apple Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 jonQuilla napisał(a): [FONT=Georgia]jesteś nim od kiedy pierwszy raz przeczytałam Twój post :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]:oops::oops::oops::oops::oops: [/FONT][FONT=Georgia]***[/FONT] [FONT=Georgia]JESTEŚCIE NA BLOGU ....[/FONT] [FONT=Georgia]...U ŚWIEŻO UPIECZONEJ KIEROWNICY !!! :multi::multi::multi::multi:[/FONT] [FONT=Century Gothic]GRATULACJE [/FONT] [FONT=Century Gothic]żONKILKO :laola::laola::knajpa::beerchug::cunao: TO PIJEMY IMPREZA!!!! [/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]GRATULACJE [/FONT] [FONT=Century Gothic]żONKILKO :laola::laola::knajpa::beerchug::cunao: TO PIJEMY IMPREZA!!!! [/FONT] [FONT=Georgia]schlejemy się jak świniaki ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: niesamowicie się cieszę :multi::multi::multi: aż kurde łezki mi poleciały jak się dowiedziałam że zdałam :oops: Byłam przekonana że nie zdam bo trafiłam na egzaminatora, który był bardzo zasadniczy i na bieżąco mi mówił jakie błędy popełniam...pokazywał mi ręką że mam zmieniać biegi i że mam do krawędzi bardziej podjechać...przez co czułam się dziwnie i miałam wrażenie że strasznie dużo tych błędów popełniam. Na samym początku powiedział że na mieście jedziemy zawsze drogami z pierwszeństwem...i tak sobie wyjechałam że wjechałam na teren jakiejś fabryki :oops: bo się pogubiłam całkowicie. Kazał mi tam na 3 zawrócić na ulicy...zrobiłam to na 5 ;) ale to nie ważne...później jechałam i też jeszcze dwa razy nie wykonałam jego polecenia :oops: Ładnie zaparkowałam prostopadle kiedy mi kazał i wyjechałam równie ładnie :) Dwa razy sknociłam skrzyżowania...raz ścięłam łuk a drugim razem prawie bym zajechała jakieś eLce drogę...ale w ostatniej chwili zatrzymałam i ooOO :) Później widzę że już jedziemy do ośrodka z powrotem i tak sobie myślę że za szybko bo jeździłam może z 25 minut...więc byłam przekonana że zatrzymam samochód na placu i powie że wynik negatywny. Już zatrzymałam auto i tłumaczy wszystkie błędy, wytyka je i wytyka to ja modle się żeby jak najszybciej powiedział że nie zdałam a on mówi że wynik pozytywny :multi::multi::multi: Powiedział tylko że mam wyostrzyć czujność na jezdni i żeby moja jazda była bezpieczniejsza a z czasem wszystkie niedociągnięcia znikną :) Kamień mi spadł z serca...mam ochotę skakać pod sam sufit :) :multi::multi: [/FONT] Quote
apple Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]schlejemy się jak świniaki ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Century Gothic]Dawa:razz:[/FONT] niesamowicie się cieszę :multi::multi::multi: aż kurde łezki mi poleciały jak się dowiedziałam że zdałam :oops: Byłam przekonana że nie zdam bo trafiłam na egzaminatora, który był bardzo zasadniczy i na bieżąco mi mówił jakie błędy popełniam... [/FONT][FONT=Century Gothic]Jestem z ciebie DUMNA:loveu: Jak umialaś to musowo było zdać - nie ma totamto:multi::multi::multi::multi:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 apple napisał(a): [FONT=Georgia][FONT=Century Gothic]Dawa:razz: [FONT=Georgia]mam w domu pół litra Finlandii żurawinowej jeszcze ze studniówki...więc możemy zadrinkować na czerwono :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [/FONT][/FONT] [FONT=Century Gothic]Jestem z ciebie DUMNA:loveu: Jak umialaś to musowo było zdać - nie ma totamto:multi::multi::multi::multi:[/FONT] [FONT=Georgia]a jak fajnie się czułam jak szłam gadając z egzaminatorem, taka uśmiechnięta tym holem gdzie wszyscy zestresowani siedzieli i czekali na swoją kolej :) :evil_lol::evil_lol: też jestem z siebie dumna :) :loveu::loveu: [/FONT] Quote
apple Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]a jak fajnie się czułam jak szłam gadając z egzaminatorem, taka uśmiechnięta tym holem gdzie wszyscy zestresowani siedzieli i czekali na swoją kolej :) :evil_lol::evil_lol: też jestem z siebie dumna :) :loveu::loveu: [/FONT] [FONT=Century Gothic]Obie jestesmy dumne więc oblewajmy [/FONT][FONT=Century Gothic] [/FONT] Quote
apple Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [FONT=Century Gothic]A tu Browar dla Ali - bo jak przeczyta że impra u ciebie - to zara się zjawi :razz: [/FONT][FONT=Century Gothic][/FONT] Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]A tu Browar dla Ali - bo jak przeczyta że impra u ciebie - to zara się zjawi :razz: [/FONT][FONT=Century Gothic][/FONT] JESTEM [FONT=Arial][SIZE=3]GRATULACJE Córcia :bigcool: :laola::laola: :cunao::knajpa::cunao: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 [FONT=Georgia]drinki, browarki się leją to ja przynoszę zapas co żeby nie brakło :) pijcie jak dzikusy !! :) :multi::multi::multi: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ale się nabąbamy jak messery :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale raz córcia zdaje prawko :multi::multi::multi::multi:[/FONT] :hmmmm: Quote
jonQuilla Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ale się nabąbamy jak messery :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale raz córcia zdaje prawko :multi::multi::multi::multi: :hmmmm: no raczej że raz :multi::multi::multi: a kto nad do domów odprowadzi jak się nabębamy? ;) Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 jonQuilla napisał(a):no raczej że raz :multi::multi::multi: a kto nad do domów odprowadzi jak się nabębamy? ;) :hmmmm: no..... zostaniemy se TUTAJ :grins: Quote
jonQuilla Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Alicja napisał(a)::hmmmm: no..... zostaniemy se TUTAJ :grins: a no to spoko...możemy zatem pić do upadłego...miejsca do spania starczy dla każdego :loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Martinee Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 o no to super to sie wpychamy :D:D:D:D Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 jonQuilla napisał(a):a no to spoko...możemy zatem pić do upadłego...miejsca do spania starczy dla każdego :loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :hmmmm: ino gdzieś mi się zgubiła Szarlotkowa :cool1:...czy gdzieś już nie leży pod parapetem ..... :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: Quote
jonQuilla Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Martinee napisał(a):witamy witamy i Gratulujemy ;d cześć :) :multi::multi: dziękuje :loveu: Martinee napisał(a):o no to super to sie wpychamy :D:D:D:D :) będzie fajnie :multi::multi: Alicja napisał(a)::hmmmm: ino gdzieś mi się zgubiła Szarlotkowa :cool1:...czy gdzieś już nie leży pod parapetem ..... :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: skuła się? tak szybko? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Martinee napisał(a):wszytko się może zdazyć racja ale myślałam że ma mocną głowe ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
Martinee Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 http://img292.imageshack.us/img292/7325/dsc05114nz7.jpg kocham takie zdjęcia Quote
jonQuilla Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Martinee napisał(a):http://img292.imageshack.us/img292/7325/dsc05114nz7.jpg kocham takie zdjęcia ja tyż...szczególnie lubie te odstające na boki uchi ;) :loveu::loveu: Quote
emdziolek Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 UuuuUUU aaaaAAa!!!!!!!!!!!!!!:multi: Ale jazda!! :cool2:Siostra gratuluje!! :bigcool:jestem z Ciebie TAAAAAAAAKa dumna!:multi: :sweetCyb:OooOO ja Cie!! brawo!!:klacz: :laola::laola: Balecik::cunao: :cunao: To ja też sie napije! :popcorn::drink1: :popcorn::drink1::popcorn::drink1::popcorn: :knajpa: :popcorn: :knajpa: :popcorn: :knajpa: :popcorn: :knajpa: :popcorn: !!GRATULACJE !! Od NAS Quote
jonQuilla Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Martinee napisał(a):http://img292.imageshack.us/img292/7325/dsc05114nz7.jpg kocham takie zdjęcia emdziolek napisał(a):UuuuUUU aaaaAAa!!!!!!!!!!!!!!:multi: Ale jazda!! :cool2:Siostra gratuluje!! :bigcool:jestem z Ciebie TAAAAAAAAKa dumna!:multi: :sweetCyb:OooOO ja Cie!! brawo!!:klacz: :laola::laola: Balecik::cunao: :cunao: To ja też sie napije! :popcorn::drink1::popcorn: :knajpa: :popcorn: :knajpa: :popcorn: :knajpa: :popcorn: :knajpa: :popcorn: !!GRATULACJE !! Od NAS Dziekuje Wam :loveu::loveu::loveu: pij, pij ile wlezie :) dzisiaj wszyscy pijemy ! :loveu::loveu: Quote
tygra Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 :knajpa::laola::laola:jonQuilla napisał(a):*** JESTEŚCIE NA BLOGU .... ...U ŚWIEŻO UPIECZONEJ KIEROWNICY !!! :multi::multi::multi::multi: :multi::multi::multi::multi::multi::multi: [SIZE="3"]GRATULACJE Quote
e.v.a Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 GRATULKI ŻONKILKU GILKU:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
jonQuilla Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 tygra napisał(a)::knajpa::laola::laola: :multi::multi::multi::multi::multi::multi: GRATULACJE evaxon napisał(a):GRATULKI ŻONKILKU GILKU:multi::multi::multi::multi::multi::multi: dziękuje dziewojki :) :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts