Aga&Ganja Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 A dziękuję, dziękuję... Tylko ja jestem taki czort, że wszystko w czerni i bieli.. To podoba mi się najbardziej! Quote
jonQuilla Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 [quote name='Shel']Może i taaaaak ale ja i tak jestem genialna :evil_lol: a mój mózg idzie spać, papasie :cooldevi: [FONT=Georgia]niech idzie, odpocznie bo coś z tą próżnią dziś mnie przerażasz :) dobranoc :loveu: [/FONT] [quote name='Aga&Ganja']JonQuilla, już chyba nie muszę mówić, że ta co najgorzej będzie tańczyć, to ja?:eviltong: [FONT=Georgia] nie świruj, niektórych osób z ycd nie da się pobić :evil_lol::evil_lol: b&w też lubię zdjęcia, są klimatyczne :) [/FONT] Quote
Aga&Ganja Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Oo! Co prawda, to prawda! Nieraz naśmiałam się z tych "talentów"!! :evil_lol: A Mam Talent oglądasz? :eviltong: Taak, czarno-białe zdjęcia są baardzo klimatyczne. :cool3: Quote
jonQuilla Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 [quote name='Aga&Ganja']Oo! Co prawda, to prawda! Nieraz naśmiałam się z tych "talentów"!! :evil_lol: A Mam Talent oglądasz? :eviltong: Taak, czarno-białe zdjęcia są baardzo klimatyczne. :cool3: [FONT=Georgia] tak oglądam, ogólnie lubię tego typu programy :) stale zastanawiam się nad tym jaki mam talent cobym mogła tam iść i go zaprezentować ale nic nie przychodzi mi do głowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Aga&Ganja Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 No ja też nie wiem, czy mam jakiś talent... Ale chyba nie! No zdarzają się takie beztalencia, jak my! :evil_lol: No jedynie, co umiem śpiewać, czy co tam robić... :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 [quote name='Aga&Ganja']No ja też nie wiem, czy mam jakiś talent... Ale chyba nie! No zdarzają się takie beztalencia, jak my! :evil_lol: No jedynie, co umiem śpiewać, czy co tam robić... :evil_lol: [FONT=Georgia]czemu Ty umiesz a ja nie? :roll: :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Aga&Ganja Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Nie wiem, nie wiem... Podobno ja mam talent... Jeden Pan mi tak mówił... ;) Quote
Aga&Ganja Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Jeśli lubisz słoneczniki, bardzo proszę! :) Quote
jonQuilla Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 [quote name='Aga&Ganja']Nie wiem, nie wiem... Podobno ja mam talent... Jeden Pan mi tak mówił... ;) [FONT=Georgia]z panami różnie bywa, czasami nie mówią całej prawdy :evil_lol:[/FONT] [quote name='Aga&Ganja']Jeśli lubisz słoneczniki, bardzo proszę! :) http://i47.tinypic.com/34t4cqb.jpg [FONT=Georgia]słonecznik jak słonecznik....ale kolor żółty jest rewelacyjny :loveu::loveu: żegnam się na dziś, trzeba iść spać więc dobrej nocy życzę :loveu: [/FONT] Quote
Aga&Ganja Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Dobranoc, trzymaj się, a mi życz, żebym szybko wyzdrowiała. :):) Quote
taxelina Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 jonQuilla napisał(a):mój osobisty pies dzisiaj jakiś popsuty trochę jest, dziwnie się zachowuje :p nawet jak na nią za bardzo się dziś kręciła :roll: przywykłam że ten pies ma robaki w doopie i się wierci ale dzisiaj to aż mi na nerwy działała jak wróciłam z pracy położyła się na kanapie, zeszła, położyła się na łóżko, zeszła i podeszła do mnie, potem zaczęła drapać swoje posłanie, wyszła z kosza i znów na kanapę, z kanapy na łóżko i tak przez pół godziny :shake: dziwaczka teraz śpi na łóżku spokojnie Tak mamy czasamiu z Niunia... Quote
Alicja Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 [FONT=Arial]Berek :loveu: Córcia , ale Ci dobrze , że sobie pomykasz na wyspe ... mamusia będzie tęsknić ...a póki co mam whisky w szafeczce :grins:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 [FONT=Georgia]deer, dobrze wiedzieć że nie tylko mój pies czasem sie psuje :evil_lol: Mamcia, szkoda tylko że pomykam w zimie...latem na wyspach jest rewelacyjnie :) wszędzie taka soczysta zieleń :loveu: tak czy siak mam nadzieję że zobaczę Stonehaven bo ze zdjęć koleżanki już wiem że śliczne miejsce :loveu: i chciałabym także sprawdzić czy Nessie istnieje :evil_lol: ale to akurat jest pod wielkim znakiem zapytania bo dość daleko Loch Ness jest a nie wiadomo czy uda nam się zorganizować transport ale jestem dobrej myśli :) [/FONT] Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Ale mam do nadrobienia :oops: Mam usprawiedliwienie: Pepe normalny nie jest :evil_lol: Quote
Tengusia Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 ja sie juz doczekac nie moge jak wrocisz i zasypiesz nas foteczkami :grins: Quote
jonQuilla Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 [quote name='Ania!']Ale mam do nadrobienia :oops: Mam usprawiedliwienie: Pepe normalny nie jest :evil_lol: [FONT=Georgia]mało który pies jest normalny, szczególnie młody :evil_lol:[/FONT] [quote name='Tengusia']ja sie juz doczekac nie moge jak wrocisz i zasypiesz nas foteczkami :grins: [FONT=Georgia]ja mam nadzieję że będę w stanie czasami się tutaj dostać zdać relacje i wrzucić jakieś zdjęcia :cool3:[/FONT] Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]mało który pies jest normalny, szczególnie młody :evil_lol:[/FONT] Lenka jakaś bardziej uległa była :evil_lol: Ale umie już siadać na komendę :D:D Jeszcze ze smakiem albo zabawką ;) Quote
Tengusia Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia]ja mam nadzieję że będę w stanie czasami się tutaj dostać zdać relacje i wrzucić jakieś zdjęcia :cool3:[/FONT] fajnie by bylo :grins: pamietaj picassa to w takich sytuacjach bardzo fajna sprawa :cool3: Quote
Izabela124. Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 http://images8.fotosik.pl/125/41e0bf3bfed71552.jpg cudna fotka Ale maiałam nadrabiania Quote
jonQuilla Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 [quote name='Ania!']Lenka jakaś bardziej uległa była :evil_lol: Ale umie już siadać na komendę :D:D Jeszcze ze smakiem albo zabawką ;) [FONT=Georgia]to brawo :) i oby tak dalej :cool3:[/FONT] [quote name='Tengusia']fajnie by bylo :grins: pamietaj picassa to w takich sytuacjach bardzo fajna sprawa :cool3: [FONT=Georgia]wiem Picassa to fajna sprawa tylko że będzie kłopot ściągnięcia czegokolwiek na laptopa z ich internetem...póki co w ogóle modlę się żeby chociaż od czasu do czasu ten net zadziałał :mad: [/FONT] [quote name='Izabela124.']http://images8.fotosik.pl/125/41e0bf3bfed71552.jpg cudna fotka Ale maiałam nadrabiania [FONT=Georgia] dziękuje :) nie narzekaj moja droga ;) :evil_lol: *** a ja już widziałam się ze znajomymi, przyszli do mnie do pracy na chwilkę :) wieczorem idziemy na piwo :multi: bo teraz jadą gdzieś tam do rodziny :) [/FONT] Quote
Tengusia Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 na piwko ale ci fajnie :grins: ... a ja w poniedzialek po pracy ide z ludzmi z pracy na pifko z okazji (... hihihi :eviltong:) to znaczy ludzie ida na pifko ja ide na coca cole :diabloti: Quote
jonQuilla Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 [quote name='Tengusia']na piwko ale ci fajnie :grins: ... a ja w poniedzialek po pracy ide z ludzmi z pracy na pifko z okazji (... hihihi :eviltong:) to znaczy ludzie ida na pifko ja ide na coca cole :diabloti: [FONT=Georgia] skończysz brać to diabelstwo i sobie odbijesz gardząc coca colą :) :cool3:[/FONT] Quote
Shel Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Znów mi się nie chce czytać Waszych badziewi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: MOJE są ciekawsze :eviltong: Quote
Recommended Posts