Poker Posted March 21, 2017 Posted March 21, 2017 anecik, po tym co napisałaś o suni i Waszej trudności w rozstaniu się z nią czy możemy się umówić dla dobra Kikuni( i Waszego:) ),że damy jej czas na znalezienie DS do przyszłego tygodnia. Jak się nikt sensowny nie zgłosi po nią, to zabieramy małą. Oczywiście opłacę za papu. Quote
Anecik Posted March 21, 2017 Posted March 21, 2017 14 minut temu, Poker napisał: anecik, po tym co napisałaś o suni i Waszej trudności w rozstaniu się z nią czy możemy się umówić dla dobra Kikuni( i Waszego:) ),że damy jej czas na znalezienie DS do przyszłego tygodnia. Jak się nikt sensowny nie zgłosi po nią, to zabieramy małą. Oczywiście opłacę za papu. Powiem szczerze też byłabym za tym żeby jeszcze chwilkę poczekać. Wy odpoczniecie po przyjeździe, my się nią nacieszymy :) a może uda się w międzyczasie znaleźć dom :) Quote
Poker Posted March 21, 2017 Posted March 21, 2017 Bardzo się cieszę ,że mamy podobne zdanie. Pisząc do przyszłego tygodnia miałam na myśli do końca przyszłego tygodnia. W takim razie podsyłam jutro 5 dyszek na papu. Wystarczy ? Quote
ewu Posted March 22, 2017 Author Posted March 22, 2017 Byłoby cudnie żeby Kika znalazła dom i nie musiała zmieniać dt. Quote
Poker Posted March 22, 2017 Posted March 22, 2017 7 minut temu, ewu napisał: Byłoby cudnie żeby Kika znalazła dom i nie musiała zmieniać dt. Wszystko w rączkach anecik. Quote
Ewa Marta Posted March 23, 2017 Posted March 23, 2017 A może Kikunia tak rozkocha w sobie anecik, że zostanie z nia na zawsze? Quote
Anecik Posted March 23, 2017 Posted March 23, 2017 29 minut temu, Ewa Marta napisał: A może Kikunia tak rozkocha w sobie anecik, że zostanie z nia na zawsze? Już rozkochała ale niestety jest to niemożliwe :( Na zabój zakochuję się średnio w co trzecim tymczasie. Miałabym już niezłe stadko :) :) Mimronki + Tycinka na wiecznym (pewnie) tymczasie muszą wystarczyć. Ale oczy Kikuni są hipnotyzujące i jak tą łapinką prosi o glaski - bezcenne. Quote
Poker Posted March 23, 2017 Posted March 23, 2017 5 godzin temu, anecik napisał: Ale oczy Kikuni są hipnotyzujące i jak tą łapinką prosi o glaski - bezcenne. 1 godzinę temu, ewu napisał: Kikunia to sama słodycz:) Jak wszystkie Kikunie. Oby ktoś w tej słodyczy szybko się zakochał. Ja też się zakochuję na zabój w co którejś tymczasce i rozstania wtedy są okropne. Quote
malagos Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 Ja tez kiedyś miałam taki przypadek, na początku mojej "działalności" na dogo, dobre 13 lat temu: bezdomna sunia za Warszawą, jedna dziewczyna zobowiązała się ja czasowo wziąć, i za tydzień przywieźć do mnie - ale sunia po wykąpaniu, podstrzyżeniu pojechała z tymczasową panią do pracy, i tu szef firmy się w niej zakochał :):) Quote
Anecik Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 dot. Kikuni Niedziela ważnym dniem dla Kiki. Trzymajcie kciuki aby się psiaki dogadały :) Quote
ewu Posted March 24, 2017 Author Posted March 24, 2017 W schronie dwa małe okruszki. Sunieczki, nawet roku nie mają. Posłałam niunie elik. Quote
Poker Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 1 godzinę temu, anecik napisał: dot. Kikuni Niedziela ważnym dniem dla Kiki. Trzymajcie kciuki aby się psiaki dogadały :) OO, trzymam kciuki z całych sił. A coś więcej oo chętnych/ Poleciało 5 dyszek dla małej. Quote
Anecik Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 42 minuty temu, Poker napisał: OO, trzymam kciuki z całych sił. A coś więcej oo chętnych/ Poleciało 5 dyszek dla małej. Pani która u ubiegłym roku brała ode mnie Lenkę - jeną z suczek z Podlasia. Troszkę wycofana, ma wątek na dogo. Był tylko 1 za to właściwy telefon :) Teraz Pani Julita zakochała się w oczach Kikuni i ma nadzieję że się sunie dogadają. Może powinnam podzwonić po domach stałych moich byłych tymczasów, a nóż chcą drugiego psiaka ? Bo i Mufka (mam nadzieję) i Kikunia (mam nadzieję) :D Quote
Anecik Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 21 minut temu, ewu napisał: Dzwoń anecik mam 180 kandydatur Ale tyle psiaków to ja Basieńko nie wyadoptowalam :) Przynajmniej jeszcze :D :D Quote
Poker Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 Czyli domek sprawdzony, super. Oby dziewczyny się dogadały. Quote
ewu Posted March 24, 2017 Author Posted March 24, 2017 1 godzinę temu, anecik napisał: Ale tyle psiaków to ja Basieńko nie wyadoptowalam :) Przynajmniej jeszcze :D :D No ale można wybierać:) Quote
Recommended Posts