jonQuilla Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='apple']hahahaha ale ja na serio mówię:diabloti: sugerujesz że ja nie? ;) :diabloti: :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='jonQuilla']sugerujesz że ja nie? ;) :diabloti: :evil_lol::evil_lol:No dobra nic nie sugeruje - to kiedy to świeto plonów?:cool3: Bo już sie nie moge doczekać! Dożyje ja tego dnia?:razz: Quote
emdziolek Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='jonQuilla']cześć :multi::multi: odnotowałam to na liście obecności ;) :evil_lol::evil_lol: Ciesze Sie:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 hiellooo a co tu zlotem dzielom?????????? ja kcem tez jakby cio hihihihih buzioleee lala ;-) Quote
diabelkowa Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 JA TEZ CHCE :P!!!!! a co sie bede ;) Quote
jonQuilla Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='apple']No dobra nic nie sugeruje - to kiedy to świeto plonów?:cool3: Bo już sie nie moge doczekać! Dożyje ja tego dnia?:razz: jaaa...to Ty nie wiesz kiedy są dożynki? :splat: 23 września :) :evil_lol::evil_lol: muszę Cię chyba na wieś porwać :) [quote name='emdziolek']Ciesze Sie:evil_lol: cieszę się że Cię uszczęśliwiłam :loveu: :evil_lol: [quote name='zuzolandia']hiellooo a co tu zlotem dzielom?????????? ja kcem tez jakby cio hihihihih buzioleee lala ;-) [quote name='diabelkowa']JA TEZ CHCE :P!!!!! a co sie bede ;) ZŁOCISZE JESTEŚCIE :) :diabloti: kupie wam złote grube paski, kozaki złote, torby złote, karnety na solarium i spodnie w panterkę !! :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hej Dziewczęta :) :loveu::loveu::multi::multi: Quote
Alicja Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='apple']No dobra nic nie sugeruje - to kiedy to świeto plonów?:cool3: Bo już sie nie moge doczekać! Dożyje ja tego dnia?:razz: a ty zaś o świętowaniu ....Szarlociu :oops::loveu: [quote name='jonQuilla']jaaa...to Ty nie wiesz kiedy są dożynki? :splat: a kogo będziecie dożynać :hmmmm: muszę Cię chyba na wieś porwać :) nie porywaj bo z bronami w plecach wróci :razz::razz: Córcia :loveu:ja już nie wiem czy tu byłam czy nie :hmmmm: Quote
apple Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='jonQuilla']jaaa...to Ty nie wiesz kiedy są dożynki? :splat: 23 września :) :evil_lol::evil_lol: muszę Cię chyba na wieś porwać :) Nooo cooooo? Ja z miasta jezdem:roll: To ja czekam na 23 września- zapamietam:razz::diabloti: [quote name='Alicja']a ty zaś o świętowaniu ....Szarlociu :oops::loveu: Nooo ja zawsze o świętowaniu - bo ja taka świętująca jezdem:grins: Quote
mar....ka Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 ja mam złotą rybkę, nawet trzy heheh, właśnie pożerają TZ-towi roślinki w akwarium Quote
jonQuilla Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='Alicja'] a kogo będziecie dożynać :hmmmm: zaŻynać? ;) :evil_lol::evil_lol: nie porywaj bo z bronami w plecach wróci :razz: o to chodzi ;) :evil_lol::evil_lol: Córcia :loveu:ja już nie wiem czy tu byłam czy nie :hmmmm: e tam któż to liczy czy byłaś czy nie :) grunt że nie zapominasz o Nas Mamciu :loveu: [quote name='apple']Nooo cooooo? Ja z miasta jezdem:roll: To ja czekam na 23 września- zapamietam:razz::diabloti: ja też całe życie w mieście a jednak wiem kiedy są dożynki ;) wiem kiedy jechać na wieś żeby móc sobie wypić :evil_lol: Nooo ja zawsze o świętowaniu - bo ja taka świętująca jezdem:grins: ja też, ja też...to u Nas rodzinne ;) obchodzę nawet dzień świra ;) :evil_lol: [quote name='clockwork']a ja poprosze złotą rybke jak będę w zoologicznym to Ci kupię ;) witam w galerii jabłkowo-joint-killerowej :loveu: Witam ja także :) :multi: :loveu: [quote name='apple']och jak miło że się sama witasz- hehe - samowystarczalana kobito bo Madzia to zuch dziewczyna...i wszystko zrobi SAMA ;) :eviltong: Quote
jonQuilla Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='majoka']ja mam złotą rybkę, nawet trzy heheh, właśnie pożerają TZ-towi roślinki w akwarium to jakieś wściekłe te Twoje złote rybki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='jonQuilla'] kupie wam złote grube paski, kozaki złote, torby złote, karnety na solarium i spodnie w panterkę !! :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja poprosze złotą rybke :grins: witam w galerii jabłkowo-joint-killerowej :loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 coś mi kolejność posty pozmieniały ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='clockwork']a ja poprosze złotą rybke :grins: witam w galerii jabłkowo-joint-killerowej :loveu::loveu: och jak miło że się sama witasz- hehe - samowystarczalana kobito:eviltong: Quote
apple Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Moja współlokatorko tego Bloga-wstajemy hej hej :loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='apple']och jak miło że się sama witasz- hehe - samowystarczalana kobito:eviltong: samowystarczalna w każdym calu:eviltong: :grins: :diabloti: Quote
basia2202 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 hej dżointkiller :evil_lol: :diabloti: ooo.. jaka słodzinkaaaaa :loveu::loveu::loveu: http://img412.imageshack.us/img412/9518/dsc02086mf2.jpg buziole dla psicy:) Quote
jonQuilla Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 [quote name='apple']Moja współlokatorko tego Bloga-wstajemy hej hej :loveu: już jestem wstanięta :) [quote name='basia2202']hej dżointkiller :evil_lol: :diabloti: buziole dla psicy:) Cześć :multi::multi::loveu: Salsa ubuzialowana :loveu::loveu::loveu: [quote name='tygra']Witaj Kwiatuszku :) cześć Tygrysku :loveu: :multi: Quote
AśkaK Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Cześć Żonkilku, gdzie jesteś?:lol: Przyszłam fotki oglądnąć ale chyba muszę się cofnąć (w rozwoju jużem cofnięta).:roll::lol: Quote
jonQuilla Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 [quote name='apple']Ty wstanieta gdzies zniknięta?:roll: [quote name='AśkaK']Cześć Żonkilku, gdzie jesteś?:lol: Przyszłam fotki oglądnąć ale chyba muszę się cofnąć (w rozwoju jużem cofnięta).:roll::lol: brak czasu :roll: moja siostra dzisiaj wylatuje i większość dnia spędzam z nią...zaraz znów uciekam żeby z nią posiedzieć i pogadać bo o 19 jedzie na lotnisko a ja nie wiem czy ją będę odwozić :roll: strasznie szybko zleciało te 5 dni :shake: Quote
BeaC Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Hej wpadłam na chwileczkę:diabloti: trzym się ciepło , bo ja od wczoraj od 22 się trzymam jeszcze:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
emdziolek Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Ejo Siostro!:multi: Dowoj foty!:loveu: Quote
basia2202 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 ach wiiiitaaaaj miii żonkiiiiloo maaaaaaa :multi: :evil_lol: Quote
Recommended Posts