Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Feigned']Żonkila, machamy :bye::bye:
a na ile ten bananek?

[url]http://www.youtube.com/watch?v=YI4sDx6SGwA[/url]
tak mi się skojarzyło :loveu::evil_lol:

ciekawe za co mi się dostanie :lol:[/QUOTE]Chyba na trzy miesiące

Posted

a ja chcialam sie umowic na jakis spacerek z Salsa jak bede w Gdansku. Zonkillka - jak bedziesz miala ochote na wspolny spacer w okolicach pazdziernika - odezwij sie 9373485
i czekamy na twoj powrot...

Posted

O szkoda,bo Żonkila nas regularnie odwiedzała,była w nieoficjalnym fanklubie mojego prosiaka:-(
Żonkilko,teraz jako recydywie tym bardziej Ci będzie Obek pasował...już go wiozę!:evil_lol:

Posted

[quote name='Darianna']Jedyna zaleta to fakt, że nam się ilość kontaktów na gg zwiększy :D[/QUOTE]

Hahahaha we wszystkim mozna znaleść dobre trony :evil_lol:

Posted

Czytam,czytam i nie wierzę:crazyeye:
Jak chcesz to podam Ci moje hasło i login ,będziesz nadal wklejać fotki na swój wątek I pisać u siebie i u innych ,ale tak grzecznościowo:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Czy to też zabronione??? Wchodzić na swoj wątek na grzecznościowo podane hasla :evil_lol::evil_lol:
A swoje posty będziesz oznaczać gwiazdką ,żeby wszyscy wiedzieli ,że to TY piszesz ,a nie JA:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
To co???WCHODZISZ W TO??:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Tylko wcześniej idę swój banerek pomierzyć,żeby nie było uprzejmych donosów:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Ewcia38']Czytam,czytam i nie wierzę:crazyeye:
Jak chcesz to podam Ci moje hasło i login ,będziesz nadal wklejać fotki na swój wątek I pisać u siebie i u innych ,ale tak grzecznościowo:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Czy to też zabronione??? Wchodzić na swoj wątek na grzecznościowo podane hasla :evil_lol::evil_lol:
A swoje posty będziesz oznaczać gwiazdką ,żeby wszyscy wiedzieli ,że to TY piszesz ,a nie JA:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
To co???WCHODZISZ W TO??:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Tylko wcześniej idę swój banerek pomierzyć,żeby nie było uprzejmych donosów:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]
pozsedłby kabel ....dożywocie było by dla obu ;)[/B][/COLOR]

Posted

To jakbyś chciała cos dopisać czy dokleić aktualną fotke czy fotki wysyłaj tu [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] albo pisz na gg 19754430........Twoja galeria do listopada będzie żyła i będą aktualne fotki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Tu mi się ciśnie na usta niecenzuralne słowo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: