Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=blue][B]CÓRCIA:loveu:

100 lat i ZDRÓWKA
i
aby te które boją się spełnić , pełniły się :cool2:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Dziękuję Mamuś :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

masz urodziny i sie nei chwalisz:mad: zapewne kolejne 18ste:cool3:

....................................................:tort:..........................................................

Posted

[quote name='chita']masz urodziny i sie nei chwalisz:mad: zapewne kolejne 18ste:cool3:

....................................................:tort:..........................................................[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Dzięki :)
A no mam :) Starzeję się jak każdy :evil_lol:
Z chwalenia się już wyrosłam, to nie ten czas kiedy czekało się na urodziny żeby być bliżej dorosłości :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Dzięki :)
A no mam :) Starzeję się jak każdy :evil_lol:
Z chwalenia się już wyrosłam, to nie ten czas kiedy czekało się na urodziny żeby być bliżej dorosłości :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

poczekaj , za kilkanaście lat nawet nie bedziesz chciała pamiętać że to TEN dzień :lol:

Posted

[quote name='Alicja']poczekaj , za kilkanaście lat nawet nie bedziesz chciała pamiętać że to TEN dzień :lol:[/QUOTE]
[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]
:evil_lol: nie no chyba tak źle nigdy nie będzie...mam nadzieję przynajmniej ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='M&S']Żonkilu, wszystkiego najlepszego:):)

Każdy wiek jest dobry, serio!!![/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Dziękuję bardzo :)

Ja na swój wiek nie narzekam, ot zwykła liczba. Kompletnie mi nie ciąży :)
Jakiś czas temu szłyśmy z kumpelą koło politechniki gdańskiej i w pewnym momencie widząc grupę studentów mówię do niej mniej więcej tak 'Ty ja zawsze miałam studentów za takich dorosłych już ludzi, starszych ode mnie i nadal tak na nich patrzę'... ona powiedziała że ma tak samo :) Sęk w tym że Ci 'dorośli' studenci to w większości młodsi od nas bądź ewentualnie w naszym wieku :evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Hej, nie mówiłaś nic że urki obchodzisz! Sto lat!
A co do tego jak szłaś z kumpelą - ja w podstawówce licealistki miałam za takie stare poważne kobiety :lol:[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Dziękuję :)
Dzień jak co dzień spędzony najpierw na rehabilitacji a później w pracy :multi:

Dla mnie jak miałam wczesne naście lat to wymarzonym wiekiem było 16. Wydawało mi się że to są takie dojrzałe osoby, samodzielne itp. Chłopcy w tym wieku mnie fascynowali bo byli tacy zbuntowani co wtedy brałam za dojrzałość :evil_lol::evil_lol:
Ogólnie to uważam że ja w przedziale wiekowym 13-17 lat byłam najgorszą wersją samej siebie...miałam ostro nasrane w głowie. Najpierw przeżywałam teoretyczny bunt bo tylko fascynowało mnie imprezowe życie nastolatków a dopiero w wieku 15 lat sama wkroczyłam w ten świat i się zaczęło. Moja mamuśka do dzisiaj czasami wspomina że koszmarem był dla niej tamten czas.
O dziwo i na szczęście po osiągnięciu pełnoletności stopniowo się zaczęłam wyciszać.
Żal pupę ściska jak się pomyśli jakim było się głupim ale no cóż ... teraz się z tego w gruncie rzeczy śmieję.
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

sto lat !
a ja mam te 15 lat i nie wiem, czy jestem, aż taką złą córką :P Czasami się 'odpyskuje' rodzicom, ale to chyba normalne :P
w domu jestem o wyznaczonej godzinie i raczej staram się dostosowywać do tego wszystkiego, co prawda czasami, aż się nie chcę,
ale wolę się z rodzicami nie kłócić, bo mama i tak mówi, że nic nie robię tylko siedzę przy komputerze, wychodzę, albo z psem jestem :P

Posted

I ja z życzeniami wpadłam :)
Wszystkiego co najlepsze :*

Swoją drogą.. moje lata "naście" przebiegły baaaardzo spokojnie, nigdy się nie buntowałam, ni było ze mną większych kłopotów.. Moja mama zawsze była i jest moją najlepszą przyjaciółką, mogę z nią porozmawiać na każdy temat a to chyba dlatego, że nigdy nie zawiodłam jej zaufania.
Chciałabym mieć taką córkę jak ja :D (nie ma to jak skromność:cool3:)

Posted

[quote name='FredziaFredzia']No popatrz, miałam to samo! Okres buntu teraz wspominam tak, że chce mi się przepraszam mamę za każdym razem jak sobie o tym pomyślę. :lol:[/QUOTE]
[COLOR=olive][FONT=Georgia][B]
Ja nawet nie wiem ile razy ją za to przepraszałam ;)
[/B][/FONT][/COLOR]
[quote name='sabinka40']:bday::new-bday::BIG::tort: Sto lat, sto lat i jeszcze raz sto lat, sto lat i jeszcze raz sto lat..... dobra a teraz torta dawaj:eating:[/QUOTE]
Dziękuję :)
Specjalnie dla Ciebie na szybko upichciłam taki tam byle jaki ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[IMG]http://ameliste.blox.pl/resource/tort.jpg[/IMG]

