apple Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='jonQuilla'] bo szczurki tu mają duże prawa kochaniutka ;) :eviltong: cześć :multi::multi::loveu: A no niech ci bedzie w końcu połowa tego blogaska jest twoja :evil_lol::eviltong: Quote
jonQuilla Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 [quote name='apple']A no niech ci bedzie w końcu połowa tego blogaska jest twoja :evil_lol::eviltong: no właśnie ! :) jest fifty-fifty :eviltong::eviltong: [quote name='diabelkowa']co tam u was? nuda jak to w niedziele :eviltong: poszłabym z psem do lasu ale pogoda taka że się z domu nosa nie chce wystawiać...deszcz, śnieg, błoto i ogólnie YŁ ! :roll: Quote
BeaC Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 jonQuilla napisał(a):cześć Luśkowa :loveu: :multi::multi: czeeeeeeeeeee:diabloti: clockwork napisał(a):aaaaaaaa... byłabym przegapiła... SETNA STRONKA!!!!!!!!!!!!! chyba 200:crazyeye: Quote
apple Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 jonQuilla napisał(a):no właśnie ! :) jest fifty-fifty :eviltong::eviltong: No właśnie :evil_lol: Quote
Pimpek Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 apple napisał(a):No jak to kto?:crazyeye: No to my!!!!!!:grins: Yyyy, a co wy robicie w galerii Salsy? :evil_lol::oops: Quote
clockwork Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 BeaC napisał(a)::diabloti: chyba 200:crazyeye: SETNA i tej wersji bede sie trzymać :diabloti::diabloti: widziałam gorącą Salse i szczuraski :loveu: no i witanko kffiatuszku Quote
jonQuilla Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 BeaC napisał(a):czeeeeeeeeeee:diabloti: chyba 200:crazyeye: Hej :multi::multi::multi::loveu: Pimpek napisał(a):Yyyy, a co wy robicie w galerii Salsy? :evil_lol::oops: pisałam wcześniej :) clockwork napisał(a):SETNA i tej wersji bede sie trzymać :diabloti::diabloti: widziałam gorącą Salse i szczuraski :loveu: no i witanko kffiatuszku u mnie też 200 ale niech będzie Klocuszkowej :) Cześć Madzialeno :loveu::loveu: :multi::multi::multi: Quote
clockwork Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 bo ja mam ustawione 20 postów na strone :eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 clockwork napisał(a):bo ja mam ustawione 20 postów na strone :eviltong::eviltong: :multi::multi::multi:ja też , ja też :evil_lol: Quote
emdziolek Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Cześć Siostrzyczko:multi::multi: Jejku jeszcze chyba 5 galerii do obskoczenia, na szczęście juz większość obskocznona:evil_lol: Wpadne tu jutro:loveu: Quote
apple Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Pimpek napisał(a):Yyyy, a co wy robicie w galerii Salsy? :evil_lol::oops:No jak to co........współdzielimy, mieszkamy, panoszymy się, rządzimy - JAK KTO WOLI:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
basia2202 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 przyszłam ino rzec DOGOBRANOC w tym łańcuchu pokarmowym :loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 emdziolek napisał(a):Cześć Siostrzyczko:multi::multi: Jejku jeszcze chyba 5 galerii do obskoczenia, na szczęście juz większość obskocznona:evil_lol: Wpadne tu jutro:loveu: Cześć :loveu::loveu::multi: juz jest jutro ;) :evil_lol: apple napisał(a):No jak to co........współdzielimy, mieszkamy, panoszymy się, rządzimy - JAK KTO WOLI:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: dokładnie ! :) basia2202 napisał(a):przyszłam ino rzec DOGOBRANOC w tym łańcuchu pokarmowym :loveu::loveu::loveu: a ja mówie dzień dobry :) :multi: Zaraz do szkoły :roll: skończyło się leniuchowanie:placz: dzisiaj kończe o 17:25 :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Nie ić do szkółki ....napiszę Ci usprawiedliwionko :razz::razz: Beruś córuś :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Alicja napisał(a):Nie ić do szkółki ....napiszę Ci usprawiedliwionko :razz::razz: Beruś córuś :loveu::loveu::loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nieee...ja uwielbiam szkołe, mamuś nie trzeba pisać :) pójdę z uśmiechem na twarzy :diabloti: Quote
apple Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Przyhoopałam do cie :evil_lol: Quote
apple Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 :hmmmm: Siska - gdzie ty? wszedzie cie szukam a cie nie ma:niewiem:NIGDZIE:placz::placz::placz: Quote
emdziolek Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 jonQuilla napisał(a):Cześć :loveu::loveu::multi: juz jest jutro ;) :evil_lol: Tak? łoooooo, no to jestem jak obiecałam:multi: Quote
jonQuilla Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 apple napisał(a)::laugh2_2::laugh2_2: Przyhoopałam do cie :evil_lol: to masz hopnięte szczęście :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: tygra napisał(a):witaj Żonkilko cześć :) :multi: apple napisał(a): Siska - gdzie ty? wszedzie cie szukam a cie nie maNIGDZIE szkoła się zaczęła :roll: miałam dzisiaj do 17:25 ale nie miałam jednej lekcji a z wfu uciekałam więc byłam około 16 w domu ale dzisiaj dostaliśmy płytki z filmikiem studniówkowym i oglądałam z całą rodziną :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie ma mnie dużo na filmie :) :eviltong: chociaż dużo byłam na parkiecie emdziolek napisał(a):Tak? łoooooo, no to jestem jak obiecałam haaa...i masz szczęście siostrzyczko bo musiałabym za Tobą list gończy wysłać :evil_lol: :eviltong: Quote
apple Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 jonQuilla napisał(a): szkoła się zaczęła :roll: miałam dzisiaj do 17:25 ale nie miałam jednej lekcji a z wfu uciekałam więc byłam około 16 w domu ale dzisiaj dostaliśmy płytki z filmikiem studniówkowym i oglądałam z całą rodziną :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie ma mnie dużo na filmie :) :eviltong: chociaż dużo byłam na parkiecie Aaaa bo to juszz po ferjach- zapomłam se:splat: A z filmem to sie ciesz.... nie bedziesz musiała sie wstydzić za pare lat:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 apple napisał(a):Aaaa bo to juszz po ferjach- zapomłam se:splat: A z filmem to sie ciesz.... nie bedziesz musiała sie wstydzić za pare lat:evil_lol: cieszę się strasznie :multi::multi::multi: Quote
apple Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 jonQuilla napisał(a):cieszę się strasznie :multi::multi::multi:a z czegóż to.... tak bardzo sie cieszysz:razz: Quote
jonQuilla Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 apple napisał(a):a z czegóż to.... tak bardzo sie cieszysz:razz: bo ja nie znosze oglądać swojej mordki w tv :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts