Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

apple napisał(a):
[FONT=Century Gothic]Oć oć czekam:lol:[/FONT]

[FONT=Georgia]i co była...a nikt mi drzwi nie otworzył :eviltong::eviltong:[/FONT]

evaxon napisał(a):
czesc 100dniowkowa pijaczynko:loveu: sliczna ta bluzeczka:cool3:

[FONT=Georgia]przede wszystkim praktyczna :evil_lol: a ja lubię takie ubrania :)[/FONT]

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]i co była...a nikt mi drzwi nie otworzył :eviltong::eviltong:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Nie cygań - czekałam, wystygły i dałam..... Krosiowi :evil_lol:[/FONT]

Posted

apple napisał(a):
[FONT=Century Gothic]Nie cygań - czekałam, wystygły i dałam..... Krosiowi :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Georgia]o co Ty mnie podejrzewasz :) :evil_lol:

przynajmniej Kroś się najadł :loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

jonQuilla napisał(a):

[FONT=Georgia]przede wszystkim praktyczna :evil_lol: a ja lubię takie ubrania :)[/FONT]

praktyczna??łatwo sie plamy spieraja??:evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
praktyczna??łatwo sie plamy spieraja??:evil_lol:

[FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: właściwie jeszcze nie wiem bo leży nadal w kuble na branie :oops::oops::oops: ;)[/FONT]

Posted

evaxon napisał(a):
http://img164.imageshack.us/img164/2450/dsc05180mb5.jpg
zostawilas wykalaczke po obiedzie w uchu :razz::diabloti::evil_lol:

[FONT=Georgia]ups :oops: faktycznie[/FONT]

a mi ostatnio zarosla troszke dzurka w jezyku i musialam sobie przebijac :placz:i bolalo:placz:ale juz nie boli:p i i tak juz nie noszze kolczyka :roll:

[FONT=Georgia]chciałam mieć w języku ale jakos później mi przeszło :eviltong:[/FONT]

Posted

diabelkowa napisał(a):
ja kolczyki wszedzie robie sobie sama dlatego nie mam w jezyku no ale w pepku mam no bylo smiesznie w czasie przebijania:evil_lol:

[FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol: śmiesznie było ;) hehe...dobre określenie :)
ja w uszach nie wszystkie bym sobie sama potrafiła zrobić...te "standardowe" tak ale np. za snug'a sama nigdy bym się nie wzięła...zbyt duży ból wrrr...aż mnie trzęsie jak sobie przypomnę :roll:
[/FONT]

AśkaK napisał(a):
Ja wymiękam z wami:lol:, w życiu bym sobie żadnej dziury sama nie zrobiła:smhair2:, padłabym na samą myśl.:evil_lol:
Twardzielki!:diabloti::lol:

[FONT=Georgia]chcesz to ja Ci łyzeczką do herbaty wydrążę dziurki ;) :evil_lol::evil_lol:
ja tylko kilka dziurek zrobiłam sobie sam...dokładnie 6 z czego jedna była w nosie źle zrobiona i potem mi znajoma robiła z drugiej strony, jedna była w brodzie bo chciałam sprawdzić czy boli :oops: i reszta w uszach z czego dwie nie wyszły i musiały zarosnąć...więc wychodzi na to że tylko 2 dziurki się ostały, które robiłam sama :)
[/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):
:multi::multi:[FONT=Arial]:multi:wow ..jakie fajne uchi masz córcia [/FONT]

[FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol: hyh...o własnej córze takich rzeczy nie wiedziałaś wcześniej? ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[/FONT]

zuzolandia napisał(a):

ta dzida sie mnie podoba najbardziej hihihiih

buzioleee

[FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: mi też :)

buźka :) :loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]
FERIE :multi::multi::multi::multi:
[/FONT]

kto ma ten ma.u nas od 11 lutego:-(

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]to było jak jeszcze się nie potrafiłam mamie sprzeciwić :eviltong:
na szczury było NIE NIE NIE NIE NIE :) ale postawiłam ją przed faktem dokonanym i nie było odwrotu :)
[/FONT]

u mnie to ja mamuska:diabloti:przynosi zwierza do domu, też kiedyś miałam szczury, nawet moje dziecię jednego miało..............

z pierwszą szczurzyca chodziłam wszędzie bo tata powiedział, że jak ja zdybie to wypuści na wolność:mad:..no i codziennie była ze mną w szkole, jeździła na obozy żeglarskie i żeglowała:-o:-o na wycieczki szkolne...............

fajna była:loveu::loveu::loveu:

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]o co Ty mnie podejrzewasz :) :evil_lol:

przynajmniej Kroś się najadł :loveu::loveu::loveu:
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Krosiu był zadowolniony :loveu:
[/FONT]
[FONT=Century Gothic] dziękuje cioci żonkilowej [/FONT]
jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]dzisiaj wzięłam się za czyszczenie złomu w uszach :)
a oto to co z tego wynikło :)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: tadaaam :) :eviltong::eviltong:

[/FONT]
[FONT=Century Gothic]ooooo ile dziurek :-o To faktycznie jest co czyścić :evil_lol:[/FONT]

Posted

BeaC napisał(a):

u mnie to ja mamuska:diabloti:przynosi zwierza do domu, też kiedyś miałam szczury, nawet moje dziecię jednego miało..............

z pierwszą szczurzyca chodziłam wszędzie bo tata powiedział, że jak ja zdybie to wypuści na wolność:mad:..no i codziennie była ze mną w szkole, jeździła na obozy żeglarskie i żeglowała:-o:-o na wycieczki szkolne...............

fajna była:loveu::loveu::loveu:

[FONT=Georgia]i to się nazywa fajna mama ;)
ja musiałam siłą wszystko u mojej :evil_lol::evil_lol:

Cześć :multi::multi::loveu:
[/FONT]

apple napisał(a):
[FONT=Century Gothic]Krosiu był zadowolniony :loveu:
[/FONT]
[FONT=Century Gothic] dziękuje cioci żonkilowej

[FONT=Georgia]dla Krosia wszystko :loveu::loveu:

[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]ooooo ile dziurek :-o To faktycznie jest co czyścić :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol: thaa :)

Cześć Jabol-łonkowa :loveu::loveu: :multi::multi::multi:
[/FONT]

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol: hyh...o własnej córze takich rzeczy nie wiedziałaś wcześniej? ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[/FONT]

[FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: mi też :)

buźka :) :loveu::loveu:
[/FONT]

[FONT=Arial]
wiedziałam ...ale nie wiedziałam ze aż tak dużo i tak urozmaicone ;)...co mnie wcale nie przeszkadza :grins:

BERECZEK :hand::multi::loveu::multi:
[/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]
wiedziałam ...ale nie wiedziałam ze aż tak dużo i tak urozmaicone ;)...co mnie wcale nie przeszkadza :grins:

BERECZEK :hand::multi::loveu::multi:
[/FONT]

[FONT=Georgia]doberek Mamcia :loveu::loveu::multi:
jesteś maminym ideałem ;) :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]doberek Mamcia :loveu::loveu::multi:
jesteś maminym ideałem ;) :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]To jak Alicja jest twoim ideałem to ja chcę być twoim idolem :grins:[/FONT]

Posted

emdziolek napisał(a):
Ło matko i Córko ile ty masz dziurków:crazyeye: Ja tez tyle cem:cool3:
Ja mam tylko 3 dziurki w lewym i jedną w prawym:evil_lol:

Cze siora!:multi::multi:

[FONT=Georgia]Cześć :loveu: :multi::multi:
to się z Tobą podziele <dziurka> ;) :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

apple napisał(a):
[FONT=Century Gothic]To jak Alicja jest twoim ideałem to ja chcę być twoim idolem :grins:[/FONT]

[FONT=Georgia]jesteś nim od kiedy pierwszy raz przeczytałam Twój post :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

tygra napisał(a):
wow jestem pod wrażeniem - ale kolczyków :) (fajnie to wygląda), ja mam w jednym uchu 3 a w drugim 4 dziórki - ale jakoś ostatnio nic nie noszę.

[FONT=Georgia]fajnie wyglada ale lipa jest z kolczykami...nie stać mnie na takie jakbym chciała :roll:

[/FONT]
[FONT=Georgia]***[/FONT]

[FONT=Georgia]JESTEŚCIE NA BLOGU ....[/FONT]

[FONT=Georgia]...U ŚWIEŻO UPIECZONEJ KIEROWNICY !!!

:multi::multi::multi::multi:
[/FONT]