auraa Posted September 29, 2014 Author Posted September 29, 2014 No, udało mi się edytować pierwszą stronę, nareszcie! od kwoty 817, 27 trzeba jeszcze odjąc 149zł za karmę i szczepienia dziewczynek, i 660zł za hotel, razem-809 zł! Quote
auraa Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 Przesłałam Gajowej 149zł za karmę i szczepienia p. wściekliźnie. 15.09 Ewa Gonzales wpłaciła dla suniek 15zł- dziękuję :loveu: Quote
auraa Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 tak, pojechała. Na razie zwiedzała działkę i poznawała swoich kolegów. Trzy kocury i jamnikowatego Gucia. Na koty nie zwracała uwagi. Z Guciem biegała i przy misce pokazała kto tu rządzi. Muszą dostawac w oddzielnych pomieszczeniach. Pani bardzo przeżywa przyjście Saby. Jutro wieczorem będzie dzwoniła z nowymi wiadomościami. Quote
Madie Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Cudownie! Teraz kolej na Gabi. Biedna ta czarna suczynka... Quote
auraa Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 Gabi jutro będzie smutna..............Przywieziemy jej do towarzystwa kolejną sunię. tylko nie wiemy którą? Quote
*Gajowa* Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Ciekawe jak minęła Sabci noc ... U nas bardzo spokojnie, harce nocne ustały ... można było sie wyspać. Na pocieszenie wzięłam Gabi na spacer, nawet szelki już daje sobie założyc bez protestu. Gabi na spacerze zawsze robi kupę ale jeszcze nigdy się nie wysiusiała mimo, że robi wrażenie całkiem rozluźnionej, a idąca obok Milka często znaczy teren. Quote
Mazowszanka13 Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Auraa, dało radę rozliczyć się z Ostatnią Szansą (Akcja Sterylizacja) ? Quote
auraa Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 Jeszcze nie. Jutro wszystko wyślę. Saba cały czas poznaje nowe otoczenie. W nocy niestety miała wpadkę ale jest to do wybaczenia. Koty obwąchuje ale nie interesuje się nimi. Była dziś z Panią na spacerze. W jedną stronę ciągnęła a le w drodze powrotnej już było lepiej. Po powrocie chyba zrozumiała , że to jej dom bo przestała biegac po działce ale położyła się na ganku i zaczęła obszczekiwać przechodniów i samochody. Pani o to chodziło. W okolicy jest trochę meneli i Pani nie czuła się bezpiecznie. No więc na razie ok. Quote
Nutusia Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Obiecujące wieści, bardzo się cieszę :) Teraz żeby Gabi poszła w ślady Sabiny... Quote
inka33 Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Czy udało się już umówić termin operacji sunieczki z guzem? Quote
auraa Posted October 2, 2014 Author Posted October 2, 2014 tak, jeśli uda się ją złapać to w sobotę pojedzie na SGGW. Quote
auraa Posted October 2, 2014 Author Posted October 2, 2014 cioteczki, Gabi potrzebuje wsparcia. Ona cały czas czeka na dom. Po zapłaceniu hotelu niewiele zostanie a sunia z guzem potrzebuje operacji. Quote
auraa Posted October 3, 2014 Author Posted October 3, 2014 Ciotki i wujkowie, gdzie jesteście? Sytuacja w dalszym ciągu jest trudna a nawet jeszcze gorsza!!!!!!! Quote
Nutusia Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Ja jestem, ale inaczej niż dobrą myślą wspomóc nie dam rady :( Chyba, że ktoś chciałby zrobić bazarek - głównie z ciuszków - wtedy mogę przekazać fanty. Quote
malagos Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Moze namówimy Mazowszankę na bazar słoiczkowy? czy jeszcze "nie ta pora"? Quote
auraa Posted October 3, 2014 Author Posted October 3, 2014 ciuszki jeszcze mam i trochę ksiązek. Na bazarek słoiczkowy chyba już pora. W sprawie Gabi nikt nie dzwoni.............. Quote
auraa Posted October 3, 2014 Author Posted October 3, 2014 [URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5f8f3e3505b8ad46.html][/URL] Gabunia...................... Quote
kabaja Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Gabi cudności kochane :loveu: ludzie oczków nie mają ? wczoraj coś posłałam na dziewczynki ,co prawda napisałam ,ze dla Gabi i Saby ,ale oczywiście może pójść wg .uznania dla pozostałych . A co będzie z tą mniejszą czarną sunią ,zostanie tam sama ? Quote
auraa Posted October 3, 2014 Author Posted October 3, 2014 Nie wiem, załatwia to Krysia. Zobaczymy... W najtragiczniejszej sytuacji jest biały pies. Jesli go nie zabierzemy, pewnego dnia zniknie dzięki "dobrym ludziom" Quote
auraa Posted October 4, 2014 Author Posted October 4, 2014 załozyłam oddzielny wątek http://www.dogomania.com/forum/topic/143212-ma%C5%82a-sunia-z-du%C5%BCym-guzem-potrzebuje-natychmiastowej-pomocy-cierpi/#entry15826963 Przydał by się banerek. Ciotki i wujkowie pomocy!!! Quote
Recommended Posts