elik Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Siadam czasem do kompa i zawsze wtedy wpadam do maleństw :) Ogromnie się cieszę, że tyle psiaczków zamienia schron na własne super domy. Gratulacje, uściski i całuski. Żałuję, że teraz nie mogę być z Wami. Quote
malagos Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 11 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Ano właśnie... maluchy mają łatwiej, jak już ktoś je zauważy... Duże psy, a już nie daj Bóg, czarne to niestety potrafią latami siedzieć niezauważone. O moją Majeczkę, papillonka, było zaledwie kilka telefonów, i nadal czekamy na TEN dom.... Quote
elik Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 2 minuty temu, malagos napisał: O moją Majeczkę, papillonka, było zaledwie kilka telefonów, i nadal czekamy na TEN dom.... Może trzeba nowe zdjęcia, wykupić odświeżanie. Quote
anica Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 32 minuty temu, ewu napisał: Za godzinę wyruszam po Łaciatkę. .. szerokiej drogi Quote
ewu Posted August 4, 2017 Author Posted August 4, 2017 Łaciatka odebrana, koleżanka już jedzie ale jestem potwornie zmartwiona bo ludzie się przyznali ( dopiero dzisiaj, pod presją) ,że sunia ma cieczkę:( To dlatego tak wydzwaniali do koleżanki : "zabierajta, zabierajta bo ona tu nie może być ..." Boże żeby nie Poker to nie wiem co by było:( Quote
ewu Posted August 4, 2017 Author Posted August 4, 2017 Jadą , mała bardzo grzeczna. Spotykamy się w Katowicach. Wiadomość o cieczce mnie dobiła:( Quote
Poker Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 1 godzinę temu, ewu napisał: Łaciatka odebrana, koleżanka już jedzie ale jestem potwornie zmartwiona bo ludzie się przyznali ( dopiero dzisiaj, pod presją) ,że sunia ma cieczkę:( To dlatego tak wydzwaniali do koleżanki : "zabierajta, zabierajta bo ona tu nie może być ..." Boże żeby nie Poker to nie wiem co by było:( Jakby nie Poker, to by były kolejne maluchy. Ciekawe jak długo ją ma, czy już się nie zaciążyła. ewu, po co Cię cieczka ma dobijać?gorsze rzeczy w życiu bywają. 4 Quote
elik Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 4 godziny temu, ewu napisał: . . . A dotarły fotki Matiego? Basieńko, nie widzę e-maila ze zdjęciami Matiego, ale mogło być tak, że niechcący skasowałam. Dziennie dostaje ponad 100 e-maili. Zaznaczam całą stronę do skasowania, a przed skasowaniem odznaczam te, które chcę przeczytać. Resztę kasuję. Mogło się zdarzyć, że nie zauważyłam, że to coś od Ciebie i nie odznaczyłam. Skasowałam z całą resztą nie istotnych dla mnie. Jeśli tak się zdarzyło, a jeśli wysłałaś, to niestety tak, przepraszam. Podeślij proszę jeszcze raz. Quote
ewu Posted August 4, 2017 Author Posted August 4, 2017 6 godzin temu, Poker napisał: Jakby nie Poker, to by były kolejne maluchy. Ciekawe jak długo ją ma, czy już się nie zaciążyła. ewu, po co Cię cieczka ma dobijać?gorsze rzeczy w życiu bywają. Nie mam pojęcia czy nie jest w ciąży bo biegała samopas po wsi. Dla tego tak się martwię. Quote
ewu Posted August 4, 2017 Author Posted August 4, 2017 Sunia ocean łagodności. Wykąpałyśmy ją w szamponie przeciw pchłom, chyba wszystkie wymarły. Stała grzecznie , wszystko można było z nią zrobić. Wiozłyśmy ją w dużym kenelu, z nerwów zrobiła kooo ale nie wymiotowała. Po przyjeździe zjadła porcję gotowanego i pieczoną rapkę. W domu postawiłam kenel a ona do niego weszła i się położyła. Ewidentnie czuje się w nim bezpiecznie. Był wymyty więc włożyłam kocyk i ona tam teraz śpi. Była bardzo zmęczona. Łaciatka jest bardzo grzeczna, boi się szelek i smyczy ale nie wyrywa się tylko stoi sparaliżowana. Jutro o 8-mej wyruszamy do schroniska po Indi i koło 11-tej powinnyśmy być we Wrocławiu. Poker wyślę Ci mapkę gdzie jesteśmy umówione. 1 Quote
ewu Posted August 4, 2017 Author Posted August 4, 2017 4 godziny temu, elik napisał: Basieńko, nie widzę e-maila ze zdjęciami Matiego, ale mogło być tak, że niechcący skasowałam. Dziennie dostaje ponad 100 e-maili. Zaznaczam całą stronę do skasowania, a przed skasowaniem odznaczam te, które chcę przeczytać. Resztę kasuję. Mogło się zdarzyć, że nie zauważyłam, że to coś od Ciebie i nie odznaczyłam. Skasowałam z całą resztą nie istotnych dla mnie. Jeśli tak się zdarzyło, a jeśli wysłałaś, to niestety tak, przepraszam. Podeślij proszę jeszcze raz. Elu to wysyłam ponownie, Quote
Poker Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Na Bielanach jest 1. sklep Auchana i chyba przy nim się spotkamy. Obok jest stacja benzynowa. Na niej zawsze spotykam się z Szafirkiem. Na jakim etapie cieczki jest sunia? Muszę zatrzymać Gucia o kilka dni dłużej i się obawiam jego koncertów, bo hormony jeszcze buzują. Quote
ewu Posted August 5, 2017 Author Posted August 5, 2017 6 minut temu, Poker napisał: Na Bielanach jest 1. sklep Auchana i chyba przy nim się spotkamy. Obok jest stacja benzynowa. Na niej zawsze spotykam się z Szafirkiem. Na jakim etapie cieczki jest sunia? Muszę zatrzymać Gucia o kilka dni dłużej i się obawiam jego koncertów, bo hormony jeszcze buzują. Tam jest stacja Norauto i tam będzie czekała Pani Agnieszka na Indii. Zadzwonię jak będziemy dojeżdżać. Nie wiem od kiedy ma cieczkę. Od tygodnia ci ludzie wydzwaniali bo już widzieli cieczkę ale kiedy się zaczęła trudno powiedzieć. Quote
elik Posted August 5, 2017 Posted August 5, 2017 4 godziny temu, ewu napisał: Elu to wysyłam ponownie, Tym razem mam :) Quote
anica Posted August 5, 2017 Posted August 5, 2017 Basiu, przynajmniej mamy wiedzę, że biegała z cieczką... trzeba to sprawdzić jeśli to był tylko tydzień to chyba jeszcze nic nie było? czy odstawia ogon? są jakieś spraye do pryskania?... może to kupić ,żeby Gucio nie szalał? Zaraz się spotkacie, zaciskam 16 godzin temu, Poker napisał: Jakby nie Poker, to by były kolejne maluchy. Ciekawe jak długo ją ma, czy już się nie zaciążyła. ewu, po co Cię cieczka ma dobijać?gorsze rzeczy w życiu bywają. Poker jak dobrze ,że jesteś!.. ale pewnie już to słyszałaś! 1 Quote
ewu Posted August 5, 2017 Author Posted August 5, 2017 10 godzin temu, elik napisał: Tym razem mam :) Elu kochana Matiś ma swój wątek. Jakbyś mogła tam go wrzucić. Quote
ewu Posted August 5, 2017 Author Posted August 5, 2017 Jestem po podróży. Łaciatka już u Poker a Indi ze swoją Rodziną ,którą Poker i Jej przemiła Przyjaciółka też poznały:) Quote
elik Posted August 5, 2017 Posted August 5, 2017 26 minut temu, ewu napisał: Elu kochana Matiś ma swój wątek. Jakbyś mogła tam go wrzucić. Basieńko, nie mam linku do tego wątku. Zaglądam tam, gdy ktoś cos napisze, boi wtedy dostaje powiadomienie na e-mail. Teraz nikt nic nie pisał :( Wklej link do psiaczka Quote
ewu Posted August 5, 2017 Author Posted August 5, 2017 2 minuty temu, elik napisał: Basieńko, nie mam linku do tego wątku. Zaglądam tam, gdy ktoś cos napisze, boi wtedy dostaje powiadomienie na e-mail. Teraz nikt nic nie pisał :( Wklej link do psiaczka Quote
ewu Posted August 5, 2017 Author Posted August 5, 2017 6 godzin temu, anica napisał: Basiu, przynajmniej mamy wiedzę, że biegała z cieczką... trzeba to sprawdzić jeśli to był tylko tydzień to chyba jeszcze nic nie było? czy odstawia ogon? są jakieś spraye do pryskania?... może to kupić ,żeby Gucio nie szalał? Zaraz się spotkacie, zaciskam Poker jak dobrze ,że jesteś!.. ale pewnie już to słyszałaś! Jeszcze krwawi , nie znam się na etapach cieczki. A bez Poker byłoby krucho:) Quote
Recommended Posts