Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Georgia]Witam :multi::loveu:
Tak wiem że nie jestem częstym gościem teraz ale nie wiem co się dzieje, w każdym bądź razie jakoś tak brak mi motywacji :oops:
Chyba odzwyczaiłam się od siedzenia w necie przez te moje wakacje...bo jeśli siedzę na pc to gram w jakieś durne gierki :evil_lol:

Zdjęć Salsuchy nie mam, dzisiaj wzięłam aparat idąc z nią na spacer do lasu ale nie popstrykałam nic zdjęć bo mnóstwo dzieci było na sankach i musiałam mieć oczy dookoła głowy żeby moja kundlica za żadnym nie pognała.
Mam jeszcze z wyjazdu foty ale póki co nie chce mi się ich wstawiać...wybaczcie :oops:
Na prawdę nie wiem co się ze mną dzieje.

[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:angryy::angryy: fotosik mi nie działa, imageshack zamula masakrycznie i połowy zdjęć nie wrzuca na serwer....zaraz dostanę białej gorączki :mad::mad:
zna ktoś dobry sposób na wrzucanie zdjęć?

[/FONT]

Ja wrzucam przez TinyPic ...

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Witam :multi::loveu:
Tak wiem że nie jestem częstym gościem teraz ale nie wiem co się dzieje, w każdym bądź razie jakoś tak brak mi motywacji :oops:
Chyba odzwyczaiłam się od siedzenia w necie przez te moje wakacje...bo jeśli siedzę na pc to gram w jakieś durne gierki :evil_lol:

Zdjęć Salsuchy nie mam, dzisiaj wzięłam aparat idąc z nią na spacer do lasu ale nie popstrykałam nic zdjęć bo mnóstwo dzieci było na sankach i musiałam mieć oczy dookoła głowy żeby moja kundlica za żadnym nie pognała.
Mam jeszcze z wyjazdu foty ale póki co nie chce mi się ich wstawiać...wybaczcie :oops:
Na prawdę nie wiem co się ze mną dzieje.

[/FONT]

Poprostu żyjesz wciąż jeszcze Szkocją /bo tam byłaś - nie/ ?

Foty piękne ! i te morskie i to: http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC07420.jpg?t=1263136527

Posted

[quote name='halgre']Ja wrzucam przez TinyPic ...

Poprostu żyjesz wciąż jeszcze Szkocją /bo tam byłaś - nie/ ?

Foty piękne ! i te morskie i to: http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC07420.jpg?t=1263136527

[FONT=Georgia]ja już wykorzystuję photobucket i tak zostanie do czasu aż się nie spieprzy :evil_lol:

tak w Szkocji :)
czas na resztę zdjęć póki mi się chce :evil_lol:

[/FONT]

Posted

[FONT=Georgia]a to zdjęcia plaży, której ogólnie nie widać bo był przypływ i przy okazji też sztorm :) rewelacyjne fale, wybijały w niektórych miejscach aż na tą ściężkę z której zdjęcia robiliśmy :)
przed tym murkiem na dole jeszcze powinien być dobry kawał plaży :)

tam gdzie są te drewniane bale wbite, na co dzień jest plaża :evil_lol:

[/FONT]

Posted

[FONT=Georgia]nasza choinka :evil_lol::evil_lol:
najbrzydsze drzewko z jakim kiedykolwiek miałam do czynienia :) no ale tak to jest jak się czeka z kupnem do 23 grudnia :evil_lol:
w Polsce nie ma to znaczenia, drzewka można kupić wszędzie, jest ogromny wybór i nawet w samą wigilie nie ma większego problemu z dostaniem ładnej choinki...no ale Szkocja to nie Polska :evil_lol::evil_lol:

(stojaka też nie dostaliśmy już nigdzie w sklepie i dopiero w wigilię o 7 rano przyjechał szef kolegi i nam przywiózł swój bo miał dwa) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a tu troszkę lata w zimie :)
takiego drinka skonstruowałam na nowy rok, był przepyszny :loveu::loveu:

[/FONT]

Posted

[quote name='Ewcia38']Jakie fotki:placz::placz::placz::placz:

CZEMU NAM TO ROBISZ???CZEMU???:mad::mad::mad::mad:
[FONT=Georgia]
nie wiem czemu ale robię :evil_lol::eviltong:
[/FONT]

[quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Zdjęcia piękne.

Choinka nie taka zła :evil_lol: Może nie najpiękniejsza ale przynajmniej była, u mnie w tym roku nie było :eviltong:
Ale te fale ... rewelacja :D
No i ten drink ;)
[/FONT]

[FONT=Georgia]później do niej się przyzwyczailiśmy ale na początku raziła w oczy brzydotą :evil_lol:[/FONT]

[quote name='agaga21']http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC07466.jpg?t=1263468327
ale słodziak!

http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC_0003.jpg?t=1263469563
mniaaaam!
pastwisz się nade mną! uwielbiam arbuzy!

[FONT=Georgia]to sobie zmontuj takiego :)
potrzebujesz jak największego arbuza, sprita, wódkę, limoncello (albo sok z cytryny) i dużo lodu :)
wydrążasz arbuza ale sok, który się nagromadzi w środku zostawiasz, wrzucasz dużo lodu a potem wlewasz wódkę, sprita i cytrynowe cudo...gotowe pyszności i uwaga bo potrafi zwalić z nóg, nie czuć tak bardzo alkoholu :evil_lol:
na pijanego arbuza jest dużo sposobów :) poszukaj w necie, na pewno znajdziesz różne ciekawe przepisy :loveu:
ja chcę coś takiego spróbować jeszcze z ananasem bo kocham ten owoc :) :evil_lol:
[/FONT]

Posted

ja wiem, że alkoholowe arbuzy są super:cool3: ale skąd ja teraz wezmę arbuza???
jakiś pewnie gdzieś w jakimś supermarkecie by się znalazł ale pewnie zgniły lub bezsmakowy.:shake:
jak byłam w ciąży to marzyłam całymi tygodniami o arbuzie zimą. w końcu mąż znalazł jednego w auchan i mi kupił ale byłam bardzo zawiedziona smakiem.

Posted

[quote name='agaga21']ja wiem, że alkoholowe arbuzy są super:cool3: ale skąd ja teraz wezmę arbuza???
jakiś pewnie gdzieś w jakimś supermarkecie by się znalazł ale pewnie zgniły lub bezsmakowy.:shake:
jak byłam w ciąży to marzyłam całymi tygodniami o arbuzie zimą. w końcu mąż znalazł jednego w auchan i mi kupił ale byłam bardzo zawiedziona smakiem.
[FONT=Georgia]
ah te zachcianki :evil_lol:
ten arbuz był kupiony też w supermarkecie ale smakował świetnie...czasami latem takiego dobrego nie mogę dostać :oops: i do tego miał tylko te białe pestki...jakiś zmutowany był jak wszystko co oni tam w sklepach mają :evil_lol:
[/FONT]

[quote name='Aga&Ganja']Ale super fale!
http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC07790.jpg?t=1263469565

Mam nadzieję, że zostałaś trafiona-"zatopiona"! [FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pozdrawiamy![/FONT]

[FONT=Georgia]
na całe szczęście nie :evil_lol::evil_lol:
chociaż poszliśmy tam gdzie fale wybijały aż na tą drogę, na której byliśmy ale wtedy jak na złość nie chciały tak uderzać :mad: a było tak zimno że ja rąk nie czułam więc szybko się zawijaliśmy :)
[/FONT]