elik Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Założyłam wątek Tomiemu,chociaż mi ręce opadają,nie wiem jak damy radę,zapraszamhttp://www.dogomania.com/forum/topic/147396-tomi-z-podejrzeniem-cushinga-prosi-o-pomoc/ A ja założyłam wątek mamusi i córusi i serdecznie zapraszam :) http://www.dogomania.com/forum/topic/147400-dwie-sunie-malunie-mamunia-i-c%C3%B3runia-w-bdt-bardzo-prosz%C4%85-o-wsparcie-na-karm%C4%99-i-weta/?p=16262177 Przybywajcie, odwiedzajcie, zapraszajcie oba wątki, jak również wszystkie inne wątki maluszków od ewu :) Quote
Onaa Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 Poprosze skarbnika o nr konta bo mam drobne pieniążki z bazarku dla maleństw od ewu. Quote
ewu Posted June 21, 2015 Author Posted June 21, 2015 Poprosze skarbnika o nr konta bo mam drobne pieniążki z bazarku dla maleństw od ewu. Renatko to ja. podam Ci konto. Ja mam z kolei wysłać Tobie za Tomiego. Quote
Onaa Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Ajjjj, już sobie nie upychaj :) Karmelek z wczoraj, jeszcze nie spuchnięty Mama szczeniaczków [center] [center] Bardzo wystraszona :( Było jeszcze jedno zdjęcie, ale takie samo, jak to pierwsze zdjęcie mamuśki. Quote
ewu Posted June 21, 2015 Author Posted June 21, 2015 Dzisiaj byłam znowu w schronisku z cudowną dziewczynką Igą i jej Mamą. Iga jest uroczym , bardzo mądrym dzieckiem, od dwóch tygodni wstawała wcześniej i wychodziła na dwór żeby się przygotować na nowego członka rodziny. Dzisiaj sama miała wybrać pieska, wybrała chudego biedaka w strupach. Nie umiałam zatrzymać łez, rozryczałam się przed schronem jak dzieciak. Tofik pojechał po nowe życie, dostanę fotki. 2 Quote
ewu Posted June 21, 2015 Author Posted June 21, 2015 Ajjjj, już sobie nie upychaj :) Karmelek z wczoraj, jeszcze nie spuchnięty Mama szczeniaczków [center] [center] Bardzo wystraszona :( Było jeszcze jedno zdjęcie, ale takie samo, jak to pierwsze zdjęcie mamuśki. Ona dalej nie wychodzi z budy, siedzi wbita w kąt przerażona. Tak bardzo potrzebuje ratunku:( Quote
Gusiaczek Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Dzisiaj byłam znowu w schronisku z cudowną dziewczynką Igą i jej Mamą. Iga jest uroczym , bardzo mądrym dzieckiem, od dwóch tygodni wstawała wcześniej i wychodziła na dwór żeby się przygotować na nowego członka rodziny. Dzisiaj sama miała wybrać pieska, wybrała chudego biedaka w strupach. Nie umiałam zatrzymać łez, rozryczałam się przed schronem jak dzieciak. Tofik pojechał po nowe życie, dostanę fotki. Ewuś, poryczałam się i ja ..... Quote
ewu Posted June 21, 2015 Author Posted June 21, 2015 Nowe biedaki, niestety nie miałyśmy możliwości porobienia zdjęć , tak na szybko, bez zgody... Sunia , chuda, młoda:( Ma 38cm w kłębie. Quote
ewu Posted June 21, 2015 Author Posted June 21, 2015 Mały psiaczek, bardzo potrzebuje pomocy Młody , uroczy.. Quote
ewu Posted June 21, 2015 Author Posted June 21, 2015 Ten mały piesek to wg mnie Tofik, był kiedyś wyadoptowany ze schronu, strasznie się martwiłam kto go wziął a dzisiaj zamarłam jak go zobaczyłam.. Albo sobowtór albo biedak wrócił : Quote
ewu Posted June 21, 2015 Author Posted June 21, 2015 To ten najmniejszy, w kłębie góra 22 cm... Ten terierowaty obok strasznie przestraszony, zawsze leży wbity w kąt:( Quote
ewu Posted June 21, 2015 Author Posted June 21, 2015 A to sunia, młodziutka arcydzieło. piękność. Quote
ewu Posted June 21, 2015 Author Posted June 21, 2015 Zdjęcia nie oddają jej urody, to naprawdę zjawiskowy psiak. Quote
ewu Posted June 21, 2015 Author Posted June 21, 2015 Najsympatyczniejszy , obłędny , młody psiak Quote
ewu Posted June 21, 2015 Author Posted June 21, 2015 Cudowny do dzieci, i dorosłych, kocha wszystkich. Zdjęcia bardzo go powiększają, ma ok 35 cm w kłębie. Jest przepiękny. Quote
ewu Posted June 21, 2015 Author Posted June 21, 2015 Jutro rano znowu jadę z Panią z Chorzowa Batorego, muszę też Panią odwieźć jeśli wybierze pieska, przecież nie pojadą pociągiem... Obdzwoniłam wszystkich , nikt nie może mi pomóc. Zaczynam nie dawać rady:( Quote
Gusiaczek Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Rzeczywiście jest zjawiskowy, jak zobaczyłam od razu z imieniem Kazan - łudząco podobny do psiaka koleżanki, jej Kazan był jedynie odrobinę większy Ewa, jestem pełna podziwu - ja wymiękam przy zdjęciach, Ty jesteś na miejscu ... z całego serca życzę wytrwałości, a przede wszystkim domów, wspaniałych ludzi, którzy podadzą Ci pomocną dłoń Quote
ewu Posted June 21, 2015 Author Posted June 21, 2015 Czy naprawdę na całym Śląsku nikt nie ma auta, czasu i nie zechce pomóc czasami w transporcie? Quote
Recommended Posts