apple Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 jonQuilla napisał(a):Krosiowa a co Ty ekspert mrożonkowy?? :) Ano swego czasu przez Caroolcie odmroziło sie to i owo więc moge sie nazywać ekspertem nie jesteś na końcu...jesteś dodatkiem...taką wisienką na deserze :) :eviltong: źle to zinterpretowałaś :) Jabłuszko jest wisienką.:roll:............... no niech bedzie..............wisienka tak sexownie brzmi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: najsłabszym ogniwem jest Kazia Szczuka :evil_lol::evil_lol:No właśnie :roll: Quote
zuzolandia Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 moj kochany kffiatuszku prziszlam do cia z krepelkiem http://www.paczekdlaciebie.pl/703954 i smigam nazad do arbajtu ;-) buzioleeeeeeeeeee Quote
Alicja Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 apple napisał(a):Poka no te mrożonki z Hortexu bo nie wierze że takie firmowe :cool3: jonQuilla napisał(a):Krosiowa a co Ty ekspert mrożonkowy?? :) :razz::razz:no paczaj ...moze Ona ma udziały w HORTEXie :roll:;) oćta moje ogniwka :loveu::loveu::loveu: Quote
basia2202 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 witaj piątkowo... piekący pączusie dżointkilku :multi::multi::multi: :loveu: Quote
Alicja Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 cześć Córcia :loveu::loveu:z samego raneczka wpadnij na obiadka po szkole ;) Quote
Fuga*** Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Ja tu pierwszy raz :-) Strasznei fajna ta Salsa i imię do niej też tak miło pasuje :-) Pozdrawiam Quote
apple Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Fuga*** napisał(a):Ja tu pierwszy raz :-) Strasznei fajna ta Salsa i imię do niej też tak miło pasuje :-) PozdrawiamNo nie wiem czy zauważyłaś że w polowie to tez mój blogas:razz::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 zuzolandia napisał(a):moj kochany kffiatuszku prziszlam do cia z krepelkiem http://www.paczekdlaciebie.pl/703954 i smigam nazad do arbajtu buzioleeeeeeeeeee cześć :) :multi::multi: dziekuje za pączusia dopiero dzisiaj ale był znakomity mimo że leżał tutaj i czekał na mnie od wczoraj :evil_lol::evil_lol::evil_lol: basia2202 napisał(a):witaj piątkowo... piekący pączusie dżointkilku hej Basiu :loveu::multi: muszę się do czegoś przyznać...to nie ja piekłam te pączusie ;) :oops::oops: :evil_lol: Alicja napisał(a):cześć Córcia z samego raneczka wpadnij na obiadka po szkole cześć Mamcia :multi::multi::loveu: wpadnę na kolację bo obiadek już zjadłam przed tym jak zobaczyłam zaproszenie od Ciebie :) :eviltong: apple napisał(a):serducho sisko obrończynio ahhh :loveu::loveu: Fuga*** napisał(a):Ja tu pierwszy raz Strasznei fajna ta Salsa i imię do niej też tak miło pasuje Pozdrawiam no to swój pierwszy raz masz za sobą ;) i mam nadzieję że nie ostatni :) :eviltong::eviltong: witam serdecznie u Nas :multi::multi: apple napisał(a):No nie wiem czy zauważyłaś że w polowie to tez mój blogas z pewnością widziała, Ciebie się nie da pominąć :) :evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 wczoraj doładowałam konto w telefonie - 30zł a dzisiaj ile mam?? 6,77 :roll::roll: dlaczego?? bo zachciało mi się mieć Mobilne Gadu Gadu :shake: ja to durna pała jestem....najpierw nie mogłam ściągnąć tego gadu-gadu to ściągnęłam jadu-gadu, skonfigurowałam ładnie telefon i połączyłam się...pogadałam troszkę z koleżanką dla sprawdzenia, dodałam 5 znajomych do listy kontaktów...wyszłam i miałam 20zł :roll: wiedziałam że zabiera za łączenie z gprs, ale nie wiedziałam że tak szybko poleci ta kasa :crazyeye: Pomyślałam żeby ściągnąć mobilne gadu-gadu jeszcze raz skoro skonfigurowałam telefon i tak też zrobiłam...tym razem ściągnęło, więc wysłałam sms'a za 1,22 żeby aktywować sobie to gadu na tydzień i połączyło mnie. Myślałam że w plusie jest tak jak w erze czy heyah że płaci się tylko to 1,22 raz w tygodniu i za same rozmowy na gg nie pobierane są żadne dodatkowe opłaty więc znów wysłałam dwie wiadomości do koleżanki i dodałam sobie kilku znajomych do listy. Wyszłam i co widzę? 14zł na koncie ale myślałam że jeszcze zabiera z konta za to łączenie się wcześniej z jadu-gadu więc weszłam jeszcze raz na to mobilneGG , napisałam krótką wiadomość....wyszłam i dalej 14zł. Sprawdziłam po 10 minutach i było już 12zł a po kolejnych 10min, już tylko 7,90 więc wlazłam jeszcze na sekundę i teraz jest 6,77 :roll: Napisałam maila z zapytaniem do tych od Mobilnego Gadu Gadu i co? i okazało się że moja sieć pobiera opłatę za wysłanie 100kb na serwer....ale to i tak dziwne bo czytałam w internecie i ludzie pisali że oni mogą 4/5 godzin rozmawiać przez gg w tel. i zabiera im z konta około 60gr więc ja nie wiem :roll::roll: powalony szajs :eviltong: rozpisałam się ale to przestroga żebyście nie bawili się w Mobilne Gadu Gadu z telefonami ;) Quote
apple Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 jonQuilla napisał(a):wczoraj doładowałam konto w telefonie - 30zł a dzisiaj ile mam?? 6,77 :roll::roll: dlaczego?? bo zachciało mi się mieć Mobilne Gadu Gadu :shake: ja to durna pała jestem....najpierw nie mogłam ściągnąć tego gadu-gadu to ściągnęłam jadu-gadu, skonfigurowałam ładnie telefon i połączyłam się...pogadałam troszkę z koleżanką dla sprawdzenia, dodałam 5 znajomych do listy kontaktów...wyszłam i miałam 20zł :roll: wiedziałam że zabiera za łączenie z gprs, ale nie wiedziałam że tak szybko poleci ta kasa :crazyeye: Pomyślałam żeby ściągnąć mobilne gadu-gadu jeszcze raz skoro skonfigurowałam telefon i tak też zrobiłam...tym razem ściągnęło, więc wysłałam sms'a za 1,22 żeby aktywować sobie to gadu na tydzień i połączyło mnie. Myślałam że w plusie jest tak jak w erze czy heyah że płaci się tylko to 1,22 raz w tygodniu i za same rozmowy na gg nie pobierane są żadne dodatkowe opłaty więc znów wysłałam dwie wiadomości do koleżanki i dodałam sobie kilku znajomych do listy. Wyszłam i co widzę? 14zł na koncie ale myślałam że jeszcze zabiera z konta za to łączenie się wcześniej z jadu-gadu więc weszłam jeszcze raz na to mobilneGG , napisałam krótką wiadomość....wyszłam i dalej 14zł. Sprawdziłam po 10 minutach i było już 12zł a po kolejnych 10min, już tylko 7,90 więc wlazłam jeszcze na sekundę i teraz jest 6,77 :roll: Napisałam maila z zapytaniem do tych od Mobilnego Gadu Gadu i co? i okazało się że moja sieć pobiera opłatę za wysłanie 100kb na serwer....ale to i tak dziwne bo czytałam w internecie i ludzie pisali że oni mogą 4/5 godzin rozmawiać przez gg w tel. i zabiera im z konta około 60gr więc ja nie wiem :roll::roll: powalony szajs :eviltong: rozpisałam się ale to przestroga żebyście nie bawili się w Mobilne Gadu Gadu z telefonami ;) Buhahahahahah.... dlatego ja nie stosuje takich wynalazków.Oj Żonkilko moja ty koffana bankrutko :loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 apple napisał(a):Buhahahahahah.... dlatego ja nie stosuje takich wynalazków.Oj Żonkilko moja ty koffana bankrutko :loveu::loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale ja to zawsze coś sobie wkręcę i muszę to mieć ;) w wakacje też tak zrobiłam :) tylko że kupiłam specjalnie starter Heyah za 10zł żeby założyć sobie gg bo wyjeżdżałam i nie miałam tam dostępu do neta :eviltong: tyle że zdążyłam jedynie dojść przez telefon do aplikacji gadu gadu i zacząć to instalować jak mi kasa na koncie się skończyła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 jonQuilla napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale ja to zawsze coś sobie wkręcę i muszę to mieć ;) w wakacje też tak zrobiłam :) tylko że kupiłam specjalnie starter Heyah za 10zł żeby założyć sobie gg bo wyjeżdżałam i nie miałam tam dostępu do neta :eviltong: tyle że zdążyłam jedynie dojść przez telefon do aplikacji gadu gadu i zacząć to instalować jak mi kasa na koncie się skończyła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oj ty ty.... następnym razem mnie zapytaj :eviltong::evil_lol: Cześć Sisko :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 :razz::razz:........ja płaciłam tylko 1zł na tydzień ...ale ja mam aplikację GG na foniku cześć córcia :multi::loveu::multi: Quote
