Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No, udało mi się edytować pierwszą stronę, nareszcie! od kwoty 817, 27 trzeba jeszcze odjąc 149zł za karmę i szczepienia dziewczynek, i 660zł za hotel, razem-809 zł!

Posted

Przesłałam Gajowej 149zł za karmę i szczepienia p. wściekliźnie.

15.09 Ewa Gonzales wpłaciła dla suniek 15zł- dziękuję :loveu:

Posted

tak, pojechała. Na razie zwiedzała działkę i poznawała swoich kolegów. Trzy kocury i jamnikowatego Gucia. Na koty nie zwracała uwagi. Z Guciem biegała i przy misce pokazała kto tu rządzi. Muszą dostawac w oddzielnych pomieszczeniach. Pani bardzo przeżywa przyjście Saby. Jutro wieczorem będzie dzwoniła z nowymi wiadomościami.

Posted

Ciekawe jak minęła Sabci noc ...

U nas bardzo spokojnie, harce nocne ustały ... można było sie wyspać.

Na pocieszenie wzięłam Gabi na spacer, nawet szelki już daje sobie założyc bez protestu. Gabi na spacerze zawsze robi kupę ale jeszcze nigdy się

nie wysiusiała mimo, że robi wrażenie całkiem rozluźnionej, a idąca obok Milka często znaczy teren.

Posted

Jeszcze nie. Jutro wszystko wyślę.

Saba cały czas poznaje nowe otoczenie. W nocy niestety miała wpadkę ale jest to do wybaczenia. Koty obwąchuje ale nie interesuje się nimi. Była dziś z Panią na spacerze. W jedną stronę ciągnęła a le w drodze powrotnej już było lepiej. Po powrocie chyba zrozumiała , że to jej dom bo przestała biegac po działce ale położyła się na ganku i zaczęła obszczekiwać przechodniów i samochody. Pani o to chodziło. W okolicy jest trochę meneli i Pani nie czuła się bezpiecznie. No więc na razie ok.

Posted

cioteczki, Gabi potrzebuje wsparcia. Ona cały czas czeka na dom. Po zapłaceniu hotelu niewiele zostanie a sunia z guzem potrzebuje operacji.

Posted

Gabi cudności kochane :loveu:  ludzie oczków nie mają ?

wczoraj coś posłałam na dziewczynki ,co prawda napisałam ,ze dla Gabi i Saby ,ale oczywiście   może pójść wg .uznania dla pozostałych .

A co będzie z tą mniejszą czarną sunią ,zostanie tam sama ?

Posted

Nie wiem, załatwia to Krysia. Zobaczymy... W najtragiczniejszej sytuacji jest biały pies. Jesli go nie zabierzemy, pewnego dnia zniknie dzięki "dobrym ludziom"