Rinuś Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 miałam kiedyś szczura...bardzo fajne stworzenia :loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Wieczorek , bezrobotna Córciu :p:loveu: kiedys krążyła w necie instrukcja obsługi kota :diabloti::evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]a no wieczorek Mamciu :loveu::loveu: przydałaby mi się taka instrukcja :evil_lol::evil_lol: chociaż ja sądzę że usunięcie pazurów i zębów byłoby w tym przypadku jedynym rozwiązaniem [/FONT] [quote name='Basia&Safi']a Ty jzu wrociłas ? :) czy dopiero lecisz hehe bo po tej zmianie na dogo jakos mi tu nie podrodz ;P buziki dla salsuni :) [FONT=Georgia]w przyszły czwartek wylatuję a wrócę dopiero w styczniu buźnę ją za chwilkę :)[/FONT] [quote name='Rinuś']miałam kiedyś szczura...bardzo fajne stworzenia :loveu::loveu: [FONT=Georgia]oj bardzo, szczury dla mnie są na równi z psami :loveu:[/FONT] [FONT=Georgia]uważam zresztą że te gryzonie są jak miniaturowe psiaki, moje 3 pannice śmigały za mną po całym mieszkaniu, przychodziły do mnie na cmokanie, kiedy potrzebowały tulenia to przychodziły i tuliły się, nieraz spały ze mną w łóżku ... ehhh dużo by mówić, ogólnie rewelacyjne były :) :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
taxelina Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Szczurki kiedys jeszcze z nami zamieszkaja... Quote
agaga21 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 nigdy nie miałam szczurów, za to mój mąż miał w czasach swojej młodości:evil_lol: czyli wieki temu. do tej pory wspomina jak spały mu w rękawach na lekcjach w szkole! fajne niby ale...te wszędobylskie bobki i poprzegryzane wszystko....nieeee, ja tam jednak zostanę przy psach!;) Quote
jonQuilla Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 [quote name='deer_1987']Szczurki kiedys jeszcze z nami zamieszkaja... [FONT=Georgia]ze mną też :diabloti:[/FONT] [quote name='agaga21']nigdy nie miałam szczurów, za to mój mąż miał w czasach swojej młodości:evil_lol: czyli wieki temu. do tej pory wspomina jak spały mu w rękawach na lekcjach w szkole! fajne niby ale...te wszędobylskie bobki i poprzegryzane wszystko....nieeee, ja tam jednak zostanę przy psach!;) [FONT=Georgia]bobki jak bobki, idzie posprzątać...zresztą raczej zawsze w jeden kąt robią :evil_lol: pogryzione rzeczy to większy kłopot, mase ubrań mi podziurawiły, pościel, niezliczoną ilość kabli, pozrywały tapetę ze ścian, wygryzły dziurę w kanapie, buty :) :diabloti: sam urok [/FONT] Quote
AngelsDream Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 O, szczurzy ogonek. Miły widok, taki znajomy i jednocześnie nostalgiczny. Quote
zuzolandia Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 hello i jak sie czuje bezrobotny Kffiat ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: troche ale tylko troche zazdroszcze Ci takiego wyjazdu :eviltong: buzioleeeeeeeee:loveu: Quote
jonQuilla Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 [quote name='AngelsDream']O, szczurzy ogonek. Miły widok, taki znajomy i jednocześnie nostalgiczny. [FONT=Georgia]u Was stały widok :)[/FONT] [quote name='zuzolandia']hello i jak sie czuje bezrobotny Kffiat ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: troche ale tylko troche zazdroszcze Ci takiego wyjazdu :eviltong: buzioleeeeeeeee:loveu: [FONT=Georgia]czuję się rewelacyjnie :multi::multi::multi: szczególnie że wróciłam z pracy, ogarnęłam się i poszłam z koleżanką na piwo a jak wróciłam to co zobaczyłam? moja siostrzyczka z mężem zrobili niespodziewajkę i przylecieli na pare dni do polski...byłam w ciężkim szoku :loveu::loveu::loveu: [/FONT] [quote name='Shel']Ale fajny eee ogonek! :lol: [FONT=Georgia]fajny bo ufajdany :p[/FONT] Quote
WeronikaM Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 cześć wam rudaski i burki :hand: fotki ??? Quote
