Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie tylko przepiękna ale mądralińska i straszliwie grzeczna , leży sobie w głównym gabinecie i przygląda się na pacjentów , czasem pomacha komuś ogonkiem .

Słodziara nie z tej ziemi :)

Podobno w Husky Adopcje mieli o nią zapytania , więc mam nadzieję że niedługo ktoś będzie szczęśliwcem , któremu dane będzie adoptować tą cudność :)

Posted

[attachment=4561:WP_002764.jpg]

[attachment=4562:WP_002766.jpg]

[attachment=4563:WP_002770.jpg]

[attachment=4564:WP_002771.jpg]

[attachment=4565:WP_002776.jpg]

[attachment=4567:WP_002778.jpg]

[attachment=4568:WP_002779.jpg]

Gretka cudo moje kochane , w świetnej formie zaczyna już ciągnąc na spacerach :) W gabinecie grzeczna do czasu kiedy ja się tam nie pojawię , jak tylko wejdę nawołuję mnie swoim cudnym " mamamamamamaa " no i jak nie kochac takiej córci :)

Dziś miała przyjść do gabinetu pani zainteresowana adopcją Grety poznać ją . Miała sunię Lunke , haszczankę przez lata walczyły z cukrzycą , Lunka nie widziała . 9 miesięcy temu odeszła za TM . 

Pani jest klientką naszych wetek - rekomendacje od nich dostała najlepsze , ale nie mam jeszcze informacji czy doszło do spotkania . 

Posted

Dom nie wypalił , byli wczoraj poznać Gretę ale nie zadzwonili do mnie .

Greta wróciła dziś do hoteliku , ranka po sterylce zagojona pięknie . Greta została dziś zaszczepiona przeciwko wściekliźnie i wirusówkom , kupiłam jej obróżkę żeby było na czym powiesić identyfikator szczepienia , dostała procha na odrobaczenie do podania za tydzień i kropelki dla niej i Gufiego antypchłowo kleszczwe .
Jutro będę miała dokładne dane ile to wszystko kosztowało .

Dziewczynka pięknie jeździ samochodem choć dziś strasznie była rozgadana w trakcie drogi , gadała ze mną przez kilkanaście kilometrów .

10406925_588002994656240_679382974339918

pożegnlany uśmiech dla cioć z Dobrego Weterynarza

1688703_588002991322907_6255336935195227

nowa obróżka

Posted

Oby jak najszybciej :)

Za szczepienie Grety - wścieklizna + choroby zakaźne , tableta na odrobaczenie do podania za tydzień w hoteliku , effipro  x 2 dla Grety i Gufiego, obróżka Grety moje kochane wetki policzyły chyba poniżej kosztów 100 zł - ogromnie dziękuję :loveu: :calus:

Posted

I co tam słychac u pięknot?

Przyznaję bez bicia , że przez to szczeniakowo - kociakowe  zamieszanie nie miałam nawet kiedy pojechać do nich . 

Z tego co rozmawiałam z dziewczyną z fundacji, jest jedna osoba chętna na Gretę już po wszystkich procedurach, ale w międzyczasie dostał propozycję pracy za granicą i na razie nie podjął decyzji :( 

Mam nadzieję , że w tygodniu uda mi się do nich podjechać  bo dzieciaki w miarę opanowane :) .

Posted

Wreszcie odnalazłam wątek...

Potwornie mnie dziwi, że nie ma praktycznie żadnego odzewu z ogłoszeń Grety i Gufiego, w szczególności, że są promowane przez fundacje zajmujące się haszczakami...Przecież to takie piękne i cudne stworzonka :lookarou:

Posted

Paula podobno odzew jest tylko nie przechodzą ludzie procedur :(
Ostatnio był pan który zakochał się w Grecie, super dom , po wszelkich ankietach i wizytach okazało się że dostał propozycję pracy poza krajem :(
Greta jest bardzo piękną sunią więc ludzie dzwonią , tylko wiadomo jak to jest z tymi telefonami .

Posted

Dla północniaków trudno o dobry dom. To jednak nie Owczarki Niemieckie :)

To wspaniałe psy, najwspanialesze :) ale nie dla wszytskich.

Dokładnie , dlatego przebierają wybierają dziewczyny z Fundacji bo to mają być najcudniejsze domy na świecie :)

Posted

Dokładnie , dlatego przebierają wybierają dziewczyny z Fundacji bo to mają być najcudniejsze domy na świecie :)

W takim razie wykazuję się cierpliwością ;)

Lepiej poczekać i być pewnym domku, niż robić wszystko na szybko, na hura i mieć wątpliwości albo martwić się, że psiak może wrócić z adopcji...