M&S Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Cześć, dobrze, że u Salsy już wszystko ok.:):) Quote
Tengusia Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 moja Faza tez chyba twarda baba jest :hmmmm: ... dzis wlazla Latarnikowi pod kopyta i nic sobie nie robila z tego ze prawie po niej przeszedl :diabloti: Quote
Kosmaty Gałganek Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 [quote name='Tengusia'] musisz jej cieple majciochy na spacery zakladac :diabloti:[/QUOTE] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Już ją widzę w tych majtach[/FONT]:roflt: [FONT=Comic Sans MS]I na spacerach wszystkie oczy na zadku Salsy :evil_lol: [/FONT] [quote name='jonQuilla'] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]Salsa już znacznie lepiej...pije i sika w normalnych ilościach. Humorek też jej dopisuje, właśnie gania zająca po pokoju także myślę że choróbsko pożegnane.[/COLOR][/FONT][/B] [/QUOTE] [FONT=Comic Sans MS]To się cieszymy bardzo :lol:[/FONT] Quote
Doginka Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Ale się uśmiałam, jak Teodor zwiał przerażony szczekiem Salsy:roflt: Quote
vege* Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Ale Teodor jest cudowny :loveu: chciałabym znowu przytulić takie kochane futerko :placz: Quote
zuzolandia Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]ma to po mnie ;)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [I][B]:diabloti::diabloti::diabloti: latanie z gołym dupooalonem ??? ???? :evil_lol::evil_lol: :eviltong::eviltong: a tak powaznie to dobrze ze dziewczyna wróciła do formy :multi: Jesienne buziaki przesyłam :loveu: [/B][/I] Quote
M&S Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Witmy się i miłego dnia życzymy!!!!!!!!!!!!! Quote
Tengusia Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 [quote name='zuzolandia'][I][B]:diabloti::diabloti::diabloti: latanie z gołym dupooalonem ??? ???? :evil_lol::evil_lol: :eviltong::eviltong: [/B][/I][/QUOTE] :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Oscar Patric Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 a co tam u Was słychać? pozdrawiamy:) Quote
Oscar Patric Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [quote name='Alicja']:hmmmm: gdzie jesteś ???[/QUOTE] no właśnie:) Quote
Oscar Patric Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [quote name='Alicja']:hmmmm: gdzie jesteś ???[/QUOTE] no właśnie:) Quote
Doginka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Puk, puk:comp26: Gdzie was poniosło?:niewiem: Quote
jonQuilla Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Hej :multi::loveu: Żyjemy, nic nam nie jest :) Mam troszkę gorszy czas teraz i brak mi natchnienia na wiele rzeczy, także na dogo stąd właśnie ta moja mała nieobecność. Rehabilitacja owszem ale dopiero od 24 listopada i będę się rehabilitować aż do 2 stycznia :placz: Najpierw kąpiele wirowe i ćwiczenia na sali a później dojdzie diadynamik i na końcu terapuls (cokolwiek te dwie ostatnie pozycje znaczą). Ogólnie poruszam się już w sumie normalnie, utykam w niewielkim stopniu ale ćwiczę nogę także w domu więc kolano pozwala się wyprostować w coraz większym stopniu ale nadal nie na maxa. Po rehabilitacji mięśnie mają rzekomo być mocniejsze i lepiej trzymać rzepkę na swoim miejscu...eh, zobaczymy. Pokrzyżowała mi plany sylwestrowe ta rehabilitacja....miałam wyjechać tam gdzie rok temu. Miałam się świetnie bawić, nie myśleć o powrocie na czas i przy okazji też spędzić rocznicę skręcenia kolana w tym samym miejscu bo w końcu pierwszy raz popsułam sobie nogę właśnie w sylwestra przy piosence 'Let's Twist Again' tuż po 24 :shake:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=olive][COLOR=olive][B]Ta piosenka jest zła...strzeżcie się jej! [/B][/COLOR][B] Jutro na 13 ślub przyjaciółki, później u niej w domu jakiś obiad. Czuję się troszkę niekomfortowo z tego względu że jako jedyna będę osobą spoza rodziny. Tak czy inaczej nadal trudno mi uwierzyć że zmieni jej się nazwisko i status na facebooku ;):evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tengusia Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 to dopsz ze zyjecie :grins: rehabilitacja szybko pojdzie i bedziesz smigac po sylwestrach i imprezkach :diabloti: Quote
Alicja Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 :hmmmm: a moze ci się uda przełozyć termin z 2 stycznia na dalszy ?? ja kiedyś nie mogłam jechać w danym dniu bo miałam szkolenie i przełożono mi o dzień później Quote
Pusiakowa Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Dobrze, że z Salsą lepiej ;) . Puszek miał dwa razy zapalenie pęcherza, ale po tabletkach i zastrzykach szybko przeszło :) Quote
Oscar Patric Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 oj jakoś w końcu czas zleci,i będziesz mogła się wybawić na całego a u mnie prawie wszystkie koleżanki są po ślubie i mają dzidziusie,a u mnie dupa:( pozdrawiamy serdecznie Quote
FredziaFredzia Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Zobaczysz, szybko zleci. :) A u mnie koleżanka z licka też już w tym roku ślub wzięła (dodam, że mamy po 20 lat :evil_lol:) Quote
M&S Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Cześć:) Mam nadzieję, że dzielnie ćwiczysz kolano?! Quote
Alicja Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Elołłł , jak po imprezie ?? Dziewczyny a co wam się tak w wieku 20 lat śpieszy do zamążpójścia i dziecków :hmmmm: Quote
Recommended Posts