[quote name='unikatowydiament'][COLOR=#ff8c00][SIZE=4]Sto lat,dużo zdrowia oraz spełnienia najskrytszych marzeń[/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
Dziękuję :)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Lucky.']sto lat !
a ja mam te 15 lat i nie wiem, czy jestem, aż taką złą córką :P Czasami się 'odpyskuje' rodzicom, ale to chyba normalne :P
w domu jestem o wyznaczonej godzinie i raczej staram się dostosowywać do tego wszystkiego, co prawda czasami, aż się nie chcę,
ale wolę się z rodzicami nie kłócić, bo mama i tak mówi, że nic nie robię tylko siedzę przy komputerze, wychodzę, albo z psem jestem :P[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Dziękuję :)
Rodziców nigdy się nie zadowoli w 100% ;)
[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='agaga21']najlepsze, choć spóźnione życzenia :) :)
spełnienia marzeń![/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Dzięki bardzo :)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='YxNinaxY']I ja z życzeniami wpadłam :)
Wszystkiego co najlepsze :*

Swoją drogą.. moje lata "naście" przebiegły baaaardzo spokojnie, nigdy się nie buntowałam, ni było ze mną większych kłopotów.. Moja mama zawsze była i jest moją najlepszą przyjaciółką, mogę z nią porozmawiać na każdy temat a to chyba dlatego, że nigdy nie zawiodłam jej zaufania.
Chciałabym mieć taką córkę jak ja :D (nie ma to jak skromność:cool3:)[/QUOTE]
Dziękuję :)
Skromność jest przereklamowana ;)
[/B] [/COLOR][/FONT]
[quote name='Alicja']Przecież ty zawsze grzeczna byłaś ;)[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]A no w sumie :):evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Żonkilo wszystkiego najlepszego, przepraszam, że tak spóźnione, ale nie była mnie tu trochę, wpadam, a tu urodziny:crazyeye: spełnienia marzeń i powrotu do zdrowia!!!

Posted

[quote name='AgataP']Żonkilo wszystkiego najlepszego, przepraszam, że tak spóźnione, ale nie była mnie tu trochę, wpadam, a tu urodziny:crazyeye: spełnienia marzeń i powrotu do zdrowia!!![/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Nie ma za co i dziękuję :)

Dzisiaj mam wolne :multi: tzn. jadę na rehabilitację zaraz ale potem będę mogła się poobijać. Jestem coś ostatnio nie wyspana, wstaję o 8 zaliczam rehabilitację na 13 potem pracę na 16 ... w domu jestem o 22:30 i tak jakoś nie mogę się zregenerować w trakcie snu. Jutro czeka mnie jeszcze wcześniejsza pobudka bo o 7:00 mecz Polska - Włochy :p
Chcę dzisiaj zrobić pizzerinki :cool3: Na reklamie fajnie wyglądają, zobaczy się więc czy smakują równie ciekawie.

[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='sabinka40']Ale mi smaka narobiłas takim tortem czekoladowym.....mniam, mniam:evil_lol:
Co to pizzerniki:hmmmm:[/QUOTE]
Wybacz :)
Telewizji nie oglądasz? :evil_lol::evil_lol: Reklamują cały czas 'Pomysł na Pizzerinki' ;) Czyli nic innego jak pizza...w paczce jest baza do ciasta i sosu. Ogólnie te Pomysły Na są fajne, można po swojemu na ich podstawie zrobić fajne dania....np. na podstawie 'ratatuj' robię pyszną zapiekankę makaronowo-serową, uwielbiam też 'chrupiące kąski' :loveu: panierka jest świetna tylko te sosy czuć proszkiem jak dla mnie i wolę sama zrobić np. czosnkowy.
Najbardziej ciekawi mnie to ciasto bo ja nie umiem robić ciasta do pizzy, zawsze jakieś takie srakie mi wychodziło i się zniechęciłam więc może to okaże się być smaczne i wtedy już z tym co na pizzy można szaleć ile wlezie.[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Aż wstyd przyznać że próbowałam to uczynić po przeczytaniu Twojego posta :roflt:

Pizzerinki zrobione i zjedzone. Szczerze mówiąc ciasto twarde wyszło ale to chyba moja wina bo dałam dużo mąki ale pisało na opakowaniu żeby dać 1,5 szklanki mąki i w razie gdyby się kleiło do rąk to dodać jeszcze szczyptę...z tym że do jasnej ciasnej ja dałam drugie tyle albo i więcej a ciasto nadal się kleiło do łap. W końcu zrezygnowałam i zostawiłam je nadal klejące, przykryłam i odstawiłam na 20min. tak jak pisało i co? guzików sto! nie wyrosło.
Pewnie to nie moje ostatnie podejście do pizzerinek bo w gruncie rzeczy smaczne były, szczególnie ten sos na ciacho pycha! :)
[/B][/COLOR][/FONT]