Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tengusia'] musisz jej cieple majciochy na spacery zakladac :diabloti:[/QUOTE]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Już ją widzę w tych majtach[/FONT]:roflt:
[FONT=Comic Sans MS]I na spacerach wszystkie oczy na zadku Salsy :evil_lol: [/FONT]

[quote name='jonQuilla']
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]Salsa już znacznie lepiej...pije i sika w normalnych ilościach. Humorek też jej dopisuje, właśnie gania zająca po pokoju także myślę że choróbsko pożegnane.[/COLOR][/FONT][/B]
[/QUOTE]

[FONT=Comic Sans MS]To się cieszymy bardzo :lol:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]ma to po mnie ;)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[I][B]:diabloti::diabloti::diabloti:

latanie z gołym dupooalonem ??? ???? :evil_lol::evil_lol:

:eviltong::eviltong:

a tak powaznie to dobrze ze dziewczyna wróciła do formy :multi:
Jesienne buziaki przesyłam :loveu:
[/B][/I]

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]:diabloti::diabloti::diabloti:

latanie z gołym dupooalonem ??? ???? :evil_lol::evil_lol:

:eviltong::eviltong:

[/B][/I][/QUOTE]

:roflt: :roflt: :roflt:

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Hej :multi::loveu:
Żyjemy, nic nam nie jest :)
Mam troszkę gorszy czas teraz i brak mi natchnienia na wiele rzeczy, także na dogo stąd właśnie ta moja mała nieobecność.

Rehabilitacja owszem ale dopiero od 24 listopada i będę się rehabilitować aż do 2 stycznia :placz: Najpierw kąpiele wirowe i ćwiczenia na sali a później dojdzie diadynamik i na końcu terapuls (cokolwiek te dwie ostatnie pozycje znaczą).
Ogólnie poruszam się już w sumie normalnie, utykam w niewielkim stopniu ale ćwiczę nogę także w domu więc kolano pozwala się wyprostować w coraz większym stopniu ale nadal nie na maxa. Po rehabilitacji mięśnie mają rzekomo być mocniejsze i lepiej trzymać rzepkę na swoim miejscu...eh, zobaczymy.
Pokrzyżowała mi plany sylwestrowe ta rehabilitacja....miałam wyjechać tam gdzie rok temu. Miałam się świetnie bawić, nie myśleć o powrocie na czas i przy okazji też spędzić rocznicę skręcenia kolana w tym samym miejscu bo w końcu pierwszy raz popsułam sobie nogę właśnie w sylwestra przy piosence 'Let's Twist Again' tuż po 24 :shake:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=olive][COLOR=olive][B]Ta piosenka jest zła...strzeżcie się jej!
[/B][/COLOR][B]

Jutro na 13 ślub przyjaciółki, później u niej w domu jakiś obiad. Czuję się troszkę niekomfortowo z tego względu że jako jedyna będę osobą spoza rodziny. Tak czy inaczej nadal trudno mi uwierzyć że zmieni jej się nazwisko i status na facebooku ;):evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

:hmmmm: a moze ci się uda przełozyć termin z 2 stycznia na dalszy ?? ja kiedyś nie mogłam jechać w danym dniu bo miałam szkolenie i przełożono mi o dzień później