jonQuilla Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Oć oć czekam:lol:[/FONT] [FONT=Georgia]i co była...a nikt mi drzwi nie otworzył :eviltong::eviltong:[/FONT] evaxon napisał(a):czesc 100dniowkowa pijaczynko:loveu: sliczna ta bluzeczka:cool3: [FONT=Georgia]przede wszystkim praktyczna :evil_lol: a ja lubię takie ubrania :)[/FONT] Quote
apple Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]i co była...a nikt mi drzwi nie otworzył :eviltong::eviltong:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nie cygań - czekałam, wystygły i dałam..... Krosiowi :evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Nie cygań - czekałam, wystygły i dałam..... Krosiowi :evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]o co Ty mnie podejrzewasz :) :evil_lol: przynajmniej Kroś się najadł :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
e.v.a Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 jonQuilla napisał(a): [FONT=Georgia]przede wszystkim praktyczna :evil_lol: a ja lubię takie ubrania :)[/FONT] praktyczna??łatwo sie plamy spieraja??:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 evaxon napisał(a):praktyczna??łatwo sie plamy spieraja??:evil_lol: [FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: właściwie jeszcze nie wiem bo leży nadal w kuble na branie :oops::oops::oops: ;)[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 [FONT=Georgia]dzisiaj wzięłam się za czyszczenie złomu w uszach :) a oto to co z tego wynikło :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tadaaam :) :eviltong::eviltong: [/FONT] Quote
diabelkowa Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 u mnie jest podobnie ;P ale sztangi nie mam ... lekko mnie przeraza teraz to juz w ogole mi dziurki zarosly w uszach mam tylko 9 ;) a bylo duuzo wiecej na raz;P Quote
jonQuilla Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 [FONT=Georgia]ja zawsze sobie mówię że czas powyjmować ale jakoś tak się przyzwyczaiłam i nie wyjmuję :) :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
e.v.a Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 http://img164.imageshack.us/img164/2450/dsc05180mb5.jpg zostawilas wykalaczke po obiedzie w uchu :razz::diabloti::evil_lol: a mi ostatnio zarosla troszke dzurka w jezyku i musialam sobie przebijac :placz:i bolalo:placz:ale juz nie boli:p i i tak juz nie noszze kolczyka :roll: Quote
jonQuilla Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 evaxon napisał(a):http://img164.imageshack.us/img164/2450/dsc05180mb5.jpg zostawilas wykalaczke po obiedzie w uchu :razz::diabloti::evil_lol: [FONT=Georgia]ups :oops: faktycznie[/FONT] a mi ostatnio zarosla troszke dzurka w jezyku i musialam sobie przebijac :placz:i bolalo:placz:ale juz nie boli:p i i tak juz nie noszze kolczyka :roll: [FONT=Georgia]chciałam mieć w języku ale jakos później mi przeszło :eviltong:[/FONT] Quote
diabelkowa Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 ja kolczyki wszedzie robie sobie sama dlatego nie mam w jezyku no ale w pepku mam no bylo smiesznie w czasie przebijania:evil_lol: Quote
AśkaK Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Ja wymiękam z wami:lol:, w życiu bym sobie żadnej dziury sama nie zrobiła:smhair2:, padłabym na samą myśl.:evil_lol: Twardzielki!:diabloti::lol: Quote
jonQuilla Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 diabelkowa napisał(a):ja kolczyki wszedzie robie sobie sama dlatego nie mam w jezyku no ale w pepku mam no bylo smiesznie w czasie przebijania:evil_lol: [FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol: śmiesznie było ;) hehe...dobre określenie :) ja w uszach nie wszystkie bym sobie sama potrafiła zrobić...te "standardowe" tak ale np. za snug'a sama nigdy bym się nie wzięła...zbyt duży ból wrrr...aż mnie trzęsie jak sobie przypomnę :roll: [/FONT] AśkaK napisał(a):Ja wymiękam z wami:lol:, w życiu bym sobie żadnej dziury sama nie zrobiła:smhair2:, padłabym na samą myśl.:evil_lol: Twardzielki!:diabloti::lol: [FONT=Georgia]chcesz to ja Ci łyzeczką do herbaty wydrążę dziurki ;) :evil_lol::evil_lol: ja tylko kilka dziurek zrobiłam sobie sam...dokładnie 6 z czego jedna była w nosie źle zrobiona i potem mi znajoma robiła z drugiej strony, jedna była w brodzie bo chciałam sprawdzić czy boli :oops: i reszta w uszach z czego dwie nie wyszły i musiały zarosnąć...więc wychodzi na to że tylko 2 dziurki się ostały, które robiłam sama :) [/FONT] Quote
Alicja Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 :multi::multi:[FONT=Arial]:multi:wow ..jakie fajne uchi masz córcia [/FONT] Quote
zuzolandia Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 oooooooooooooooooo faktycznie zlom jak sie patrzy hihiihihi ta dzida sie mnie podoba najbardziej hihihiih buzioleee Quote
jonQuilla Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Alicja napisał(a)::multi::multi:[FONT=Arial]:multi:wow ..jakie fajne uchi masz córcia [/FONT] [FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol: hyh...o własnej córze takich rzeczy nie wiedziałaś wcześniej? ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] zuzolandia napisał(a): ta dzida sie mnie podoba najbardziej hihihiih buzioleee [FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: mi też :) buźka :) :loveu::loveu: [/FONT] Quote
BeaC Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial] FERIE :multi::multi::multi::multi: [/FONT] kto ma ten ma.u nas od 11 lutego:-( jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]to było jak jeszcze się nie potrafiłam mamie sprzeciwić :eviltong: na szczury było NIE NIE NIE NIE NIE :) ale postawiłam ją przed faktem dokonanym i nie było odwrotu :) [/FONT] u mnie to ja mamuska:diabloti:przynosi zwierza do domu, też kiedyś miałam szczury, nawet moje dziecię jednego miało.............. z pierwszą szczurzyca chodziłam wszędzie bo tata powiedział, że jak ja zdybie to wypuści na wolność:mad:..no i codziennie była ze mną w szkole, jeździła na obozy żeglarskie i żeglowała:-o:-o na wycieczki szkolne............... fajna była:loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]o co Ty mnie podejrzewasz :) :evil_lol: przynajmniej Kroś się najadł :loveu::loveu::loveu: [/FONT] [FONT=Century Gothic]Krosiu był zadowolniony :loveu: [/FONT] [FONT=Century Gothic] dziękuje cioci żonkilowej [/FONT] jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]dzisiaj wzięłam się za czyszczenie złomu w uszach :) a oto to co z tego wynikło :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tadaaam :) :eviltong::eviltong: [/FONT][FONT=Century Gothic]ooooo ile dziurek :-o To faktycznie jest co czyścić :evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 BeaC napisał(a): u mnie to ja mamuska:diabloti:przynosi zwierza do domu, też kiedyś miałam szczury, nawet moje dziecię jednego miało.............. z pierwszą szczurzyca chodziłam wszędzie bo tata powiedział, że jak ja zdybie to wypuści na wolność:mad:..no i codziennie była ze mną w szkole, jeździła na obozy żeglarskie i żeglowała:-o:-o na wycieczki szkolne............... fajna była:loveu::loveu::loveu: [FONT=Georgia]i to się nazywa fajna mama ;) ja musiałam siłą wszystko u mojej :evil_lol::evil_lol: Cześć :multi::multi::loveu: [/FONT] apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Krosiu był zadowolniony :loveu: [/FONT] [FONT=Century Gothic] dziękuje cioci żonkilowej [FONT=Georgia]dla Krosia wszystko :loveu::loveu: [/FONT][/FONT][FONT=Century Gothic]ooooo ile dziurek :-o To faktycznie jest co czyścić :evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol: thaa :) Cześć Jabol-łonkowa :loveu::loveu: :multi::multi::multi: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol: hyh...o własnej córze takich rzeczy nie wiedziałaś wcześniej? ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: mi też :) buźka :) :loveu::loveu: [/FONT] [FONT=Arial] wiedziałam ...ale nie wiedziałam ze aż tak dużo i tak urozmaicone ;)...co mnie wcale nie przeszkadza :grins: BERECZEK :hand::multi::loveu::multi: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial] wiedziałam ...ale nie wiedziałam ze aż tak dużo i tak urozmaicone ;)...co mnie wcale nie przeszkadza :grins: BERECZEK :hand::multi::loveu::multi: [/FONT] [FONT=Georgia]doberek Mamcia :loveu::loveu::multi: jesteś maminym ideałem ;) :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
emdziolek Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Ło matko i Córko ile ty masz dziurków:crazyeye: Ja tez tyle cem:cool3: Ja mam tylko 3 dziurki w lewym i jedną w prawym:evil_lol: Cze siora!:multi::multi: Quote
apple Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]doberek Mamcia :loveu::loveu::multi: jesteś maminym ideałem ;) :evil_lol::evil_lol: [/FONT][FONT=Century Gothic]To jak Alicja jest twoim ideałem to ja chcę być twoim idolem :grins:[/FONT] Quote
tygra Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 wow jestem pod wrażeniem - ale kolczyków :) (fajnie to wygląda), ja mam w jednym uchu 3 a w drugim 4 dziórki - ale jakoś ostatnio nic nie noszę. Quote
jonQuilla Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 emdziolek napisał(a):Ło matko i Córko ile ty masz dziurków:crazyeye: Ja tez tyle cem:cool3: Ja mam tylko 3 dziurki w lewym i jedną w prawym:evil_lol: Cze siora!:multi::multi: [FONT=Georgia]Cześć :loveu: :multi::multi: to się z Tobą podziele <dziurka> ;) :evil_lol::evil_lol: [/FONT] apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]To jak Alicja jest twoim ideałem to ja chcę być twoim idolem :grins:[/FONT] [FONT=Georgia]jesteś nim od kiedy pierwszy raz przeczytałam Twój post :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] tygra napisał(a):wow jestem pod wrażeniem - ale kolczyków :) (fajnie to wygląda), ja mam w jednym uchu 3 a w drugim 4 dziórki - ale jakoś ostatnio nic nie noszę. [FONT=Georgia]fajnie wyglada ale lipa jest z kolczykami...nie stać mnie na takie jakbym chciała :roll: [/FONT][FONT=Georgia]***[/FONT] [FONT=Georgia]JESTEŚCIE NA BLOGU ....[/FONT] [FONT=Georgia]...U ŚWIEŻO UPIECZONEJ KIEROWNICY !!! :multi::multi::multi::multi:[/FONT] Quote
Recommended Posts