jonQuilla Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 apple napisał(a): Cześć Sisko :loveu::loveu::loveu: cześć :multi::multi::multi: :loveu: Alicja napisał(a)::razz::razz:........ja płaciłam tylko 1zł na tydzień ...ale ja mam aplikację GG na foniku cześć córcia :multi::loveu::multi: ja w telefonie od zawsze mam taki komunikator jak "moi znajomi" ale nie działa :eviltong: cześć mamcia :loveu::loveu::multi: Jak mi się dzisiaj wstawać nie chciało :eviltong: ale pies się domagał więc wyszłam na dwór i do sklepu po zapas Tigerków, dalej do wyra i jak tylko otworzyłam oczy o 11 to za energetyka bo nie miałam sił na nic :evil_lol: Teraz na szczęście jakoś funkcjonuję :) i później może dam zdjęcia Salsy :) Quote
apple Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 jonQuilla napisał(a): Jak mi się dzisiaj wstawać nie chciało :eviltong: ale pies się domagał więc wyszłam na dwór i do sklepu po zapas Tigerków, dalej do wyra i jak tylko otworzyłam oczy o 11 to za energetyka bo nie miałam sił na nic :evil_lol: Teraz na szczęście jakoś funkcjonuję :) i później może dam zdjęcia Salsy :) No wcale sie nie dziwię ty łazęgo nocna :loveu: Quote
jonQuilla Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 apple napisał(a):No wcale sie nie dziwię ty łazęgo nocna :loveu: to nie ja, to oni mnie przetrzymali :evil_lol: Quote
clockwork Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 cze imprezowiczko.... jedno piwko.. hę?? jedno drugie :eek2: wpół do czwartej!!! znam to z lat młodości ;):evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 clockwork napisał(a):cze imprezowiczko.... jedno piwko.. hę?? jedno drugie :eek2: wpół do czwartej!!! znam to z lat młodości ;):evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ktoś musi wyrabiać normy ;) Hejka Tipsiaro ;) :evil_lol::evil_lol: :multi::multi::multi: *** kobieta mnie zezłościła przed chwilą :mad: Byłam z Salsą w lesie i wracając przechodziłam koło ogródka państwa, którzy mają ślicznego AST'ka biszkoptowo-białego Tiger i on ma gdzieś z 8 miesięcy i z Salsą znają się od kiedy on był malutkim szczeniorkiem. Salsa zawsze go wtedy przewracała w zabawie, tarmosiła itd. od czasu do czasu jak się spotkały. Później przez jakiś czas się nie widziały i jak się spotkały to Tiger już był tylko ciut mniejszy od Salsy....i się bawiły aż Salsa zaczęła go ustawiać powarkiwaniem i szczekaniem. Właścicielka spanikowała, zabrała Tigera i powiedziała mi wtedy że ona się będzie Salsy teraz bała...no cóż, rozumiem. No ale od tamtego czasu minęło dużo czasu i ja często widuje jej syna z Tigerem, bawią się z Salsą w najlepsze...nigdy nie można ich od siebie odciągnąć. Tiger teraz jest o wiele większy od Salsy, wyższy i masywniejszy...ogólnie śliczny psiak. W końcu do rzeczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wracam z tego lasu i Tiger był w ogródku z mężem tej właścicielki...Tiger przeszedł przez dziurę w płocie i zaczęły się bawić psiaki...Salsa naskakiwała, merdała ogonem (zero agresji). Facet wyszedł na ulice i goni swojego psa bo blisko ruchliwa ulica i w ogóle...a ja słyszę z okna baba drze ryja na całą ulice "weź go, weź...przecież ona go pogryzie" :angryy::angryy::angryy: no myślałam że szału dostane jak to usłyszałam :roll: zrobiła z mojej syczki morderczą bestię. Kobieta w ogóle jakaś wykręcona jest...jak przywiozłam Salsę to ją spotkałam (ona jeszcze nie miała Tigera) i mnie zaczepiła, wypytywała o psa, pouczała mnie że rude amstaffy (pomińmy fakt że Salsa astem nie jest) są wredne i agresywne bo ona miała wcześniej takiego i musiała oddać bo skakał na ludzi. Coś gadała że ona by nigdy nie wzięła takiego psa po przejściach w wieku pół roku. Odnoszę wrażenie że ona się boi bullowatych a ma tego psa żeby mieć...i jak tylko coś nie spodoba jej się w zachowaniu obecnego psa to od razu go odda bo uzna że ma coś z psychiką. Quote
