Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Shel']Teraz ja przegrywam :mdleje:o nie nie nie, idę spac zaraz :eviltong:[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]nie łam się, przyjdzie taki dzień że się z tym pogodzisz :)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]nie łam się, przyjdzie taki dzień że się z tym pogodzisz :)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
przyjdzie taki dzień, że znów będę na topie :evil_lol:

Posted

Ja pierdziu!!!!! :mad: Aleście nagadały no!

Ja zaro idem na paciel :loveu: Słoneczko świeci i w ogóle wiosenna pogoda jest. Pochłonę obiada migiem i wyruszam :p
A jutro do roboty :placz:

Kwiatek, jak sie czujesz? ;)

Posted

[quote name='Magda25']Ja pierdziu!!!!! :mad: Aleście nagadały no!

Ja zaro idem na paciel :loveu: Słoneczko świeci i w ogóle wiosenna pogoda jest. Pochłonę obiada migiem i wyruszam :p

Kwiatek, jak sie czujesz? ;)[/QUOTE]

U nas też świetna pogoda i zaraz biorę Lenkę i na spacer. Trochę odpocznie od małego :evil_lol: A on dostanie konga i do kojca.

No własnie, jak się czujesz?

Posted

[quote name='Shel']przyjdzie taki dzień, że znów będę na topie :evil_lol:[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]głęboko w to wierz a może się uda ;)[/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='Magda25']Ja pierdziu!!!!! :mad: Aleście nagadały no!

Kwiatek, jak sie czujesz? ;)[/QUOTE]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
ja nie mam z tym gadaniem nic wspólnego :oops:

u nas pogoda do kitu...od rana pada :mad:
ze spaceru nici a więc także ze zdjęć...po za tym dzisiaj załatwiam wszystko to co miałam do załatwienia w poniedziałek :placz:

czuję się dobrze :)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Ania!']U nas też świetna pogoda i zaraz biorę Lenkę i na spacer. Trochę odpocznie od małego :evil_lol: A on dostanie konga i do kojca.

No własnie, jak się czujesz?[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]zazdraszczam dobrej pogody :roll:

tak jak wyżej napisałam :) dobrze :cool3:

[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla']

[COLOR=olive][FONT=Georgia][B]zazdraszczam dobrej pogody :roll:[/B][/FONT][/COLOR]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]tak jak wyżej napisałam :) dobrze :cool3:[/COLOR][/FONT][/B]

[/QUOTE]

Jest czego zazdraszczać :mdrmed::mdrmed:

To dobrze, że dobrze :multi:

Posted

[B][FONT=Georgia][COLOR=Olive]przestańcie wszystkie się chwalić tą pogodą :mad: ;)

ZuzkoFruzka, trzymaj się i wracaj do zdrowia jak najszybciej :)

jestem niepocieszona...pojechałam po buty, miałam już upatrzone w Heavy Duty ale oczywiście nie było mojego rozmiaru :placz: tzn. był ... zawsze kupuję rozmiar 40 [/COLOR][/FONT][/B][FONT=Georgia][COLOR=Olive][SIZE=1](nie ma to jak zgrabna stópka :mdleje:)[/SIZE][/COLOR][/FONT][B][FONT=Georgia][COLOR=Olive] i zawsze są ok a dziś jak na złość były za duże :hmmmm: a 39 nie mieli :angryy:
ale za to kupiłam inne rzeczy już na wyjazd, w tym walizkę :multi:

[COLOR=Black]Ania![/COLOR] już możesz wpadać mamy w co mnie pakować, jest taka duża że jak dobrze upchamy to i Salsa się zmieści :evil_lol::evil_lol:

[COLOR=Black]deer[/COLOR], zdjęć nie mam :shake: wiem że mówiłam że będą w weekend ale choróbsko mi pokrzyżowało plany...to co miałam zrobić jutro zrobiłam dzisiaj czyli rano pojechałam na zakupy i po południu drugi raz pojechałam na zakupy więc pół dnia skikałam po sklepach...wyczerpujące zajęcie swoją drogą bo nie mam na nic sił juz
zaraz sobie włącze jakiś film i zrelaksuję się popijając soczek marchwiowo jakiś tam :loveu:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][/FONT][/COLOR][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]szczerze mówiąc to nigdy nie piłam herbaty z miodem :evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
Nie gadaj?! :crazyeye:
Z miodem jest najlepsza :loveu:

Siemka :loveu:
Czekamy na nowe fotki ;)

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :loveu::multi:

Ewcia, a no tak chyba będzie najlepiej :evil_lol:
nie mam zielonego pojęcia kiedy znajdę czas na focenie :shake:

Bianka, a no nie piłam bo ja ogólnie lubię tylko klasyczną herbatę z cytrynką i cukrem...nie lubię innych dodatków ale kiedyś spróbuję z miodem :)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Basia&Safi']to co ty taka zabigana ze czasu na focie nie masz :mad:[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]samo życie :)
w pracy przedświąteczne świrowanie się zaczęło, po za tym przygotowuje się powoli do wyjazdu...mam mnóstwo rzeczy do zrobienia jeszcze a tak nie wiele czasu wolnego :shake:
[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='bianka19']To spróbuj kiedyś mówię Ci ;)
Też często piję standardową herbatkę , ale od czasu do czasu pysznie jest łyknąć herbaty z miodem :loveu:[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:)skoro tak polecasz [/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]za 19 dni :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

jak tam walizeczki spakowane juz :grins: tylko aparata nie zapomnij :eviltong:

Posted

[quote name='Tengusia']jak tam walizeczki spakowane juz :grins: tylko aparata nie zapomnij :eviltong:[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]z pewnością nie zapomnę :)
koleżanka zapowiedziała że pojedziemy na taką jakby giełde (ona to jakoś tam nazwała ale ja nie pamiętam)...działa od 5 do 9 rano tylko w niektóre dni ale można tam kupić mnóstwo rzeczy o wiele taniej niż w sklepach...rozglądnę się za obiektywem :)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]z pewnością nie zapomnę :)
koleżanka zapowiedziała że pojedziemy na taką jakby giełde (ona to jakoś tam nazwała ale ja nie pamiętam)...działa od 5 do 9 rano tylko w niektóre dni ale można tam kupić mnóstwo rzeczy o wiele taniej niż w sklepach...rozglądnę się za obiektywem :)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

ja obiektywik nowy kupuje w styczniu, najdalej w lutym ... juz sie doczekac nie moge :multi:

Posted

[quote name='Tengusia']ja obiektywik nowy kupuje w styczniu, najdalej w lutym ... juz sie doczekac nie moge :multi:[/QUOTE]
[FONT=Georgia][B]
[COLOR=Olive]ja chciałam kupić teraz przed wyjazdem ale niestety za dużo wydatków mam :shake:
jak tak nie kupię to też dopiero po powrocie jak znajdę pracę :)[/COLOR][/B][/FONT]