Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

anecik, po tym co napisałaś o suni i Waszej trudności w rozstaniu się z  nią czy możemy się umówić dla dobra Kikuni( i Waszego:) ),że damy jej czas na znalezienie DS do przyszłego tygodnia. Jak się nikt sensowny nie zgłosi po nią, to  zabieramy małą.

Oczywiście opłacę za papu.

Posted
14 minut temu, Poker napisał:

anecik, po tym co napisałaś o suni i Waszej trudności w rozstaniu się z  nią czy możemy się umówić dla dobra Kikuni( i Waszego:) ),że damy jej czas na znalezienie DS do przyszłego tygodnia. Jak się nikt sensowny nie zgłosi po nią, to  zabieramy małą.

Oczywiście opłacę za papu.

Powiem szczerze też byłabym za tym żeby jeszcze chwilkę poczekać. Wy odpoczniecie po przyjeździe, my się nią nacieszymy :) a może uda się w międzyczasie znaleźć dom :)

Posted

Bardzo się cieszę ,że mamy podobne zdanie. Pisząc do przyszłego tygodnia miałam na myśli do końca przyszłego tygodnia.

W takim razie podsyłam jutro 5 dyszek na papu. Wystarczy ?

Posted
29 minut temu, Ewa Marta napisał:

A może Kikunia tak rozkocha w sobie anecik, że zostanie z nia na zawsze?

Już rozkochała ale niestety jest to niemożliwe :( Na zabój zakochuję się średnio w co trzecim tymczasie. Miałabym już niezłe stadko :) :)

Mimronki + Tycinka na wiecznym (pewnie) tymczasie muszą wystarczyć.

Ale oczy Kikuni są hipnotyzujące i jak tą łapinką prosi o glaski - bezcenne.

Posted
5 godzin temu, anecik napisał:

Ale oczy Kikuni są hipnotyzujące i jak tą łapinką prosi o glaski - bezcenne.

1 godzinę temu, ewu napisał:

Kikunia to sama słodycz:)

Jak wszystkie Kikunie.

Oby ktoś w tej słodyczy szybko się zakochał. Ja też się zakochuję na zabój w co którejś tymczasce i rozstania wtedy są okropne.

Posted

Ja tez kiedyś miałam taki przypadek, na początku mojej "działalności" na dogo, dobre 13 lat temu: bezdomna sunia za Warszawą, jedna dziewczyna zobowiązała się ja czasowo wziąć, i za tydzień przywieźć do mnie - ale sunia po wykąpaniu, podstrzyżeniu pojechała z tymczasową panią do pracy, i tu szef firmy się w niej zakochał :):)

Posted
1 godzinę temu, anecik napisał:

dot. Kikuni

Niedziela ważnym dniem dla Kiki. Trzymajcie kciuki aby się psiaki dogadały :)

OO, trzymam kciuki z całych sił. A coś więcej oo chętnych/

Poleciało 5 dyszek dla małej.

Posted
42 minuty temu, Poker napisał:

OO, trzymam kciuki z całych sił. A coś więcej oo chętnych/

Poleciało 5 dyszek dla małej.

Pani która u ubiegłym roku brała ode mnie Lenkę - jeną z suczek z Podlasia. Troszkę wycofana, ma wątek na dogo. Był tylko 1 za to właściwy telefon :) Teraz Pani Julita  zakochała się w oczach Kikuni i ma nadzieję że się sunie dogadają.

Może powinnam podzwonić po domach stałych moich byłych tymczasów, a nóż chcą drugiego psiaka ? Bo i Mufka (mam nadzieję) i Kikunia (mam nadzieję) :D

Posted
21 minut temu, ewu napisał:

Dzwoń anecik mam 180 kandydatur

Ale tyle psiaków to ja Basieńko nie wyadoptowalam :) Przynajmniej jeszcze :D  :D

Posted
1 godzinę temu, anecik napisał:

Ale tyle psiaków to ja Basieńko nie wyadoptowalam :) Przynajmniej jeszcze :D  :D

No ale można wybierać:)