Alicja Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [FONT=Arial]Spakowana???:razz: To już kurde niedługo:roll:[/FONT] Quote
Bartiśkowa_ Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Witamy Al;e wypoczniesz sobię Nie będzie Ci tęskno za Salsunią? Quote
jonQuilla Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 [FONT=Georgia]cześć :loveu::multi: fotek w dalszym ciągu nie mam bo brakuje mi czasu...kto wymyślił tak krótkie doby? :mad: nie mam nawet chwili na dogo więc dlatego Was nie odwiedzam, wybaczcie :oops: jak już wspominałam przyleciała moja siostra i teraz każda noc zarwana, każdy dzień spędzany poza domem :evil_lol::evil_lol: masakra za Salsą na pewno będę tęsknić najbardziej :) pisałam że to dziwne ale pies mnie jedynie w polsce trzyma :evil_lol: gdyby nie Salsuchna to bym poleciała na dłużej do siostry albo zostałabym w szkocji u znajomych :) jednak nie wyobrażam sobie zostawić psa na długi okres czasu :) [/FONT] Quote
Rinuś Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 A wiesz, że mam to samo....osttanio myślałam nad wylotem za granicę do pracy...ale nie wyobrażam sobie zostawic w PL Brutusa...bym chyba umarła bez niego...a poza tym wiem, że jakbym go zostawiła i wróciła po np 3 miesiącach to on wyglądałby 5 razy gorzej niż teraz:diabloti: normalnie beczka by z niego była :shake: Quote
taxelina Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 A jakie szanse na praca mialbyscie za granica? bo psa zabrac za granice to tez nie taki ogromny klopot. Quote
Rinuś Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 mojego byłego siostra siedzi w Anglii...pracuje w hotelu...na początku mówiła, że masakra była ale teraz nie chce wracać...noo tylko ,że tam też ciężko znaleźć lokum żeby przyjęli z psem... Quote
taxelina Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [quote name='Rinuś']mojego byłego siostra siedzi w Anglii...pracuje w hotelu...na początku mówiła, że masakra była ale teraz nie chce wracać...noo tylko ,że tam też ciężko znaleźć lokum żeby przyjęli z psem... Chyba tak ciezko jak w pl? bo w pl nie znalazlam w sumie nic gdzie by chcieli z psem jakbys chcieli wracac :( Quote
Aga&Ganja Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Witam... Właśnie przekopuje Twoją galeryjkę i nie mogę doszukać się zdjęć Salsy... :mad: Co to ma znaczyć? :shake: A tak poza tym, jak się czujesz? Jak zdrówko? Pozdrawiamy cieplusio! :) Quote
Alicja Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [FONT=Franklin Gothic Medium]STO LAT STO LAT I JESZCZE JEDEN I JESZCZE RAZ :multi::multi::multi: naj naj naj lepsiejszego :knajpa:[/FONT] Quote
WeronikaM Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 wszystkiego naj !!!!! :loveu::multi: i ode mnie :) Quote
clockwork Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [FONT=Arial][SIZE=2]ja też:multi::multi: życzę Ci spełnienia marzeń i wszystkiego NAJ :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Lucky. Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 100 lat !!! Wszystkiego najlepszego ! A gdzie Salsa bedzie podczas twojego pobytu w Szkocji ? Quote
Tengusia Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 sto lat sto lat niech zyje zyje nam :drink1: Quote
jonQuilla Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 [FONT=Georgia]deer, wyrobienie psu paszportu trwa dość długo a ja nie zamierzałabym tam siedzieć nie wiadomo ile czasu więc to bezsensu :) Możliwość mieszkania z psem miałabym bo zarówno siostra w irl. mieszka w miejscu gdzie nikt nie robiłby problemów z tego powodu jak i znajomi w szkocji mogą mieć zwierzaka. Lucky, ja mieszkam z moją mamą i innymi członkami mojej rodziny więc Salsa zostanie tu gdzie jest :p Aga, moje zdrówko dobrze, jak pisałam...najgorsze co mi doskwiera to brak czasu :) :roll: DZIĘKUJE ŚLICZNIE ZA PAMIĘĆ :loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] Quote
Recommended Posts