Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicja napisał(a):

Qba też nie wygląda najlepiej z tej strony ;)...takie te moje dziecka :razz:ale koffane :loveu:...

bo takie dzieci są ogólnie najbardziej koffane ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

jonQuilla napisał(a):
S

Nawet jakbym podeszła i zdała maturę jakimś cudem to nie szłabym na studia bo nigdy nie były moim celem...nie widziałabym się tam.
Już dawno temu podjęłam decyzję o tym że idę do szkoły policealnej, a tam kontynuować naukę mogę bez matury.

a to oć do mnie..................mam policealne:cool3::cool3::cool3: też:cool3::cool3::cool3:

.......ale prędzej czy później matura Ci sie przyda......nie zapomnij o tym:mad:
i BeataTygrowa dobrze gada......pracuję w szkolnictwie i widzę, co się dzieje.............. 50 latkowie uzupełniają wykształcenie żeby więcej zarabiać ................ albo nie starcic pracy

witanko:loveu:

Posted

jonQuilla napisał(a):
z nadrabianiem łatwo powiedzieć, gorzej zrobić...ja już postanowiłam że matura poczeka, nie wykluczam że nie zrobię jej za pewien czas w końcu teraz jest taka możliwość, póki co chcę skończyć tą szkołę i skupić się na tym żeby świadectwo końcowe wyglądało jako tako

Cześć Wszystkim :multi::multi: :loveu:
Żonkolki przychodze z ranca a tu czytam taakie rzeczy:crazyeye:. No coś ty zawsze warto spróbować jeśli nie zdasz świat sie nie zawali a zawsze jest jeszcze poprawka....... nic cie to nie kosztuje.......a ja jestem pewna że zdasz:razz:..... nie poddawaj sie i próbuj..............:loveu:

Posted

BeaC napisał(a):
a to oć do mnie..................mam policealne:cool3::cool3::cool3: też:cool3::cool3::cool3:

.......ale prędzej czy później matura Ci sie przyda......nie zapomnij o tym:mad:
i BeataTygrowa dobrze gada......pracuję w szkolnictwie i widzę, co się dzieje.............. 50 latkowie uzupełniają wykształcenie żeby więcej zarabiać ................ albo nie starcic pracy

witanko:loveu:

heja :multi::multi: :loveu:

apple napisał(a):
Żonkolki przychodze z ranca a tu czytam taakie rzeczy:crazyeye:. No coś ty zawsze warto spróbować jeśli nie zdasz świat sie nie zawali a zawsze jest jeszcze poprawka....... nic cie to nie kosztuje.......a ja jestem pewna że zdasz:razz:..... nie poddawaj sie i próbuj..............:loveu:

Dzisiaj klamka zapadła i wycofałam deklarację maturalną... taką podjęłam decyzję....może będę żałować a może nie, tego nikt tak na prawdę nie wie bo życie może się różnie poukładać. Ja przemyślałam to dokładnie i niby nic nie mam do stracenia ale do zyskania też nie wiele bo znam swoje możliwości, wiem ile potrafię i wiem że w chwili obecnej mam takie zaległości że podchodzenie do matury jest zbędne.

Mam pełną świadomość jakie mogą być tego konsekwencje ale przecież nikt mi nie zagwarantuje dobrze płatnej pracy jak napisze maturę na minimum i pójdę do policealnej....to jest jak loteria.
Ja zadecydowałam tak a nie inaczej, jeśli okaże się błędem to będę miała pretensje do siebie... a każdy z Nas uczy się na własnych błędach.

mia_mia napisał(a):
wpadłam na pączusia z rana :cool1:

cześć :) :multi:

to łapaj pączusia :)

Posted

apple napisał(a):
cze konsekwentna :cool3: widze żeś wrócona :loveu:

heja hej ;)
tak wrócona i zaraz śmigam z Salsą do lasu...chciałam zgarnąć aparat ale teraz go włączyłam i baterie padły więc niestety spacerowych fot nie będzie :eviltong:
słońce dzisiaj tutaj tak pięknie świeci że aż grzech psa do lasu nie zabrać ;) :loveu::loveu:

jak wrócę to pozaglądam do wszystkich :)

Posted

jonQuilla napisał(a):
heja hej ;)
tak wrócona i zaraz śmigam z Salsą do lasu...chciałam zgarnąć aparat ale teraz go włączyłam i baterie padły więc niestety spacerowych fot nie będzie :eviltong:
słońce dzisiaj tutaj tak pięknie świeci że aż grzech psa do lasu nie zabrać ;) :loveu::loveu:

jak wrócę to pozaglądam do wszystkich :)

Ić ić dotleniajcie sie .................... a ze fot nie bedzie to póxniej manto spuszcze :mad:

Posted

Kup sobie akumulatorki :cool3:, są 5 razy droższe od baterii ale starczają na 50 razy więcej!:p A jak ma się dwie pary, to można używać na zmianę i focić non-stop!:multi::lol:

Posted

apple napisał(a):
Ić ić dotleniajcie sie .................... a ze fot nie bedzie to póxniej manto spuszcze :mad:

nie spuszczaj proszę, nie bij! nie bij! :evil_lol::evil_lol:

AśkaK napisał(a):
Kup sobie akumulatorki :cool3:, są 5 razy droższe od baterii ale starczają na 50 razy więcej!:p A jak ma się dwie pary, to można używać na zmianę i focić non-stop!:multi::lol:

ja nie mam takich paluszkowych baterii w aparacie :)
mam takowego akumulatorka coś jak w telefonie...wkładam to do takiej ładowarki którą dostałam z aparatem i się ładuje więc żaden problem ale czasami jak aparat leży i nie używam go to tak się dzieje jak dzisiaj :)

Rybka_39 napisał(a):
Czesc Zani..widzę że Ci sie śmiganie zebrało:razz:

cześć Rybka...a no zebrało i zmarzło dlatego tak szybko wróciłyśmy :) myślałam że jest nieco cieplej...to słońce tak świeci że mnie zmyliło :loveu::loveu:
ale Salsa sobie pobiegała za kijkiem i nie będzie mi wariować w domu :evil_lol::evil_lol:

Posted

No nie bede nie bede............ nie ciebie ...... nie bojaj :evil_lol: Pzrecież to nie twoja wina że one sie rozładowały i sie same nie naładowały prawda?:eviltong:

Posted

apple napisał(a):
No nie bede nie bede............ nie ciebie ...... nie bojaj :evil_lol: Pzrecież to nie twoja wina że one sie rozładowały i sie same nie naładowały prawda?:eviltong:

jasne że nie moja wina, to ich wina ! :)

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mnie też tak wczoraj zmyliło słoneczko ....a było zimno jak w lodówce ...foty wyszły do bani a ja miałam łapy mrożonki jak z Hortexu :diabloti:

Posted

Alicja napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mnie też tak wczoraj zmyliło słoneczko ....a było zimno jak w lodówce ...foty wyszły do bani a ja miałam łapy mrożonki jak z Hortexu :diabloti:
Poka no te mrożonki z Hortexu bo nie wierze że takie firmowe :cool3:

Posted

Hmmmmmmmmm teraz dopiero mnie to zastanowiło:roll:
Zonkilowa dlaczemu ja jestem na końcu twojego łańcuch pokarmowego :roll:
siem troche zmartwiłam....................

Posted

diabelkowa napisał(a):
jablkowa bo jestes najslabszym ogniwem:evil_lol:
Że niby ja - paszczaj i zazdraszczaj jaki mam powerI fcale nie jestem najsłabszym ogniwem :placz:

Posted

apple napisał(a):
Rybka_39 napisał(a):
Czasem to sie was boje:evil_lol:
kogo -ich nie bój sie ja ciem obroniem :diabloti::evil_lol:

ich są grzeczne i nic nie robią więc nie ma czego się bać :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

apple napisał(a):
tego?:hmmmm: nie znam tego :roll:

hmm to Cię kiedyś przedstawię jak wpadnie :)

Posted

apple napisał(a):
Alicja napisał(a):
Poka no te mrożonki z Hortexu bo nie wierze że takie firmowe :cool3:

Krosiowa a co Ty ekspert mrożonkowy?? :)

apple napisał(a):
Hmmmmmmmmm teraz dopiero mnie to zastanowiło:roll:
Zonkilowa dlaczemu ja jestem na końcu twojego łańcuch pokarmowego :roll:
siem troche zmartwiłam....................

nie jesteś na końcu...jesteś dodatkiem...taką wisienką na deserze :) :eviltong:
źle to zinterpretowałaś :)

apple napisał(a):
diabelkowa napisał(a):
jablkowa bo jestes najslabszym ogniwem:evil_lol:

Że niby ja - paszczaj i zazdraszczaj jaki mam powerI fcale nie jestem najsłabszym ogniwem :placz:

najsłabszym ogniwem jest Kazia Szczuka :evil_lol::evil_lol: