azalia Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Gretunia jest cudownej urody sunieczką. Quote
Rudzia-Bianca Posted September 26, 2014 Author Posted September 26, 2014 Nie tylko przepiękna ale mądralińska i straszliwie grzeczna , leży sobie w głównym gabinecie i przygląda się na pacjentów , czasem pomacha komuś ogonkiem . Słodziara nie z tej ziemi :) Podobno w Husky Adopcje mieli o nią zapytania , więc mam nadzieję że niedługo ktoś będzie szczęśliwcem , któremu dane będzie adoptować tą cudność :) Quote
halszka Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Piękna jest Rudziu ta Twoja haszczunia. Przepiękna. Gretunia jest cudownej urody sunieczką. zgadzam się z ciociami w 100% :) Quote
Rudzia-Bianca Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 [attachment=4561:WP_002764.jpg] [attachment=4562:WP_002766.jpg] [attachment=4563:WP_002770.jpg] [attachment=4564:WP_002771.jpg] [attachment=4565:WP_002776.jpg] [attachment=4567:WP_002778.jpg] [attachment=4568:WP_002779.jpg] Gretka cudo moje kochane , w świetnej formie zaczyna już ciągnąc na spacerach :) W gabinecie grzeczna do czasu kiedy ja się tam nie pojawię , jak tylko wejdę nawołuję mnie swoim cudnym " mamamamamamaa " no i jak nie kochac takiej córci :) Dziś miała przyjść do gabinetu pani zainteresowana adopcją Grety poznać ją . Miała sunię Lunke , haszczankę przez lata walczyły z cukrzycą , Lunka nie widziała . 9 miesięcy temu odeszła za TM . Pani jest klientką naszych wetek - rekomendacje od nich dostała najlepsze , ale nie mam jeszcze informacji czy doszło do spotkania . Quote
halszka Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 oj to kciukasy z całych sił zaciskam :kciuki: powodzenia!!! Quote
mar.gajko Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 J atez trzymam kciuki, żeby piękna znalazła wspaniały dom. Quote
Rudzia-Bianca Posted October 2, 2014 Author Posted October 2, 2014 Dom nie wypalił , byli wczoraj poznać Gretę ale nie zadzwonili do mnie . Greta wróciła dziś do hoteliku , ranka po sterylce zagojona pięknie . Greta została dziś zaszczepiona przeciwko wściekliźnie i wirusówkom , kupiłam jej obróżkę żeby było na czym powiesić identyfikator szczepienia , dostała procha na odrobaczenie do podania za tydzień i kropelki dla niej i Gufiego antypchłowo kleszczwe . Jutro będę miała dokładne dane ile to wszystko kosztowało . Dziewczynka pięknie jeździ samochodem choć dziś strasznie była rozgadana w trakcie drogi , gadała ze mną przez kilkanaście kilometrów . pożegnlany uśmiech dla cioć z Dobrego Weterynarza nowa obróżka Quote
Rudzia-Bianca Posted October 3, 2014 Author Posted October 3, 2014 Opłaty za hotelik dzieciaków Greta 28.08-26.09 - 30 dni 300 zł Gufi 28.08-30.09 34 dni 340 zł Quote
halszka Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 no cóż... pewnie to nie ten domek,ale doczeka się ślicznotka to pewne :) Quote
Rudzia-Bianca Posted October 3, 2014 Author Posted October 3, 2014 Oby jak najszybciej :) Za szczepienie Grety - wścieklizna + choroby zakaźne , tableta na odrobaczenie do podania za tydzień w hoteliku , effipro x 2 dla Grety i Gufiego, obróżka Grety moje kochane wetki policzyły chyba poniżej kosztów 100 zł - ogromnie dziękuję :loveu: :calus: Quote
mar.gajko Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Oby te cuda znalazły jak najszybciej domki swoje. Quote
Rudzia-Bianca Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Oby , bo jak nie to pójdziemy z torbami ... Quote
AMIGA Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Jak ładne torby, to można wystawić na bazarku ;-) Quote
Rudzia-Bianca Posted October 8, 2014 Author Posted October 8, 2014 Jak ładne torby, to można wystawić na bazarku ;-) Tylko kto je będzie chciał ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted October 12, 2014 Author Posted October 12, 2014 I co tam słychac u pięknot? Przyznaję bez bicia , że przez to szczeniakowo - kociakowe zamieszanie nie miałam nawet kiedy pojechać do nich . Z tego co rozmawiałam z dziewczyną z fundacji, jest jedna osoba chętna na Gretę już po wszystkich procedurach, ale w międzyczasie dostał propozycję pracy za granicą i na razie nie podjął decyzji :( Mam nadzieję , że w tygodniu uda mi się do nich podjechać bo dzieciaki w miarę opanowane :) . Quote
paula_t Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Wreszcie odnalazłam wątek... Potwornie mnie dziwi, że nie ma praktycznie żadnego odzewu z ogłoszeń Grety i Gufiego, w szczególności, że są promowane przez fundacje zajmujące się haszczakami...Przecież to takie piękne i cudne stworzonka :lookarou: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 17, 2014 Author Posted October 17, 2014 Paula podobno odzew jest tylko nie przechodzą ludzie procedur :( Ostatnio był pan który zakochał się w Grecie, super dom , po wszelkich ankietach i wizytach okazało się że dostał propozycję pracy poza krajem :( Greta jest bardzo piękną sunią więc ludzie dzwonią , tylko wiadomo jak to jest z tymi telefonami . Quote
mar.gajko Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Dla północniaków trudno o dobry dom. To jednak nie Owczarki Niemieckie :) To wspaniałe psy, najwspanialesze :) ale nie dla wszytskich. Quote
Rudzia-Bianca Posted October 17, 2014 Author Posted October 17, 2014 Dla północniaków trudno o dobry dom. To jednak nie Owczarki Niemieckie :) To wspaniałe psy, najwspanialesze :) ale nie dla wszytskich. Dokładnie , dlatego przebierają wybierają dziewczyny z Fundacji bo to mają być najcudniejsze domy na świecie :) Quote
paula_t Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Dokładnie , dlatego przebierają wybierają dziewczyny z Fundacji bo to mają być najcudniejsze domy na świecie :) W takim razie wykazuję się cierpliwością ;) Lepiej poczekać i być pewnym domku, niż robić wszystko na szybko, na hura i mieć wątpliwości albo martwić się, że psiak może wrócić z adopcji... Quote
gluchypies Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 Zaglądam i przesyłam uściski dla haszczaków :) Quote
Recommended Posts