elik Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 Basia tak pisze o cocker spanielu niedawno adoptowanym wprost ze schronu. "Brock przesyła pozdrowienia z ulubionej kanapy :) Uszka jeszcze w leczeniu, poza tym wspaniale. Pieszczoch z niego ogromny :)" Nareszcie mam miękko, lekko na skórze i czysto :) Ale mi dobrze :) Pyszne było to jedzonko :) 1 Quote
ewu Posted August 13, 2016 Author Posted August 13, 2016 Dzisiaj do domku pojechała Chrupcia od dzisiaj Żabka:) Sunia strasznie mi leżała na sercu, pokutowała przynajmniej rok:( Urocza, kochana:) Zawiozłam ją do weta, potem wykąpałam i zaprowadziłam do domu. Adoptowała ją Pani Danusia , siostrzenica mojej Znajomej. Tu Żabka jeszcze w schronie, niestety ogonek kiedyś był złamany i sam się zrósł. Pomarańczowe na tylnych łapkach to nie brud tylko takie umaszczenie. Byłam bardzo zaskoczona jak w kąpieli nie mogłam tego zmyć:):):):) Quote
ewu Posted August 13, 2016 Author Posted August 13, 2016 Zrobiłam Żabce zdjęcia telefonem ale tak była podniecona nową sytuacją ,że wyszły same maziaje:) Podjadę specjalnie i pstrykne na spokojnie naszą bohaterkę. W poniedziałek rano jadę do schronu, trzymajcie kciuki.... Ze złych wieści to pojawił się nowy , malutki staruszek:( Serce mam w kawałkach:( Quote
ewu Posted August 13, 2016 Author Posted August 13, 2016 4 minuty temu, ewu napisał: Powodzenia kochana kruszynko:) Quote
Gabi79 Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Cudna Żabcia, oby już zawsze była szczęśliwa!!! Quote
elik Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Śliczna morduchna :D Kolejna szczęściara, którą wypatrzyłaś :) Powodzenia suczynko :) Quote
ewu Posted August 15, 2016 Author Posted August 15, 2016 Dzisiaj do domu pojechał Gumiś:) Zamieszka w Częstochowie:) Gumiś to najpiękniejsza krzyżówka wilczura z jamnikiem:):):) Uroczy krzywołapek:) Nie macie pojęcia jak się cieszę:) Quote
ewu Posted August 15, 2016 Author Posted August 15, 2016 Gumiś ma też domek z polecenia. Jednak opowiadanie o psiakach w potrzebie daje efekty. Kiedyś mi się tylko głupio zrobiło w zaprzyjaźnionej instytucji bo usłyszałam jak mnie zaanonsowano: "ta pani od psów":):):) 1 Quote
ewu Posted August 15, 2016 Author Posted August 15, 2016 Jutro rano jestem umówiona na wizytę pa i jak wszystko będzie w porządku jadę z Panią do schronu. Trzymajcie kciuki. Mąż jeszcze nie wie ,że wyjeżdżamy o 6 rano bo jutro muszę być na 9 w pracy:):):) Trudno być moim mężem:):):) no cóż...:) 1 Quote
Gabi79 Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 Same dobre wieści. Bardzo się cieszę i trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę!!! Quote
elik Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 3 godziny temu, ewu napisał: Jutro rano jestem umówiona na wizytę pa i jak wszystko będzie w porządku jadę z Panią do schronu. Trzymajcie kciuki. Mąż jeszcze nie wie ,że wyjeżdżamy o 6 rano bo jutro muszę być na 9 w pracy:):):) Trudno być moim mężem:):):) no cóż...:) Basiu jesteś tytanem w wielu dziedzinach i mąż zapewne to widzi, docenia i jest z Ciebie dumny, tak jak i wszyscy znający Twoje serce i działania :) Nie wiesz, jak to jest być Twoim mężem więc nie zabieraj w tej sprawie głosu :) Quote
Gusiaczek Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 Dzieje się, jak zawsze, u Basi :) Powodzenia Ogoneczkom, serdeczności dla wszystkich obecnych tu Aniołów, a dla Pana Męża szczególne wyrazy uznania :) Quote
ewu Posted August 15, 2016 Author Posted August 15, 2016 Gumiś chyba zostanie Gumisiem:) Pierwsze chwile po kąpieli :) Quote
elik Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 1 godzinę temu, ewu napisał: A to maleństwo pamiętacie? Quote
ewu Posted August 15, 2016 Author Posted August 15, 2016 Nie widać zdjęć? Ojej a ja taka zadowolona ,że sama wkleiłam:) Elu Gumisia też posłałam. Quote
ewu Posted August 15, 2016 Author Posted August 15, 2016 Elu ponownie posłałam Gumisia, Otwierają się? Quote
elik Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 5 minut temu, ewu napisał: Elu ponownie posłałam Gumisia, Otwierają się? Sie otwierają :) Quote
ewu Posted August 16, 2016 Author Posted August 16, 2016 Dzisiaj do domku pojechała Inka od dzisiaj Nina ( nomen omen jak moja wnuczka:)). Rano byłam na pa ale już po rozmowie telefonicznej i mailach byłam prawie pewna,że będzie w porządku. Ponieważ jednak czego nie zobaczę to nie ufam dlatego targałam męża o tej 6-tej rano. Po wizycie pojechaliśmy z Panią do schroniska po Inkę-Ninkę i ja pomogłam odwieźć sunię do domu. Cudem zdążyłam do pracy:):):) A oto Ninka jeszcze w schronisku: Quote
ewu Posted August 16, 2016 Author Posted August 16, 2016 Sunia ma wspaniały charakter. Miła, bardzo grzeczna, daje łapkę, robi "siad", w aucie : "pies idealny". Naprawdę cudowna psinka. Quote
ewu Posted August 16, 2016 Author Posted August 16, 2016 Nnka zamieszkała w domu z ogrodem, do towarzystwa jest piękny wilczur Roki. Roki strasznie rozbisurmaniony i boję się ,że Panie też przewrócą Nince w głowie:) Przestrzegałam ale ponoć Mama Pani Marii ma niezłomny charakter w nadmiernym rozpieszczaniu psów:) Szczerze mówiąc nie przeszkadza mi to:):):):).... wręcz przeciwnie:):) Quote
Recommended Posts