jonQuilla Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='Shel']Teraz ja przegrywam :mdleje:o nie nie nie, idę spac zaraz :eviltong:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]nie łam się, przyjdzie taki dzień że się z tym pogodzisz :)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Shel Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]nie łam się, przyjdzie taki dzień że się z tym pogodzisz :)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] przyjdzie taki dzień, że znów będę na topie :evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='jonQuilla'] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]:evil_lol::evil_lol: widzę że u Ciebie także skromność jest na pierwszym miejscu [/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] Nie inaczej :evil_lol: Quote
Migori Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Ja pierdziu!!!!! :mad: Aleście nagadały no! Ja zaro idem na paciel :loveu: Słoneczko świeci i w ogóle wiosenna pogoda jest. Pochłonę obiada migiem i wyruszam :p A jutro do roboty :placz: Kwiatek, jak sie czujesz? ;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='Magda25']Ja pierdziu!!!!! :mad: Aleście nagadały no! Ja zaro idem na paciel :loveu: Słoneczko świeci i w ogóle wiosenna pogoda jest. Pochłonę obiada migiem i wyruszam :p A jutro do roboty :placz: Kwiatek, jak sie czujesz? ;)[/QUOTE] U nas też świetna pogoda i zaraz biorę Lenkę i na spacer. Trochę odpocznie od małego :evil_lol: A on dostanie konga i do kojca. No własnie, jak się czujesz? Quote
jonQuilla Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 [quote name='Shel']przyjdzie taki dzień, że znów będę na topie :evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]głęboko w to wierz a może się uda ;)[/B][/FONT][/COLOR] [quote name='Magda25']Ja pierdziu!!!!! :mad: Aleście nagadały no! Ja zaro idem na paciel :loveu: Słoneczko świeci i w ogóle wiosenna pogoda jest. Pochłonę obiada migiem i wyruszam :p A jutro do roboty :placz: Kwiatek, jak sie czujesz? ;)[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] ja nie mam z tym gadaniem nic wspólnego :oops: u nas pogoda do kitu...od rana pada :mad: ze spaceru nici a więc także ze zdjęć...po za tym dzisiaj załatwiam wszystko to co miałam do załatwienia w poniedziałek :placz: czuję się dobrze :)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Ania!']U nas też świetna pogoda i zaraz biorę Lenkę i na spacer. Trochę odpocznie od małego :evil_lol: A on dostanie konga i do kojca. No własnie, jak się czujesz?[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]zazdraszczam dobrej pogody :roll: tak jak wyżej napisałam :) dobrze :cool3: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
diabelkowa Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 u nas wreszcie wyszlo troche sloneczka i juz NIE pada ;] Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='jonQuilla'] [COLOR=olive][FONT=Georgia][B]zazdraszczam dobrej pogody :roll:[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]tak jak wyżej napisałam :) dobrze :cool3:[/COLOR][/FONT][/B] [/QUOTE] Jest czego zazdraszczać :mdrmed::mdrmed: To dobrze, że dobrze :multi: Quote
zuzolandia Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [I][B]Ty sie mosz dobrze :eviltong:[/B][/I] [I][B]u mnie jesio niezadobrze ale juz idzie ku lepszemu :cool3:[/B][/I] [I][B]pozdrowionka :loveu:[/B][/I] Quote
jonQuilla Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 [B][FONT=Georgia][COLOR=Olive]przestańcie wszystkie się chwalić tą pogodą :mad: ;) ZuzkoFruzka, trzymaj się i wracaj do zdrowia jak najszybciej :) *** jestem niepocieszona...pojechałam po buty, miałam już upatrzone w Heavy Duty ale oczywiście nie było mojego rozmiaru :placz: tzn. był ... zawsze kupuję rozmiar 40 [/COLOR][/FONT][/B][FONT=Georgia][COLOR=Olive][SIZE=1](nie ma to jak zgrabna stópka :mdleje:)[/SIZE][/COLOR][/FONT][B][FONT=Georgia][COLOR=Olive] i zawsze są ok a dziś jak na złość były za duże :hmmmm: a 39 nie mieli :angryy: ale za to kupiłam inne rzeczy już na wyjazd, w tym walizkę :multi: [COLOR=Black]Ania![/COLOR] już możesz wpadać mamy w co mnie pakować, jest taka duża że jak dobrze upchamy to i Salsa się zmieści :evil_lol::evil_lol: [COLOR=Black]deer[/COLOR], zdjęć nie mam :shake: wiem że mówiłam że będą w weekend ale choróbsko mi pokrzyżowało plany...to co miałam zrobić jutro zrobiłam dzisiaj czyli rano pojechałam na zakupy i po południu drugi raz pojechałam na zakupy więc pół dnia skikałam po sklepach...wyczerpujące zajęcie swoją drogą bo nie mam na nic sił juz zaraz sobie włącze jakiś film i zrelaksuję się popijając soczek marchwiowo jakiś tam :loveu: [/COLOR][/FONT][/B] Quote
taxelina Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 No to my rano do pracy i juz o 13 z 4 roznych prac wrocilismy, na spacer z psami na godzine, obiad i juz 16.. chwile cos porovix i spac i dzien uciekl.. Quote
Ewcia38 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 :mad::mad:i tu gadaja:mad::mad: a ja wpadłam fotki oglądać.....cofnę sie do pierwszej strony pewnie cos zobaczę:evil_lol: Quote
Lucky. Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Ale nas dawno tu nie było :oops: Czekam na jakieś zdjęcia :P Quote
bianka19 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][/FONT][/COLOR][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]szczerze mówiąc to nigdy nie piłam herbaty z miodem :evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] Nie gadaj?! :crazyeye: Z miodem jest najlepsza :loveu: Siemka :loveu: Czekamy na nowe fotki ;) Quote
jonQuilla Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :loveu::multi: Ewcia, a no tak chyba będzie najlepiej :evil_lol: nie mam zielonego pojęcia kiedy znajdę czas na focenie :shake: Bianka, a no nie piłam bo ja ogólnie lubię tylko klasyczną herbatę z cytrynką i cukrem...nie lubię innych dodatków ale kiedyś spróbuję z miodem :)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Basia&Safi Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 to co ty taka zabigana ze czasu na focie nie masz :mad: Quote
bianka19 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 To spróbuj kiedyś mówię Ci ;) Też często piję standardową herbatkę , ale od czasu do czasu pysznie jest łyknąć herbaty z miodem :loveu: Quote
jonQuilla Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 [quote name='Basia&Safi']to co ty taka zabigana ze czasu na focie nie masz :mad:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]samo życie :) w pracy przedświąteczne świrowanie się zaczęło, po za tym przygotowuje się powoli do wyjazdu...mam mnóstwo rzeczy do zrobienia jeszcze a tak nie wiele czasu wolnego :shake: [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='bianka19']To spróbuj kiedyś mówię Ci ;) Też często piję standardową herbatkę , ale od czasu do czasu pysznie jest łyknąć herbaty z miodem :loveu:[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:)skoro tak polecasz [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Tengusia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]za 19 dni :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] jak tam walizeczki spakowane juz :grins: tylko aparata nie zapomnij :eviltong: Quote
jonQuilla Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 [quote name='Tengusia']jak tam walizeczki spakowane juz :grins: tylko aparata nie zapomnij :eviltong:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]z pewnością nie zapomnę :) koleżanka zapowiedziała że pojedziemy na taką jakby giełde (ona to jakoś tam nazwała ale ja nie pamiętam)...działa od 5 do 9 rano tylko w niektóre dni ale można tam kupić mnóstwo rzeczy o wiele taniej niż w sklepach...rozglądnę się za obiektywem :)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tengusia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]z pewnością nie zapomnę :) koleżanka zapowiedziała że pojedziemy na taką jakby giełde (ona to jakoś tam nazwała ale ja nie pamiętam)...działa od 5 do 9 rano tylko w niektóre dni ale można tam kupić mnóstwo rzeczy o wiele taniej niż w sklepach...rozglądnę się za obiektywem :)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] ja obiektywik nowy kupuje w styczniu, najdalej w lutym ... juz sie doczekac nie moge :multi: Quote
jonQuilla Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 [quote name='Tengusia']ja obiektywik nowy kupuje w styczniu, najdalej w lutym ... juz sie doczekac nie moge :multi:[/QUOTE] [FONT=Georgia][B] [COLOR=Olive]ja chciałam kupić teraz przed wyjazdem ale niestety za dużo wydatków mam :shake: jak tak nie kupię to też dopiero po powrocie jak znajdę pracę :)[/COLOR][/B][/FONT] Quote
M&S Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Cześć :) ...ale tu nagadane :shake::mad: dobrego ;) A. Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Nowy avatar - bardzo ładny :lol::lol: I jak dostojnie na nim wygląda :cool3: Quote
Recommended Posts