radzić ze szczekliwością, mogą poradzić się fachowca - we Wrocławiu ich trochę jest. Szczekanie jest niestety samonagradzającym się zachowaniem i ciężko wykorzenić. 1 Quote
anica Posted October 16, 2018 Posted October 16, 2018 19 godzin temu, ewu napisał: Koniecznie Aniu. Basiu, wobec tego zmienimy i celem bazarku , będzie dopłata na szczepionki dla szczeniaczków , czy może tak być? Basiu, proszę przyślij mi na PW konto na jakie będziemy wpłacać? / Danka488 już prosiła o podanie konta, za cegiełki już można wpłacać / Quote
ewu Posted October 16, 2018 Author Posted October 16, 2018 11 godzin temu, anica napisał: Basiu, wobec tego zmienimy i celem bazarku , będzie dopłata na szczepionki dla szczeniaczków , czy może tak być? Basiu, proszę przyślij mi na PW konto na jakie będziemy wpłacać? / Danka488 już prosiła o podanie konta, za cegiełki już można wpłacać / Cytat Aniu bardzo dziękuję. Już podaję konto.na pw. Szczeniaczki potrzebują karmy, podkładów, odrobaczeń, szczepień. Quote
anica Posted October 17, 2018 Posted October 17, 2018 12 godzin temu, ewu napisał: Aniu bardzo dziękuję. Już podaję konto.na pw. Szczeniaczki potrzebują karmy, podkładów, odrobaczeń, szczepień. Dziękuję Basiu, otrzymałam i 'poroznoszę' dalej Quote
ewu Posted October 18, 2018 Author Posted October 18, 2018 Dnia 17.10.2018 o 09:09, anica napisał: Dziękuję Basiu, otrzymałam i 'poroznoszę' dalej Aniu to ja dziękuję. Quote
ewu Posted October 19, 2018 Author Posted October 19, 2018 Na konto wpłynęło 20 zł dla szczeniaczków od Danki488. Dziękuję:):) 1 Quote
Poker Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 Czy przeszkodą do pobytu Lolusia w hoteliku jest brak finansów ? Quote
ewu Posted October 19, 2018 Author Posted October 19, 2018 14 minut temu, Poker napisał: Czy przeszkodą do pobytu Lolusia w hoteliku jest brak finansów ? Niestety tak:( Quote
ewu Posted October 19, 2018 Author Posted October 19, 2018 Ja sama płacę za trzy psy i jak Tofik nie dostanie wsparcia to trzeba będzie za niego płacić. O reszcie wydatków nie wspomnę:( Nie dam rady więcej. Quote
jaguska Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 Jednorazowa dla Lolusia 50zł, więcej nie dam rady, proszę o konto na pw. Quote
Poker Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 Załatwiaj hotelik. Deklaruję 30 zł miesięcznie. Zrobię bazarki. szkoda malucha. Jest młody , ma szansę szybko znaleźć DS. Jakby pojechał do szafirki, to transport byłby na 2 ,a może 3 psy. Do Anecik jest blisko tylko nie wiem jakie ona ma moce przerobowe. 1 Quote
ewu Posted October 19, 2018 Author Posted October 19, 2018 35 minut temu, Poker napisał: Załatwiaj hotelik. Deklaruję 30 zł miesięcznie. Zrobię bazarki. szkoda malucha. Jest młody , ma szansę szybko znaleźć DS. Jakby pojechał do szafirki, to transport byłby na 2 ,a może 3 psy. Do Anecik jest blisko tylko nie wiem jakie ona ma moce przerobowe. U anecik jest miejsce. Byłoby wspaniale ale ja nie dam rady udżwignąc finansowo kolejnego psiaka więc trzeba by zebrać deklaracje albo walczyć bazarkami. 300 zł miesięcznie plus ewentualny wet. Loluś jest zdrowy ale trzeba go będzie wykastrować. Loluś .jest na razie strachulec ale mślę ,że u anecik się powinien się otworzyć. Quote
ewu Posted October 19, 2018 Author Posted October 19, 2018 1 godzinę temu, jaguska napisał: Jednorazowa dla Lolusia 50zł, więcej nie dam rady, proszę o konto na pw. Dziękuję:) Quote
anica Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 3 godziny temu, ewu napisał: Na konto wpłynęło 20 zł dla szczeniaczków od Danki488. Dziękuję:):) Dziękuję :) Quote
Poker Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 To trzeba zbierać deklaracje na niego i rezerwować miejsce u Anecik. Na pierwszy miesiąc już jest 50 od Jaguski i 30 ode mnie. Zrobię bazarek na malucha w tych dniach. Quote
ewu Posted October 19, 2018 Author Posted October 19, 2018 1 godzinę temu, Poker napisał: To trzeba zbierać deklaracje na niego i rezerwować miejsce u Anecik. Na pierwszy miesiąc już jest 50 od Jaguski i 30 ode mnie. Zrobię bazarek na malucha w tych dniach. On jutro musi wyjechać z Bieszczad i niczego dla niego nie ma. Mamy 80 zł, brakuje 220 zł. Co robić? Quote
Poker Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 2 minuty temu, ewu napisał: On jutro musi wyjechać z Bieszczad i niczego dla niego nie ma. Mamy 80 zł, brakuje 220 zł. Co robić? A miał ogłoszenia? Brać i dawać do Anecik. Bo gdzie się podzieje bieda? Quote
Recommended Posts