Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']A tu co zbiorowa depilacja przy muzyce....to prawie jak u mnie w łazience

mamuniu to ja się do Ciebie wprowadzam na depilacje przy muzyce w łazience ;) :evil_lol::evil_lol:

[quote name='basia2202']bry

cześć Basiu :multi: ...ślicznego plosiaka mi tu przyniosłaś :loveu::loveu:

[quote name='apple']Jedza jakich mało jednym daje za dużo dobrego a mnie jeszcze na dobicie ratki takie
Ale z drugiej strony jak dawali nogi to ja stałam w kolejce po muska
Mogła mi dorzucić już w promocji ładniesze ratki...... Taki piekny musk z takimi ratkami

a tam nie narzekaj :)
ratki przykryjesz i nie widać a co byś zrobiła jakbyś musku nie miała? ;) udawać całe życie się nie da...wiem coś o tym ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Rybka_39']Czesc Zancia!

cześć RybaQ ;) :loveu::loveu: :multi::multi:

[quote name='apple']A ta znowu z tym zboczonym prosiaczkiem]

no właśnie ten prosiak coś w niebezpieczne miejsca tego żółwia tyka...fuj fuj ;) :evil_lol::evil_lol:
Basia nas demoralizuje ;) :evil_lol::evil_lol:

Powiem Wam że moja siostra jest w ciąży (nie ta z Irlandii)...w 9 tygodniu prawdopodobnie :)
Mi powiedziała już kilka tygodni temu jako pierwszej...nie chciała rozpowiadać wszystkim bo ostatnio poroniła w 7 tygodniu i nie chciała żeby było tak jak wtedy...wszyscy się cieszyli a później wszyscy wypytywali co się stało. Tak więc to była wielka tajemnica...i dopiero jakiś tydzień temu powiedziała o tym naszej najbliższej rodzinie :loveu::loveu:
Mam nadzieje że teraz będzie wszystko dobrze i że urodzi za pare miesięcy śliczną, zdrową dzidzię :)
i mam cichą nadzieje że będzie to chłopiec :loveu::loveu:

Posted

[quote name='jonQuilla']

Powiem Wam że moja siostra jest w ciąży (nie ta z Irlandii)...w 9 tygodniu prawdopodobnie :)
Mi powiedziała już kilka tygodni temu jako pierwszej...nie chciała rozpowiadać wszystkim bo ostatnio poroniła w 7 tygodniu i nie chciała żeby było tak jak wtedy...wszyscy się cieszyli a później wszyscy wypytywali co się stało. Tak więc to była wielka tajemnica...i dopiero jakiś tydzień temu powiedziała o tym naszej najbliższej rodzinie :loveu::loveu:
Mam nadzieje że teraz będzie wszystko dobrze i że urodzi za pare miesięcy śliczną, zdrową dzidzię :)
i mam cichą nadzieje że będzie to chłopiec :loveu::loveu:
No to pogratuluj siostrze A tobie gratuluje - ciociu ;)

A czemu chłopczyk? dziewczynki też są fajne :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='apple']No to pogratuluj siostrze A tobie gratuluje - ciociu ;)

A czemu chłopczyk? dziewczynki też są fajne :loveu::loveu::loveu:

pogratuluje :) i dziękuje jako przyszła ciocia :loveu::loveu:

bo ja chyba mam kompleks z dzieciństwa...zawsze żałowałam że nie mam starszego brata...tak od 2/3 lata więc tak przyszłościowo myślę że córka mojej siostry też będzie chciała mieć starszego braciszka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: więc jak się urodzi pierwszy chłopiec to jak potem córeczka to będzie oki :)
zresztą u mnie w rodzinie od 2 pokoleń się rodzą praktycznie same baby...chłopcy pojedyncze sztuki a baby hurtem :evil_lol: :)

Posted

[quote name='jonQuilla']pogratuluje :) i dziękuje jako przyszła ciocia :loveu::loveu:

bo ja chyba mam kompleks z dzieciństwa...zawsze żałowałam że nie mam starszego brata...tak od 2/3 lata więc tak przyszłościowo myślę że przyszła córka mojej siostry też będzie chciała mieć starszego braciszka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Bedzie co bedzie- to nie ważne - ważne żeby było caałe i zdrowe :loveu:

Posted

[quote name='apple']Bedzie co bedzie- to nie ważne - ważne żeby było caałe i zdrowe :loveu:

nie no oczywiste że zdrowie najważniejsze :loveu::loveu: i grunt żeby ciąża się dobrze nosiła :)

Posted

Hej Kwiatku!:lol:

[quote name='jonQuilla']
bo ja chyba mam kompleks z dzieciństwa...zawsze żałowałam że nie mam starszego brata...tak od 2/3 lata więc tak przyszłościowo myślę że córka mojej siostry też będzie chciała mieć starszego braciszka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: więc jak się urodzi pierwszy chłopiec to jak potem córeczka to będzie oki :)
zresztą u mnie w rodzinie od 2 pokoleń się rodzą praktycznie same baby...chłopcy pojedyncze sztuki a baby hurtem :evil_lol: :)

Dobrze kombinujesz!:lol: Fajnie mieć starszego braciaka - odrabia za ciebie lekcje, nosi tornister do szkoły, a jak trzeba to wleje temu, kto z siostrzyczką zadarł.:diabloti::evil_lol:;) No i starszy brat to dostęp do starszych kolegów!:multi::evil_lol::lol:

Zdrówka dla siostry, trzymam kciuki!

A fotki Salsy pomagającej sprzątać - miodzio!:lol: Daj jakieś fotaski scurków!:cool3: Fajny mają wystrój "chaty"!:lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']yhym, chciała poodkurzać językiem dywan ze zbędnego żwirku :evil_lol::evil_lol:

kupiłam Salsie takie "zgrzebło" do wyczesywania sierści...to ostatnie jasne mamy :)
chciałam kupić to pośrodku bo lepsiejsze ale nie stać mnie było :roll: :oops:

i tak znając życie Salsa będzie się straszliwie wyrywać przy "wyczesywaniu" ;) i będę musiała czekać aż zaśnie :)
zobaczymy czy będzie skutkować chociaż troszkę bo ona linieje i linieje :)

[quote name='AśkaK']Hej Kwiatku!:lol:

Lujka ma takie i jestem bardzo zadowolniona.Luśka zresztą też.chociaz po czesaniu dostaje je do zabawy parę razy popodrzuca gania jak szalona i tyle:cool3:

Dobrze kombinujesz!:lol: Fajnie mieć starszego braciaka - odrabia za ciebie lekcje, nosi tornister do szkoły, a jak trzeba to wleje temu, kto z siostrzyczką zadarł.:diabloti::evil_lol:;) No i starszy brat to dostęp do starszych kolegów!:multi::evil_lol::lol:

e chyba tak się Wam tylko wydaje...............moja córka ma starszego o 4 lata brata i nie jest z tego powodu zachwycona.............. nie nosi jej torby .co wy ale to byłby dla niego obciach............lekcje??? jak go prosze żeby przepytał ją z anglika to .........z Hienami się nie zadają itp..........:cool1:

cześc dzonkilowata...........:multi::multi:

Posted

[quote name='AśkaK']Hej Kwiatku!

Dobrze kombinujesz! Fajnie mieć starszego braciaka - odrabia za ciebie lekcje, nosi tornister do szkoły, a jak trzeba to wleje temu, kto z siostrzyczką zadarł. No i starszy brat to dostęp do starszych kolegów!

Zdrówka dla siostry, trzymam kciuki!

Fajny mają wystrój "chaty"! A fotki Salsy pomagającej sprzątać - miodzio! Daj jakieś fotaski scurków!

cześć :multi::loveu::multi::multi:
dzięki za zdrówko dla sis :)

a szczurków chwilowo nie będzie, ewentualnie stare zdjęcia bo są przeziębione i takie niemrawe że nie chcę ich męczyć aparatem, fleszem itd :)

[quote name='evaxon']starszy brat to nic fajnego

trzymamy kciuki za przyszla mamusie i za maluszka zeby sie zdrowo w brzuszku chował

dzięki EFF :)

a tam każdy narzeka...ja mówiłam że starsze siostry są beznadziejne a teraz w sumie ich bym nie wymieniła :loveu::loveu:

[quote name='apple']

Siemka ziomalko- dzisiaj sobota - jakaś bobka w planach?

cześć ZIOM !!! :) :multi:
nie, dzisiaj nigdzie nie wybywam...wczoraj poszłam do koleżanki, posiedziałyśmy do 23:30, wypiłyśmy po dwa piwka i potem do klubu poszłyśmy ale zanim doszłyśmy to byłyśmy całe mokre i przewiane...a klub był zamknięty :evil_lol::evil_lol: więc poszłyśmy na zapiekanki i następnie odprowadzić koleżankę na kolejkę :)
tak oto wróciłam do domu po 1 troszkę i byłam cała mokra :eviltong:

[quote name='Alicja']GRATULKI dla Mamusi i Cioteczki

Buziorki z ranka Córciu

dzięki :)

i dla Ciebie także buziorki mamcia :loveu::loveu::loveu:

[quote name='clockwork']cze przyszła cioci... gratulki dla sis i oby wsjo było ok.

kuje :)

coś miałam napisać i z tego wszystkiego zapomniałam

widać coś chciałaś mi nakłamać skoro tak szybko z głowy uciekło ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='BeaC']
Lujka ma takie i jestem bardzo zadowolniona.Luśka zresztą też.chociaz po czesaniu dostaje je do zabawy parę razy popodrzuca gania jak szalona i tyle:cool3:

:-o jak ja bym dała Salsie to popodrzucać to nie miałabym co zbierać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

e chyba tak się Wam tylko wydaje...............moja córka ma starszego o 4 lata brata i nie jest z tego powodu zachwycona.............. nie nosi jej torby .co wy ale to byłby dla niego obciach............lekcje??? jak go prosze żeby przepytał ją z anglika to .........z Hienami się nie zadają itp..........
:cool1:

ale później jak będą starsi to będzie super :multi::multi:
ja mam kuzyna 8 lat starszego, z którym mieszkałam całe życie i dogaduję się z nim rewelacyjnie od jakiś 3 lat :)
ale niestety za duża różnica wieku żebym śmigała z nim na imprezy itd, dlatego 2/3 lata to taka fajna różnica wieku :eviltong:

cześc dzonkilowata...........:multi::multi:

cześć Luśkowa :loveu: :multi::multi:

Posted

[quote name='jonQuilla']widać coś chciałaś mi nakłamać skoro tak szybko z głowy uciekło ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:splat: ano właśnie se przypomniałam... chciałam rzec że fajna z Ciebie baba ;):evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']:splat: ano właśnie se przypomniałam... chciałam rzec że fajna z Ciebie baba ;):evil_lol:

o takich rzeczach się nie zapomina ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

z Ciebie też fajna baba :) :eviltong:

jakie wyznania :eviltong:

Posted

Witaj przyszla ciociu;-) gratki dla sisterki niech sie wszystko potoczy szczesliwie;-)
Moja sis za 2 miesiace rodzi i powiem WAM ze to bedzie .......chlopak !!!!!
Dziewczyne juz ma wiec bedzie parka ;-) hihihihihihihihi

buziaczki LALUNIA !!

Posted

[quote name='clockwork']aaaaaaaa... byłabym przegapiła... SETNA STRONKA!!!!!!!!!!!!!

[quote name='AśkaK']Biba!!!:drink1::cunao::BIG::lol:

też nie zobaczyłam że to już u mnie 200 strona ale może być 100 :) jak kto woli :)
tak czy siak, jest powód żbey poskakać :) :multi::multi::multi::multi:

:knajpa::drink1::popcorn::beerchug:

:Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool:

i jest moja ulubiona emota :roflt:

Posted

[quote name='zuzolandia']Witaj przyszla ciociu;-) gratki dla sisterki niech sie wszystko potoczy szczesliwie;-)
Moja sis za 2 miesiace rodzi i powiem WAM ze to bedzie .......chlopak !!!!!
Dziewczyne juz ma wiec bedzie parka ;-) hihihihihihihihi

buziaczki LALUNIA !!

to życz siostrze udanego porodu i żeby chłopak rósł szybko i zdrowo :loveu::loveu:
a ma już imie wybrane dla chłopaczka? :)

Cześć i Buźka :loveu::loveu:

Posted

Jeszcze ja jeszcze ja ja tez sie kcem ząłapać na dwusetna stronke :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
:laugh2_2::laola::laola::knajpa::cunao::popcorn::beerchug::drinka::drinka::drinka: