Alicja Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 jonQuilla napisał(a):tak pogrywasz?? no ok! to ja wszystkich odwiedzę na naszej klasie i posprawdzam :) :evil_lol::evil_lol: :razz::razz:...a byłaś już u siebie :p Quote
jonQuilla Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Alicja napisał(a)::razz::razz:...a byłaś już u siebie :p byłam :oops::oops: Quote
Alicja Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 jonQuilla napisał(a):byłam :oops::oops: :grins: .........................;):loveu: Quote
jonQuilla Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Alicja napisał(a)::grins: .........................;):loveu: nieskromnie powiem że mnie też się widzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AśkaK Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 jonQuilla napisał(a): kobieta mnie zezłościła przed chwilą :mad: Kobieta w ogóle jakaś wykręcona jest...jak przywiozłam Salsę to ją spotkałam (ona jeszcze nie miała Tigera) i mnie zaczepiła, wypytywała o psa, pouczała mnie że rude amstaffy (pomińmy fakt że Salsa astem nie jest) są wredne i agresywne bo ona miała wcześniej takiego i musiała oddać bo skakał na ludzi. :diabloti: Jakaś kretynka, nie przejmuj się Żonkilku!:p Już ja bym jej nagadała, za to że psa oddała!:angryy: Sama się nie zna, a innych poucza - to najbardziej irytujący typ! Dasz jakieś foteczki?:cool3::loveu: Quote
Alicja Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Berek córcia :loveu::loveu::loveu: nie denerwuj się już ....:razz::razz:... ja chyba zaczne pisać książkę o idiotycznych textach w temacie Mój Ozzy :diabloti: Quote
apple Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Cześć Sisko witam cię kochana z rana:Rose: i co widzę:crazyeye:...... że ja dzisiaj pierwsza jestem.....oooo kolezanki jak możecie pomijać taaakiego Blogasa:mad:............. No my tu jestesmy a was nie ma :roll: Quote
jonQuilla Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 emdziolek napisał(a):Wotanko SIs!:multi: Dawaj foty:razz: AśkaK napisał(a):\ Dasz jakieś foteczki?:cool3::loveu: diabelkowa napisał(a):no dawaj jakies foty :) foty będą dzisiaj ale ciut później :) Alicja napisał(a):Berek córcia :loveu::loveu::loveu: nie denerwuj się już ....:razz::razz:... ja chyba zaczne pisać książkę o idiotycznych textach w temacie Mój Ozzy :diabloti: cześć Mamcia :loveu::multi::multi: już dawno mi przeszło ;) a co Cię zainspirowało do takiej ksiażki?? :evil_lol: WITAM WSZYSTKICH :) :multi: Quote
jonQuilla Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 apple napisał(a):Cześć Sisko witam cię kochana z rana:Rose: i co widzę:crazyeye:...... że ja dzisiaj pierwsza jestem.....oooo kolezanki jak możecie pomijać taaakiego Blogasa:mad:............. No my tu jestesmy a was nie ma :roll: Alutka Cię wyprzedziła kochana ;) aż o minutę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć kochana, cześć :) :multi::multi::multi: jak widać też już tu jestem :) Quote
apple Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 jonQuilla napisał(a):Alutka Cię wyprzedziła kochana ;) aż o minutę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć kochana, cześć :) :multi::multi::multi: jak widać też już tu jestem :) Łooooo qurde:cool1:.......za długo się kolorowałam :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 apple napisał(a):Łooooo qurde:cool1:.......za długo się kolorowałam :evil_lol: zabiegi kosmetyczne w życiu kobiety odgrywają bardzo dużą rolę ;) :evil_lol: kawusia dla Ciebie :) apple napisał(a):No i gdzie ta kawa?????:mad::mad::mad: ale z Ciebie niecierpliwe dziewczę :) :evil_lol::evil_lol: i ni bij bo wyleję ;) Quote
Alicja Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 apple napisał(a):Cześć Sisko witam cię kochana z rana:Rose: i co widzę:crazyeye:...... że ja dzisiaj pierwsza jestem.....oooo kolezanki jak możecie pomijać taaakiego Blogasa:mad:............. No my tu jestesmy a was nie ma :roll: a ja to co :diabloti::diabloti: kolega :diabloti::evil_lol: Quote
apple Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 jonQuilla napisał(a):zabiegi kosmetyczne w życiu kobiety odgrywają bardzo dużą rolę ;) :evil_lol: kawusia dla Ciebie :) Oooooooooooooo jaka piękna :loveu: dziękuje sisko........ale taka ładna że szkoda jej napoczynać.....qurde i co teraz :cool1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 jonQuilla napisał(a): a co Cię zainspirowało do takiej ksiażki?? :evil_lol: to że nasza sąsiadka taka pani o dziwnym :razz::razz:sposobie prowadzenia się ...nie dała mi spać do 2.30 i obmyślałam co tu robić w takich chwilach i wpadłam na pomysł że bede spisywać sobie różne sytuacje .... Quote
jonQuilla Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Alicja napisał(a):a ja to co :diabloti::diabloti: kolega :diabloti::evil_lol: Jabłkowa niedowidzi dzisiaj ;) jeszcze kawy nie wypiła więc pewnie to dlatego :) apple napisał(a):Oooooooooooooo jaka piękna :loveu: dziękuje sisko........ale taka ładna że szkoda jej napoczynać.....qurde i co teraz :cool1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zrobię Ci następną, równie przystojną ;) :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Alicja napisał(a):to że nasza sąsiadka taka pani o dziwnym :razz::razz:sposobie prowadzenia się ...nie dała mi spać do 2.30 i obmyślałam co tu robić w takich chwilach i wpadłam na pomysł że bede spisywać sobie różne sytuacje .... hehe :evil_lol::evil_lol: to nie głupie :) ja mam "sąsiada", który też dziwnie się prowadzi i spać nie daje a mieszka na drugiej stronie ulicy i ma ponad około 70 lat :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 jonQuilla napisał(a):Jabłkowa niedowidzi dzisiaj ;) jeszcze kawy nie wypiła więc pewnie to dlatego :) Dowidzi dowidzi tylko jak przyszła to żywej duszy nie było.....................troche mi czasu kolorowanie się zabrało(że też nie da się tego ustawić na stałe:angryy:)i mnie Ala wyprzedziła............a teraz tu cwaniakuje :razz: zrobię Ci następną, równie przystojną ;) :evil_lol: Dobra tylko z innym rysunkiem poprosze :eviltong: Quote
jonQuilla Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 emdziolek napisał(a):DZIEŃ DO BRY!!:multi: hej sisterko :loveu: :multi::multi::multi: apple napisał(a):Dobra tylko z innym rysunkiem poprosze :eviltong: mówisz i masz :) też mnie wkurza że nie można tych czcionek na stałe ustawic :roll: Quote
Fuga*** Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Cześć, jonQuilla Ty się babą nie przejmuj, a swoją drogą przykre, że bierze taka psa, nie ma pojęcia, jak z nim postępować (może agresja się udziela psu?) i potem są problemy. Ale co poradzisz? I jeszcze durne teorie o rudych-wrednych :-D Olać.... A gdzie zdjątko Salsuni? BO widze głownie fotki cappucino. :-) Quote
jonQuilla Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 [quote name='Fuga***']Cześć, jonQuilla Ty się babą nie przejmuj, a swoją drogą przykre, że bierze taka psa, nie ma pojęcia, jak z nim postępować (może agresja się udziela psu?) i potem są problemy. Ale co poradzisz? I jeszcze durne teorie o rudych-wrednych :-D Olać.... A gdzie zdjątko Salsuni? BO widze głownie fotki cappucino. :-) cześć Fugowa :multi::multi: a no ciężko poradzić coś na ludzką głupotę :) a zdjęcia Salsy tak jak obiecałam daję :) [quote name='evaxon'] czesc gilku:loveu::loveu::loveu: hej EFF :) :loveu: :multi: Quote
Recommended Posts