jonQuilla Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 [quote name='Alicja'][CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=blue][B]CÓRCIA:loveu: 100 lat i ZDRÓWKA i aby te które boją się spełnić , pełniły się :cool2:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Dziękuję Mamuś :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
chita Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 masz urodziny i sie nei chwalisz:mad: zapewne kolejne 18ste:cool3: ....................................................:tort:.......................................................... Quote
jonQuilla Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 [quote name='chita']masz urodziny i sie nei chwalisz:mad: zapewne kolejne 18ste:cool3: ....................................................:tort:..........................................................[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Dzięki :) A no mam :) Starzeję się jak każdy :evil_lol: Z chwalenia się już wyrosłam, to nie ten czas kiedy czekało się na urodziny żeby być bliżej dorosłości :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Dzięki :) A no mam :) Starzeję się jak każdy :evil_lol: Z chwalenia się już wyrosłam, to nie ten czas kiedy czekało się na urodziny żeby być bliżej dorosłości :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] poczekaj , za kilkanaście lat nawet nie bedziesz chciała pamiętać że to TEN dzień :lol: Quote
M&S Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Żonkilu, wszystkiego najlepszego:):) Każdy wiek jest dobry, serio!!! Quote
jonQuilla Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 [quote name='Alicja']poczekaj , za kilkanaście lat nawet nie bedziesz chciała pamiętać że to TEN dzień :lol:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=olive][B] :evil_lol: nie no chyba tak źle nigdy nie będzie...mam nadzieję przynajmniej ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='M&S']Żonkilu, wszystkiego najlepszego:):) Każdy wiek jest dobry, serio!!![/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Dziękuję bardzo :) Ja na swój wiek nie narzekam, ot zwykła liczba. Kompletnie mi nie ciąży :) Jakiś czas temu szłyśmy z kumpelą koło politechniki gdańskiej i w pewnym momencie widząc grupę studentów mówię do niej mniej więcej tak 'Ty ja zawsze miałam studentów za takich dorosłych już ludzi, starszych ode mnie i nadal tak na nich patrzę'... ona powiedziała że ma tak samo :) Sęk w tym że Ci 'dorośli' studenci to w większości młodsi od nas bądź ewentualnie w naszym wieku :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
FredziaFredzia Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Hej, nie mówiłaś nic że urki obchodzisz! Sto lat! A co do tego jak szłaś z kumpelą - ja w podstawówce licealistki miałam za takie stare poważne kobiety :lol: Quote
jonQuilla Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 [quote name='FredziaFredzia']Hej, nie mówiłaś nic że urki obchodzisz! Sto lat! A co do tego jak szłaś z kumpelą - ja w podstawówce licealistki miałam za takie stare poważne kobiety :lol:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Dziękuję :) Dzień jak co dzień spędzony najpierw na rehabilitacji a później w pracy :multi: Dla mnie jak miałam wczesne naście lat to wymarzonym wiekiem było 16. Wydawało mi się że to są takie dojrzałe osoby, samodzielne itp. Chłopcy w tym wieku mnie fascynowali bo byli tacy zbuntowani co wtedy brałam za dojrzałość :evil_lol::evil_lol: Ogólnie to uważam że ja w przedziale wiekowym 13-17 lat byłam najgorszą wersją samej siebie...miałam ostro nasrane w głowie. Najpierw przeżywałam teoretyczny bunt bo tylko fascynowało mnie imprezowe życie nastolatków a dopiero w wieku 15 lat sama wkroczyłam w ten świat i się zaczęło. Moja mamuśka do dzisiaj czasami wspomina że koszmarem był dla niej tamten czas. O dziwo i na szczęście po osiągnięciu pełnoletności stopniowo się zaczęłam wyciszać. Żal pupę ściska jak się pomyśli jakim było się głupim ale no cóż ... teraz się z tego w gruncie rzeczy śmieję. [/B][/COLOR][/FONT] Quote
FredziaFredzia Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 No popatrz, miałam to samo! Okres buntu teraz wspominam tak, że chce mi się przepraszam mamę za każdym razem jak sobie o tym pomyślę. :lol: Quote
Oscar Patric Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [COLOR="#ff8c00"][SIZE="4"]Sto lat,dużo zdrowia oraz spełnienia najskrytszych marzeń[/SIZE][/COLOR] Quote
sabinka40 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 :bday::new-bday::BIG::tort: Sto lat, sto lat i jeszcze raz sto lat, sto lat i jeszcze raz sto lat..... dobra a teraz torta dawaj:eating: Quote
Lucky. Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 sto lat ! a ja mam te 15 lat i nie wiem, czy jestem, aż taką złą córką :P Czasami się 'odpyskuje' rodzicom, ale to chyba normalne :P w domu jestem o wyznaczonej godzinie i raczej staram się dostosowywać do tego wszystkiego, co prawda czasami, aż się nie chcę, ale wolę się z rodzicami nie kłócić, bo mama i tak mówi, że nic nie robię tylko siedzę przy komputerze, wychodzę, albo z psem jestem :P Quote
agaga21 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 najlepsze, choć spóźnione życzenia :) :) spełnienia marzeń! Quote
YxNinaxY Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 I ja z życzeniami wpadłam :) Wszystkiego co najlepsze :* Swoją drogą.. moje lata "naście" przebiegły baaaardzo spokojnie, nigdy się nie buntowałam, ni było ze mną większych kłopotów.. Moja mama zawsze była i jest moją najlepszą przyjaciółką, mogę z nią porozmawiać na każdy temat a to chyba dlatego, że nigdy nie zawiodłam jej zaufania. Chciałabym mieć taką córkę jak ja :D (nie ma to jak skromność:cool3:) Quote
jonQuilla Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 [quote name='FredziaFredzia']No popatrz, miałam to samo! Okres buntu teraz wspominam tak, że chce mi się przepraszam mamę za każdym razem jak sobie o tym pomyślę. :lol:[/QUOTE] [COLOR=olive][FONT=Georgia][B] Ja nawet nie wiem ile razy ją za to przepraszałam ;) [/B][/FONT][/COLOR] [quote name='sabinka40']:bday::new-bday::BIG::tort: Sto lat, sto lat i jeszcze raz sto lat, sto lat i jeszcze raz sto lat..... dobra a teraz torta dawaj:eating:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=olive][B] Dziękuję :) Specjalnie dla Ciebie na szybko upichciłam taki tam byle jaki ;)[/B][/COLOR][/FONT] [IMG]http://ameliste.blox.pl/resource/tort.jpg[/IMG] [quote name='unikatowydiament'][COLOR=#ff8c00][SIZE=4]Sto lat,dużo zdrowia oraz spełnienia najskrytszych marzeń[/SIZE][/COLOR][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=olive][B] Dziękuję :)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Lucky.']sto lat ! a ja mam te 15 lat i nie wiem, czy jestem, aż taką złą córką :P Czasami się 'odpyskuje' rodzicom, ale to chyba normalne :P w domu jestem o wyznaczonej godzinie i raczej staram się dostosowywać do tego wszystkiego, co prawda czasami, aż się nie chcę, ale wolę się z rodzicami nie kłócić, bo mama i tak mówi, że nic nie robię tylko siedzę przy komputerze, wychodzę, albo z psem jestem :P[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Dziękuję :) Rodziców nigdy się nie zadowoli w 100% ;) [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='agaga21']najlepsze, choć spóźnione życzenia :) :) spełnienia marzeń![/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Dzięki bardzo :)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='YxNinaxY']I ja z życzeniami wpadłam :) Wszystkiego co najlepsze :* Swoją drogą.. moje lata "naście" przebiegły baaaardzo spokojnie, nigdy się nie buntowałam, ni było ze mną większych kłopotów.. Moja mama zawsze była i jest moją najlepszą przyjaciółką, mogę z nią porozmawiać na każdy temat a to chyba dlatego, że nigdy nie zawiodłam jej zaufania. Chciałabym mieć taką córkę jak ja :D (nie ma to jak skromność:cool3:)[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=olive][B] Dziękuję :) Skromność jest przereklamowana ;) [/B] [/COLOR][/FONT] [quote name='Alicja']Przecież ty zawsze grzeczna byłaś ;)[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]A no w sumie :):evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
AgataP Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Żonkilo wszystkiego najlepszego, przepraszam, że tak spóźnione, ale nie była mnie tu trochę, wpadam, a tu urodziny:crazyeye: spełnienia marzeń i powrotu do zdrowia!!! Quote
jonQuilla Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 [quote name='AgataP']Żonkilo wszystkiego najlepszego, przepraszam, że tak spóźnione, ale nie była mnie tu trochę, wpadam, a tu urodziny:crazyeye: spełnienia marzeń i powrotu do zdrowia!!![/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Nie ma za co i dziękuję :) *** Dzisiaj mam wolne :multi: tzn. jadę na rehabilitację zaraz ale potem będę mogła się poobijać. Jestem coś ostatnio nie wyspana, wstaję o 8 zaliczam rehabilitację na 13 potem pracę na 16 ... w domu jestem o 22:30 i tak jakoś nie mogę się zregenerować w trakcie snu. Jutro czeka mnie jeszcze wcześniejsza pobudka bo o 7:00 mecz Polska - Włochy :p Chcę dzisiaj zrobić pizzerinki :cool3: Na reklamie fajnie wyglądają, zobaczy się więc czy smakują równie ciekawie. [/B][/COLOR][/FONT] Quote
sabinka40 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Ale mi smaka narobiłas takim tortem czekoladowym.....mniam, mniam:evil_lol: Co to pizzerniki:hmmmm: Quote
jonQuilla Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 [quote name='sabinka40']Ale mi smaka narobiłas takim tortem czekoladowym.....mniam, mniam:evil_lol: Co to pizzerniki:hmmmm:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=olive][B] Wybacz :) Telewizji nie oglądasz? :evil_lol::evil_lol: Reklamują cały czas 'Pomysł na Pizzerinki' ;) Czyli nic innego jak pizza...w paczce jest baza do ciasta i sosu. Ogólnie te Pomysły Na są fajne, można po swojemu na ich podstawie zrobić fajne dania....np. na podstawie 'ratatuj' robię pyszną zapiekankę makaronowo-serową, uwielbiam też 'chrupiące kąski' :loveu: panierka jest świetna tylko te sosy czuć proszkiem jak dla mnie i wolę sama zrobić np. czosnkowy. Najbardziej ciekawi mnie to ciasto bo ja nie umiem robić ciasta do pizzy, zawsze jakieś takie srakie mi wychodziło i się zniechęciłam więc może to okaże się być smaczne i wtedy już z tym co na pizzy można szaleć ile wlezie.[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 spóźnione , ale szczere - sto lat i spełnienia marzeń [IMG]http://m.wm.pl/2011/04/n/zonkile-46825.jpg[/IMG] Quote
jonQuilla Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Dzięki Vectra :p Gdzieś Ty o tej porze roku dorwała tyle moich pobratymców? :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Nie ma rzeczy niemożliwych , no może poza wymówieniem literki P z otwartymi ustami :diabloti: Quote
Alicja Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='Vectra']Nie ma rzeczy niemożliwych , no może poza wymówieniem literki P z otwartymi ustami :diabloti:[/QUOTE] :roflt::roflt: Quote
jonQuilla Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Aż wstyd przyznać że próbowałam to uczynić po przeczytaniu Twojego posta :roflt: Pizzerinki zrobione i zjedzone. Szczerze mówiąc ciasto twarde wyszło ale to chyba moja wina bo dałam dużo mąki ale pisało na opakowaniu żeby dać 1,5 szklanki mąki i w razie gdyby się kleiło do rąk to dodać jeszcze szczyptę...z tym że do jasnej ciasnej ja dałam drugie tyle albo i więcej a ciasto nadal się kleiło do łap. W końcu zrezygnowałam i zostawiłam je nadal klejące, przykryłam i odstawiłam na 20min. tak jak pisało i co? guzików sto! nie wyrosło. Pewnie to nie moje ostatnie podejście do pizzerinek bo w gruncie rzeczy smaczne były, szczególnie ten sos na ciacho pycha! :) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts