Wyjątek Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Po pierwsze gratki!! :D Po drugie chcialam zauwazyc oczywista recz, ze Salsunia jest cudna sunia:) Jak byla mala i chudziutka tez byla piekna! I piekne jest to, ze dzieki Tobie wyrosla na taka fajna kobitkę :D Jestem na początkowych stronach, ale powoli bede nadrabiac zaległości ;) Quote
emdziolek Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Wracajac do kolczyków to ile ty razem masz tych dziurków w uchach? Jeszcze raz sie ciesze ze jesteś już kierownicą I gromkie brawa za to for U!!:multi: Quote
jonQuilla Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Wyjątek napisał(a):Po pierwsze gratki!! :D dziękuje :) Po drugie chcialam zauwazyc oczywista recz, ze Salsunia jest cudna sunia:) Jak byla mala i chudziutka tez byla piekna! I piekne jest to, ze dzieki Tobie wyrosla na taka fajna kobitkę :D jak była chudziutka to było lżej jak wchodziła na kolana ;) :evil_lol::evil_lol: Jestem na początkowych stronach, ale powoli bede nadrabiac zaległości ;) Miło Nam że Nas odwiedziłaś, troszkę poczytałaś i zapraszamy zawsze o każdej porze :) :loveu::loveu: emdziolek napisał(a): Wracajac do kolczyków to ile ty razem masz tych dziurków w uchach? w uchach 15 (9 prawe i 6 lewe) a w nosie 2 :) Jeszcze raz sie ciesze ze jesteś już kierownicą ja jeszcze raz się cieszę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I gromkie brawa za to for U!!:multi: i jeszcze raz dziękuje :loveu::loveu: to mój nos :eviltong: a tak miałam mieć na początku industrial'a ale za bardzo bolało :( buuu :-( miałam go przez jeden dzień tylko :roll: Quote
emdziolek Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 jonQuilla napisał(a):Miło Nam że Nas odwiedziłaś, troszkę poczytałaś i zapraszamy zawsze o każdej porze :) :loveu::loveu: i jeszcze raz dziękuje :loveu::loveu: to mój nos :eviltong: a tak miałam mieć na początku industrial'a ale za bardzo bolało :( buuu :-( miałam go przez jeden dzień tylko :roll: O jacie to ty nieźle obkolczykowana jesteś:roll: :evil_lol:A we brwi nie masz? w pępku, jezyku...:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
diabelkowa Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 jaaaaa no ja zawsze wiem gdzie trafic zeby sie narabac :D GRATULUJE DZOJNCIE :) Quote
jonQuilla Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 emdziolek napisał(a):O jacie to ty nieźle obkolczykowana jesteś:roll: :evil_lol:A we brwi nie masz? w pępku, jezyku...:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: :shake: nieee...nigdzie indziej nie mam :) w języku chciałam ale zrezygnowałam w brodzie zrobiłam i po 5 minutach wyjęłam bo mi się nie spodobało no i całkiem niedawno miałam robić sobie takowego ---> http://wildcat.pl/galerie/przyslane/943.jpg :loveu::loveu::loveu: tylko że ja bym tam miała kolczyk taki jak od brwi a nie kółeczko :) diabelkowa napisał(a):jaaaaa no ja zawsze wiem gdzie trafic zeby sie narabac :D masz dobrego nosa :loveu::loveu::loveu: GRATULUJE DZOJNCIE :) dziękuje :eviltong: Quote
basia2202 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 hej mój przebiśniegu! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: przyszłyśmy i my:) z Zuzką znaczy...;) co by oficjalnie i na łamach tutejszych pogratulować Ci :evil_lol: zostania... najsuperzastszą kierowniczką :multi::multi::multi: teraz tylko pamiętaj... zielone - jedziesz, niezielone - niejedziesz :diabloti: całusyyy!! :) Quote
jonQuilla Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 basia2202 napisał(a):hej mój przebiśniegu! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: przyszłyśmy i my:) z Zuzką znaczy...;) co by oficjalnie i na łamach tutejszych pogratulować Ci :evil_lol: zostania... najsuperzastszą kierowniczką :multi::multi::multi: teraz tylko pamiętaj... zielone - jedziesz, niezielone - niejedziesz :diabloti: całusyyy!! :) dzięki :loveu: no i także dziękuje za przypomnienie o światłach :) z pewnością przyda się na przyszłość ta wiedza :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dla Was też buźka :loveu::loveu: Quote
BeaC Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 eeeeeeeeeeeeeee nie załapałam się wczoraj na małe chlańsko:-( więc Ci dzisiaj gratuluje:multi::multi::multi: .kierownicy i se łykne z tej okazji małe co nie co Quote
apple Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Ale tu piercengowo (nie wiem czy dobrze napisałam ale co tam :diabloti:) Przyszłam jak do się , rozsiadam się jak u się i piję kaff. Żonkilowa chono bo nie posprzatałaś po balandze :mad: Czy ja zawsze mjuszę sprzątać po imprezie??? Quote
agbar Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 zonkilku gratulejszyn :multi:i pamietaj jezdzij na swiatlach:grins: Quote
Alicja Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 apple napisał(a):Ale tu piercengowo (nie wiem czy dobrze napisałam ale co tam :diabloti:) Przyszłam jak do się , rzsiadam się jak u się i piję kaff. Żonkilowa chono bo nie posprzatałaś po balandze :mad: Czy ja zawsze mjuszę sprzątać po imprezie??? szarlotko oć do mnie teraz :loveu: agbar napisał(a):zonkilku gratulejszyn :multi:i pamietaj jezdzij na swiatlach:grins: i ruszaj na zielonych :grins: :hand: cze zabalangowana córciu :loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Alicja napisał(a):szarlotko oć do mnie teraz :loveu: Już byłam na ciachu ale cie nie było:roll: Quote
tygra Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Witaj jak tam po świętowaniu? głowa boli? Quote
jonQuilla Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 BeaC napisał(a):eeeeeeeeeeeeeee nie załapałam się wczoraj na małe chlańsko więc Ci dzisiaj gratuluje .kierownicy i se łykne z tej okazji małe co nie co cześć :multi: dziękuje...mogę łyknąć z Tobą dla towarzystwa :loveu::loveu: apple napisał(a):Ale tu piercengowo (nie wiem czy dobrze napisałam ale co tam ) Przyszłam jak do się , rozsiadam się jak u się i piję kaff. Żonkilowa chono bo nie posprzatałaś po balandze Czy ja zawsze mjuszę sprzątać po imprezie??? Cześć Jabłuszkowa :loveu: :multi: nie musisz sprzątać...ja Ci pomogę :eviltong: agbar napisał(a):zonkilku gratulejszyn i pamietaj jezdzij na swiatlac:grins: dzięki Dilusiowa...jasne, będę pamiętać :evil_lol: Alicja napisał(a): i ruszaj na zielonych postaram się ;) :evil_lol: cze zabalangowana córciu hej mamuniu :loveu: apple napisał(a):Już byłam na ciachu ale cie nie było bo ja zaraz napisze czemu mnie nie było :roll: tygra napisał(a):Witaj jak tam po świętowaniu? głowa boli? cześć :multi: nie było świętowania więc nie ma po czym głowa boleć...wypiłam wczoraj tylko jedno piwko :) *** Wpadłam tylko na chwileczkę i nie będę Was niestety odwiedzać gdyż stała się rzecz niesamowita. Rano wstałam, poszłam z psem...przychodzę do domu a tu mi z kuchni na korytarz moja siostra wyskakuje :crazyeye: (siostra mieszkająca w Irlandii). Ucieszyłam się niesamowicie, nic nie powiedziała że przylatuje...wiedział tylko brat jej chłopaka bo on umawiał ją na wizytę u lekarza bo głównie po to do pl przyleciała. Będzie 5 dni tylko ale w marcu przylatuje razem z chłopakiem na tydzień :) Jestem nadal w niesamowitym szoku że przybyła do nas...przyjeżdża raz na rok więc kurde nie spodziewałam się jej kompletnie. Wiedziałam że ma przylecieć w marcu więc właściwie już marca nie mogłam się doczekać :) Super niespodziankę nam zrobiła :loveu: Przez to całe zajście musiałam zmienić plany na ferie. Miałam w sobotę jechać na domek ze znajomymi i zostać tam do wtorku bądź środy, ale skoro siostra dzisiaj przyleciała a we wtorek wylatuje to ja nie chcę jechać i głupio mi względem znajomych ale co zrobić. W marcu jak siostra przyjedzie to będę miała szkołę i będziemy się wiecznie mijać...tak jak ostatnim razem kiedy przyjechała do polski. Jak ja byłam w szkole to ona była w domu a jak ja wracałam to ona szła do chłopaka rodziców albo szła coś załatwiać...więc do dupy taka robota. Tak więc znów uciekam do siostry :multi::multi: i obiecuję że jak będę miała więcej czasu to Was poodwiedzam :loveu::loveu: Buźka :) Quote
apple Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 jonQuilla napisał(a): *** Wpadłam tylko na chwileczkę i nie będę Was niestety odwiedzać gdyż stała się rzecz niesamowita. Rano wstałam, poszłam z psem...przychodzę do domu a tu mi z kuchni na korytarz moja siostra wyskakuje :crazyeye: (siostra mieszkająca w Irlandii). Ucieszyłam się niesamowicie, nic nie powiedziała że przylatuje...wiedział tylko brat jej chłopaka bo on umawiał ją na wizytę u lekarza bo głównie po to do pl przyleciała. Będzie 5 dni tylko ale w marcu przylatuje razem z chłopakiem na tydzień :) Jestem nadal w niesamowitym szoku że przybyła do nas...przyjeżdża raz na rok więc kurde nie spodziewałam się jej kompletnie. Wiedziałam że ma przylecieć w marcu więc właściwie już marca nie mogłam się doczekać :) Super niespodziankę nam zrobiła :loveu: Przez to całe zajście musiałam zmienić plany na ferie. Miałam w sobotę jechać na domek ze znajomymi i zostać tam do wtorku bądź środy, ale skoro siostra dzisiaj przyleciała a we wtorek wylatuje to ja nie chcę jechać i głupio mi względem znajomych ale co zrobić. W marcu jak siostra przyjedzie to będę miała szkołę i będziemy się wiecznie mijać...tak jak ostatnim razem kiedy przyjechała do polski. Jak ja byłam w szkole to ona była w domu a jak ja wracałam to ona szła do chłopaka rodziców albo szła coś załatwiać...więc do dupy taka robota. Tak więc znów uciekam do siostry :multi::multi: i obiecuję że jak będę miała więcej czasu to Was poodwiedzam :loveu::loveu: Buźka :) No ić ić nieobecność usprawiedliwiona :lol:. Ja tu wszystkiego przypilnuje :cool3: Quote
tygra Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 o super ucałuj siostrę i bawcie się dobrze :) Quote
zuzolandia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 ooooooooooo a to faktycznie niespodziewajka !!!!! pozdrow siostre i udanej zabawy zycze kfffiatuszku !!!! Quote
jonQuilla Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Alicja napisał(a)::hand: pozdrówka dla siostry :p diabelkowa napisał(a):pozdrow siostre:) tygra napisał(a):o super ucałuj siostrę i bawcie się dobrze :) zuzolandia napisał(a):ooooooooooo a to faktycznie niespodziewajka !!!!! pozdrow siostre i udanej zabawy zycze kfffiatuszku !!!! pozdrowiłam siostrę od Was :) :loveu::loveu: kurka ale fajnie jak ona jest w domu :) apple napisał(a):No ić ić nieobecność usprawiedliwiona :lol:. Ja tu wszystkiego przypilnuje :cool3: na Ciebie zawsze mogę liczyć :) :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 jonQuilla napisał(a):pozdrowiłam siostrę od Was :) :loveu::loveu: kurka ale fajnie jak ona jest w domu :) wiadomo ;) siostra :loveu: na Ciebie zawsze mogę liczyć :) :loveu::loveu: :hmmmm: no i gdzie SZarlotka :razz::razz: Quote
Paula Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Gratuluję świeżo upieczonej kierowniczce :multi: No i niespodzianki w postaci siostry :multi: Widać/czytać, że jesteście związane za sobą mocno :loveu: Fajnie jest mieć fajną starszą siostrę :razz: Quote
apple Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Joł sis Przyszłam looknąć czy wsio ok - ale widze że gitara jest.... nooo. to ide dalej :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 apple napisał(a):Joł sis Przyszłam looknąć czy wsio ok - ale widze że gitara jest.... nooo. to ide dalej :evil_lol: Przyszłam sprawdzić czy Szarlotka była skontrolować blogaska :grins:....też idę dalej ;) Bereczek Córcia Quote
Recommended Posts