ewu Posted April 23, 2017 Author Posted April 23, 2017 Elu a pokaż swoją bidulkę tymczasowiczkę. Miała szczęście sunieczka. Quote
elik Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 1 godzinę temu, ewu napisał: Elu a pokaż swoją bidulkę tymczasowiczkę. Miała szczęście sunieczka. Aaaa bardzo proszę :) A tak żyła :( Kikunia to ta psinka w kółku. A tu razem z koleżanką, która ma BDT u mojej znajomej. Oczywiście zapraszam na wątek Kikuni. Nie potrzebuje kasy, bo przekazałam jej to co pozostało po jej poprzedniczce, Kajuni obecnej mieszkance Wiednia, ale bardzo potrzebuje odwiedzin i dobrych rad, bo jest trochu dzikuską.: Quote
elik Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 16 minut temu, ewu napisał: Śliczna:) Tak :) Podobna do Kajuni :) Quote
azalia Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 Bardzo się cieszę,że Debrunia będzie miała dobry dom,oby i do innych piesków uśmiechnął się los. Quote
ewu Posted April 25, 2017 Author Posted April 25, 2017 Dnia 22.04.2017 o 17:02, ewu napisał: Błagam pomóżcie mi ją uratować. Od dzisiaj Gabi nazywa się Luna i jest już u siebie, w swoim prawdziwym domu:) Nie mogła lepiej trafić. Państwo fantastyczni, w przyszłości jak Lunka dorośnie zostaną domem tymczasowym dla innych biedaków. Ten dom to największy sukces w ostatnim czasie. Powodzenia moja kochana maleńka dziewczynko. 1 Quote
ewu Posted April 25, 2017 Author Posted April 25, 2017 Szalałam, wydzwaniałam,rozsyłałam małą gdzie mogłam. Nie umiałam żyć myśląc ,że to maleństwo jest w schronie. Państwo zadzwonili przedwczoraj, pojechałam na wizytę i nie miałam najmniejszych wątpliwości,że to najlepszy dom dla małej. Bardzo rzeczowi, inteligentni, wrażliwi młodzi ludzie, majacy duże doświadczenie w pracy z psiakami po przejściach , które wynieśli z własnych domów. Przede wszystkim bardzo zrównoważeni i spokojni a dla takiego strachulca to bardzo ważne. Śliczne mieszkanie( ich własne) w zielonej, spokojnej dzielnicy Katowic. Quote
ewu Posted April 25, 2017 Author Posted April 25, 2017 Myślałam,że cytuję zdjęcia małej a to tylko mój błagalny apel:) Quote
Ewa Marta Posted April 25, 2017 Posted April 25, 2017 19 minut temu, ewu napisał: Szalałam, wydzwaniałam,rozsyłałam małą gdzie mogłam. Nie umiałam żyć myśląc ,że to maleństwo jest w schronie. Państwo zadzwonili przedwczoraj, pojechałam na wizytę i nie miałam najmniejszych wątpliwości,że to najlepszy dom dla małej. Bardzo rzeczowi, inteligentni, wrażliwi młodzi ludzie, majacy duże doświadczenie w pracy z psiakami po przejściach , które wynieśli z własnych domów. Przede wszystkim bardzo zrównoważeni i spokojni a dla takiego strachulca to bardzo ważne. Śliczne mieszkanie( ich własne) w zielonej, spokojnej dzielnicy Katowic. Czy to ta sunia - szczeniaczek poszla do domu ewu? Quote
ewu Posted April 25, 2017 Author Posted April 25, 2017 Dnia 21.04.2017 o 17:47, elik napisał: Maleńka :( Luna nr 2:) Już w domu, już bezpieczna. 2 Quote
Ewa Marta Posted April 25, 2017 Posted April 25, 2017 22 minuty temu, ewu napisał: Tak Ewciu:) Hurrraaa!!!!!! Quote
Poker Posted April 25, 2017 Posted April 25, 2017 Ojej, jak się cieszę. Ciągle myślałam o niej. Quote
azalia Posted April 25, 2017 Posted April 25, 2017 Wspaniała nowina Basiu,że maleńka znalazła kochający dom,hurra!hurra! Bądź szczęśliwa sunieczko! Quote
ewu Posted April 26, 2017 Author Posted April 26, 2017 W schronie malusieńka , młodziutka sunieczka. Drobniutka bidusia:( Roboczo nazwana Reja. Quote
ewu Posted April 26, 2017 Author Posted April 26, 2017 Jest wyjątkowo mała, młodziutka i przesympatyczna. Quote
ewu Posted April 26, 2017 Author Posted April 26, 2017 A to sunieczka z guzem. Bardzo malutka, urocza. Maja:( Rozpaczliwie potrzebuje pomocy i ratunku. Quote
ewu Posted April 26, 2017 Author Posted April 26, 2017 A to mama szczeniaczka Lunki 2. Wychowała Lunkę w lesie, błąkały się kilka miesięcy:( Jest mała, fantastyczna. Boi się ale garnie do człowieka,. Dawała mi łapkę. Norka:( Quote
Poker Posted April 26, 2017 Posted April 26, 2017 Ruda sunia jest znowu niesamowicie podobna do Gigi i Foksi. To chyba nowa rasa z okolic M. Może Naprawdę dałoby się ustalić skąd one pochodzą i znaleźć matkę/ matki i wysterylizować? Z kolei Norka jest niesamowicie podobna do zjawiskowej Zulki. Quote
ewu Posted April 26, 2017 Author Posted April 26, 2017 6 minut temu, Poker napisał: Ruda sunia jest znowu niesamowicie podobna do Gigi i Foksi. To chyba nowa rasa z okolic M. Może Naprawdę dałoby się ustalić skąd one pochodzą i znaleźć matkę/ matki i wysterylizować? Z kolei Norka jest niesamowicie podobna do zjawiskowej Zulki. Ona jest malusieńka, mniejsza od nich. Są z różnych gmin ale dopytam dokładnie czy możliwy jest związek. Quote
azalia Posted April 26, 2017 Posted April 26, 2017 One wszystkie trzy są PRZECUDNE,serce pęka z bezsilności. Quote
Recommended Posts