Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]Tak jak Fenris mi wczoraj napisał - dla TOZu nigdy nie jest wystarczająco źle żeby nie mogło być gorzej ... coś w tym jest.[/FONT]

dokładnie tak ....

Posted

chita napisał(a):
z Paszteta jaki miziak:loveu:

[FONT=Georgia]
On ma fazy różne, przez jakiś czas w ogóle nie chciał być dotykany a teraz znów głównie by się tulił
[/FONT]
FredziaFredzia napisał(a):
jonQuilla, nie gniewaj się za reklamę, to na buldożka i samoyedkę:
Książki dla nastolatek i gazety MP dla buldoga Anatola i samoyedki - zapraszam!

[FONT=Georgia]
nie gniewam się
[/FONT]

M&S napisał(a):
Witanko z rana:)

[FONT=Georgia]
Witam :loveu:
[/FONT]

Tengusia napisał(a):
wszedzie dobrze ale na raczkach najlepiej :grins:
http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC06225.jpg

:cool3: [FONT=Georgia]znów mam łapy w okolicach łokci w czerwonych plamkach od jego zbytniego wczuwania się wiskanie

Spać! Zaraz spadnę z krzesła na podłogę i zasnę...poniekąd marzy mi się to.
Poszłam spać o 1 a przed 7 kumpel zadzwonił żebym oglądała siatkę i zdawała mu relacje :shake:

Wczoraj byłam pierwszy raz na tej rehabilitacji :cool3: Taka trochę dupa jasiu. Na 13 miałam kąpiele wirowe przez 15 minut a potem pół godziny ćwiczyłam na sali i koniec... tadaaaam! Chyba wkurza najbardziej mnie to że muszę tam dojeżdżać i pakować w autobus 5,60 dziennie :roll:
Na kąpielach wirowych chciano mnie ugotować...kobiecina kazała mi wejść do tej michy a tam gorąca woda, wyskoczyłam jak porąbana z niej :evil_lol:
[/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):
Tylko wirówka i ćwiczenia ?? szok ....
wirówkę dałabyś radę w starej Frani zrobić ..... cholera , Polska to piękny kraj :diabloti:

[FONT=Georgia]Od zdaje się 3 grudnia będę miała diadynamik (przez 3 pierwsze dni też jeszcze wirówkę i ćwiczenia) a potem jak skończę diadynamik to wejdzie terapuls. :roll: Wszystko takie rozwleczone w czasie...jakby nie mogli tego jakoś tak skumulować, wiadomo że to o wolne terminy chodzi ale mi się wcale nie śpieszyło.[/FONT]

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]Od zdaje się 3 grudnia będę miała diadynamik (przez 3 pierwsze dni też jeszcze wirówkę i ćwiczenia) a potem jak skończę diadynamik to wejdzie terapuls. :roll: Wszystko takie rozwleczone w czasie...jakby nie mogli tego jakoś tak skumulować, wiadomo że to o wolne terminy chodzi ale mi się wcale nie śpieszyło.[/FONT]

:shock:
Ja przy pierwszej kontuzji kolana i zapaleniu stawów dostałam parafinę , solux i diadynamik ( teraz parafiny się już raczej nie stosuje a szkoda bo dobra była w leczeniu )i to mi pomogło na całe 10 lat , potem znów katowali mnie prądem ale w sumie z kolanem teraz nie mam zadnych kłopotów póki co .

Posted

Alicja napisał(a):
:shock:
Ja przy pierwszej kontuzji kolana i zapaleniu stawów dostałam parafinę , solux i diadynamik ( teraz parafiny się już raczej nie stosuje a szkoda bo dobra była w leczeniu )i to mi pomogło na całe 10 lat , potem znów katowali mnie prądem ale w sumie z kolanem teraz nie mam zadnych kłopotów póki co .

[FONT=Georgia]No to wygląda na to że cofamy się w rozwoju.

[/FONT]

Posted

agaga21 napisał(a):
ale się załatwiłaś z tym kolanem! a to był taki "niewinny" wypadek:shake:

[FONT=Georgia]wypadki tego typu zazwyczaj są niewinne ;)

Dzisiaj w pracy dowiedziałam się od pewnej kobieciny że jestem bezużyteczna :evil_lol:
Idąc na przerwę przechodziłam przez dział ze słodyczami, zaczepiła mnie babka i pyta czy pracuję tutaj....powiedziałam że tak ale nie na tym dziale ale spytałam czy mogę w czymś pomóc. No to ona się mnie pyta czy są jakieś ciastka, których na półce nie było...były dwie paczki podobnych ale orzechowych a jej chodziło o czekoladowe. Mówię że jesli nie ma na półce to nie ma, na co ona że może u góry na regale w kartonach są...no to odpowiadam że nie wiem i żeby zapytała kogoś kto pracuje na tym dziale. Ona mi mówi żebym weszła na drabinę i sprawdziła...powiedziałam że nie mogę, na co ona żebym więc sprawdziła czy gdzieś z tyłu na półce nie ma chociaż jednej paczki...ich miejsce jest na najniższej półce czyli jakieś 5cm nad podłogą. Mówię że nie mogę kucać i chodzić po drabinie bo jestem po poważnej kontuzji kolana ;) I właśnie w tym momencie usłyszałam że jestem bezużyteczna. :evil_lol:
[/FONT]

Posted

[FONT=Georgia]Tihomir to mój wymarzony facet --> pracowity, przystojny i w dodatku niesamowicie inteligentny :loveu:[/FONT]
[FONT=Georgia]A no i trzeba też zwrócić uwagę na to że mimo iż jest pochodzenia Ruskiego (czy coś w tym stylu) i jest budowlańcem to wygląda na trzeźwego :)[/FONT]

[video=youtube;UEauxSzvT7Y]http://www.youtube.com/watch?v=UEauxSzvT7Y&feature=player_embedded[/video]
[FONT=Georgia]
BRAŁO !!! BRAŁO !!!
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Tihomir to mój wymarzony facet --> pracowity, przystojny i w dodatku niesamowicie inteligentny :loveu:[/FONT]
[FONT=Georgia]A no i trzeba też zwrócić uwagę na to że mimo iż jest pochodzenia Ruskiego (czy coś w tym stylu) i jest budowlańcem to wygląda na trzeźwego :)[/FONT]

[video=youtube;UEauxSzvT7Y]http://www.youtube.com/watch?v=UEauxSzvT7Y&feature=player_embedded[/video]
[FONT=Georgia]
BRAŁO !!! BRAŁO !!!
[/FONT]

:roflt: :klacz: brawo :lol:

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Ciekawa jestem, co da ta ustawa o zakazie hodowania bez papierów. Utworzą sobie drugie ZKWP?

a po co w innej ? jeśli ZK nie zmieni podejścia , regulaminu - członkiem może być każdy , nawet ten bez psa . Przydomek może mieć każdy , nawet jeśli ma psa bez rodowodem :diabloti: bycie członkiem nie obliguje do uczestnictwa w wystawach , posiadanie przydomka , nie zmusza do płodzenia dzieci. Ustawa mówi , że nie zrzeszeni w organizacjach , ale nie ma słowa o dokumentach na psa ... więc można być członkiem ZK , mieć przydomek i płodzić kundelki - wszystko zgodnie z prawem.

to samo tyczy kopiowania , jeśli moja suka urodzi poza granicami kraju , czyli miot nie jest urodzony w Polsce , zakaz cięcia nie obejmuje i wystawiania takich też nie.

Kolejna ustawa , kolejny gniot

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Dobry wieczór :)

A co tam... kolejny filmik ;)
[/FONT]

[video=youtube;UGz8jcbJjRw]http://www.youtube.com/watch?v=UGz8jcbJjRw&feature=player_embedded[/video]

:loveu::loveu::loveu:
u nas w domku podczas jedzenia kukurydzy tez słychać takie odgłosy:evil_lol::evil_lol: