Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie krzyczcie, bo przychodzę z żenującym pytaniem, ale nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi.

Jeśli chce się przyjść w roli widza - trzeba nabyc bilety?

Jeśli tak - gdzie?

No szukam i szukam i nie widzę nic na ten temat. 

Dzięki za odpowiedź. :)

Posted

Selfechelon, bilety na wystawach są zawsze a gdzie można nabyć, zapewne przy wejściu.

A teraz inna kwestia, szukam kogoś kto porobi zdjęcia mojej pinczerce miniaturowej w ringu w dniu 19.10 (aparat mi szwankuje a chciałabym mieć na pamiątkę zdjęcia dobrej jakości). Planuję teraz kupić lustrzankę, ale to za jakiś czas dopiero, więc na tej wystawie jestem zdana na kogoś.

Mogę nawet zapłacić.

Niestety na stronie ZKwP w Poznaniu nie podano jeszcze planu sędziowania, więc nie wiem na którą godzinę będą zaplanowane pinczery.

Posted

Melissa jeśli będę w Poznaniu (a chcę i to bardzo) to przy pinczerach będę na pewno.  ;-) Także jeśli będę to z pewnością kilkanaście fotek zrobię.

Posted

Poszukuję transportu na niedzielę dla jednej osoby i jednego cockera :)
Najchętniej z Bielska-Białej i okolic, ale mogę również dojechać np. do Katowic :) Oczywiście dorzucam się do kosztów paliwa ;)

Posted

Jeśli ktoś byłby przy ringu cane corso, cavalierów, alaskan malamutów, aussie w sobotę to byłabym wdzieczna za jakiekolwiek fotki.

W niedzielę ring berneńczyków, szetlandów i aussików. :)

Posted

Ja bede w sobote przy cavalierach, ale wiem czy dam rade zrobic jakies fotki. Ktos szczegolnie Cie interesuje?

Tak, pies kl. otwarta nr 1923

i suka kl. pośrednia 1941

Gdybyć coś cyknęła ładnego - będę wdzięczna. :)