apple Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 jonQuilla napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ktoś musi wyrabiać normy ;) Hejka Tipsiaro ;) :evil_lol::evil_lol: :multi::multi::multi: *** kobieta mnie zezłościła przed chwilą :mad: Byłam z Salsą w lesie i wracając przechodziłam koło ogródka państwa, którzy mają ślicznego AST'ka biszkoptowo-białego Tiger i on ma gdzieś z 8 miesięcy i z Salsą znają się od kiedy on był malutkim szczeniorkiem. Salsa zawsze go wtedy przewracała w zabawie, tarmosiła itd. od czasu do czasu jak się spotkały. Później przez jakiś czas się nie widziały i jak się spotkały to Tiger już był tylko ciut mniejszy od Salsy....i się bawiły aż Salsa zaczęła go ustawiać powarkiwaniem i szczekaniem. Właścicielka spanikowała, zabrała Tigera i powiedziała mi wtedy że ona się będzie Salsy teraz bała...no cóż, rozumiem. No ale od tamtego czasu minęło dużo czasu i ja często widuje jej syna z Tigerem, bawią się z Salsą w najlepsze...nigdy nie można ich od siebie odciągnąć. Tiger teraz jest o wiele większy od Salsy, wyższy i masywniejszy...ogólnie śliczny psiak. W końcu do rzeczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wracam z tego lasu i Tiger był w ogródku z mężem tej właścicielki...Tiger przeszedł przez dziurę w płocie i zaczęły się bawić psiaki...Salsa naskakiwała, merdała ogonem (zero agresji). Facet wyszedł na ulice i goni swojego psa bo blisko ruchliwa ulica i w ogóle...a ja słyszę z okna baba drze ryja na całą ulice "weź go, weź...przecież ona go pogryzie" :angryy::angryy::angryy: no myślałam że szału dostane jak to usłyszałam :roll: zrobiła z mojej syczki morderczą bestię. Kobieta w ogóle jakaś wykręcona jest...jak przywiozłam Salsę to ją spotkałam (ona jeszcze nie miała Tigera) i mnie zaczepiła, wypytywała o psa, pouczała mnie że rude amstaffy (pomińmy fakt że Salsa astem nie jest) są wredne i agresywne bo ona miała wcześniej takiego i musiała oddać bo skakał na ludzi. Coś gadała że ona by nigdy nie wzięła takiego psa po przejściach w wieku pół roku. Odnoszę wrażenie że ona się boi bullowatych a ma tego psa żeby mieć...i jak tylko coś nie spodoba jej się w zachowaniu obecnego psa to od razu go odda bo uzna że ma coś z psychiką.Hmmmmmmmmmmmmm .......... nie miała baba co robić to się czepiła..... co sie martwisz....pobawią się jak bedzie Tiger z synem a tak- omijaj i juz :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 apple napisał(a):Hmmmmmmmmmmmmm .......... nie miała baba co robić to się czepiła..... co sie martwisz....pobawią się jak bedzie Tiger z synem a tak- omijaj i juz :evil_lol: ze swoim synem? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 :multi::multi::multi:a ja widziałam fajną fotę na Naszej Klasie :eviltong::eviltong: Quote
jonQuilla Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Alicja napisał(a)::multi::multi::multi:a ja widziałam fajną fotę na Naszej Klasie :eviltong::eviltong: daj namiary też pooglądam z chęcią ;) :evil_lol: ت Quote
Alicja Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 jonQuilla napisał(a):daj namiary też pooglądam z chęcią ;) :evil_lol: ت tajemnica :razz::razz:ale napisałam komenta ;) Quote
jonQuilla Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Alicja napisał(a):tajemnica :razz::razz:ale napisałam komenta ;) tak pogrywasz?? no ok! to ja wszystkich odwiedzę na naszej klasie i posprawdzam :) :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts