Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='deer_1987']Chyba tak ciezko jak w pl? bo w pl nie znalazlam w sumie nic gdzie by chcieli z psem jakbys chcieli wracac :([/QUOTE]
[I][B]
no pl też nie za łatwo...ale wydaje mi się, że w Anglii trudniej,bo to jednak obcokrajowcy i to na dodatek z psem...

[/B][/I][CENTER][SIZE=7][I][B]eeee wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi:[/B][/I][/SIZE][SIZE=7]
[/SIZE][/CENTER]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]
no pl też nie za łatwo...ale wydaje mi się, że w Anglii trudniej,bo to jednak obcokrajowcy i to na dodatek z psem...
[/QUOTE]
Ale w pl z kolei powinni chciec rodowitego pl spoworotem :P

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]dzięki jeszcze raz za życzenia :) :loveu:

Tengusiowa, pamiętam :) nawet pytałam koleżanki czy jest tam gdzieś w okolicy sklep z pamiątkami takimi typowo szkockimi i mówiła że owszem wiec poszukam kuli :cool3::cool3:
wylatuję w czwartek o 10:50 :multi::multi:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]dzięki jeszcze raz za życzenia :) :loveu:

Tengusiowa, pamiętam :) nawet pytałam koleżanki czy jest tam gdzieś w okolicy sklep z pamiątkami takimi typowo szkockimi i mówiła że owszem wiec poszukam kuli :cool3::cool3:
wylatuję w czwartek o 10:50 :multi::multi:
[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

no to wylocik juz tuz tuz ... pakuj walizeczki i baw sie swietnie :grins:

Posted

[SIZE=5][B][I]sto latt!!!!!!!!!!!!!
spoznione ale szczere zyczonka urodzinkoweee :loveu:

[/I][/B][/SIZE]:loveu:

[B][I]no to juz koncowe odliczanko maszzz ...bezpiecznego startu i ladowania .[/I][/B].:multi:

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dziękuję :loveu:

spakowana jeszcze nie jestem, jedyne co wrzuciłam do walizki to ładowarka do baterii od aparatu, kabel USB i ładowarka do telefonu, czyli rzeczy bardzo ważne :evil_lol:
jutro będę się pakować :)

przed chwilą pożegnałam się z siostrą i szwagrem bo pojechali na lotnisko...szybko minęło to pare dni co byli :mad:

ja dziś wkurzyłam się na pracę ale już na 100% ostatni raz byłam tam w sprawach służbowych :roll:
wczoraj dowiedziałam się że muszę dziś się stawić na 8 rano bo jest roczna inwentaryzacja, od razu powiedziałam że owszem przyjdę ale po odbiór swojego świadectwa pracy i innych dokumentów (mili mi przywieźć to z firmy) ponieważ nie mam czasu siedzieć tam nie będąc już pracownikiem
dzisiaj tam poszłam i okazało się że moich papierów nie mają a ode mnie oczekują że będę siedzieć tam całą inwentaryzację :crazyeye:
nie wiedziałam czy mam się śmiać czy płakać...przecież dobrze wiedzieli że mam umowę do 30 listopada więc z jakiej racji mam dzień po zakończeniu pracy siedzieć tam i marnować swój wolny czas :shake: o niee....powiedziałam facetowi że w czwartek wyjeżdżam i mam już zagospodarowany czas a poza tym moja siostra też przyleciała i dziś wylatuje więc chcę z nią spędzić ten dzień
poprosił żebym podpisała się w kilku miejscach i wyszłam, zadzwonili po 4h z pytaniem czy mogę przyjść podpisać się w jeszcze jednym miejscu :angryy: poszłam i zostałam z 1,5h bo musiałam czekać aż spisze protokół z przebiegu inwentaryzacji bo gdyby się pomylił w pisaniu to znów musieliby mnie wzywać telefonicznie :roll:
no idioci...mogli wczoraj przeprowadzić tą inwentaryzację a nie w dzień kiedy już nic nie łączy mnie z tą firmą :mad: ciekawa jestem czy jakbym skończyła pracę pod koniec października to czy kazaliby mi też przyjść 1 grudnia policzyć z nimi towar :angryy::angryy: jełopy
no ale dość zanudzania, cieszę się że już tam nie pracuję

wątpię żebym znalazła chwile czasu na odwiedzenie Was przed swoim wyjazdem :oops:
zaraz też wychodzę spotkać się ze znajomymi, jutro będę załatwiać ostatnie sprawy przed wyjazdem, pakować się itd.
już mi szkoda że zostawiam Salsuchę :roll: będę cholernie za nia tęsknić ale wyobrażam sobie jaka będzie radość jak wrócę :multi::loveu::loveu:
będzie miała dobrą opiekę pod moją nieobecność :)
[/B][/COLOR][/FONT]