jonQuilla Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='zuzolandia']jesooo gdzie sie taki uchował????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: witankoo :loveu: widze ze tu psie plany :cool3:....ONKI ...owszem ładne psiaki ale to co z nimi zrobili woła o pomste do nieba ..toć jeszcze troche i te biedne psioki bedą dupcią po podłodze szorowac :shake::shake::shake: jo ci godom TY sie kup takigo Fruziola :diabloti: ... buziowankoo :loveu::loveu: [FONT=Georgia]cześć :loveu::multi: owszem, koleś u mnie na ulicy ma ONka, który wygląda jakby przez całe życie ktoś na dupie mu siedział :shake: ale sądzę jednak że dużo zależy od hodowcy taki Fruziol u mnie nie przejdzie :shake: Salsa raczej musi mieć mocnej budowy kompana :) poza tym od kiedy sąsiadka przybyła ze swoim s-t do polski, który rzucał się na wszystkie psy, Salsa szału dostaje w obecności tejże rasy :splat: a tego psa sąsiadki to już w ogóle nie trawiła, nawet jak szedł po klatce to skakała na drzwi, warczała i szczekała...co jej się nigdy nie zdarza :roll: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [FONT=Georgia]dobry wieczór :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Izabela124. Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nie fikaj maleńka ;) :evil_lol::evil_lol: a no pewnie by jej odpowiadał ale moja mama by się skichała :shake: po za tym nie wiem czy ogarnęłabym dwa TTB w domu :evil_lol::evil_lol:[/FONT][FONT=Georgia] [/FONT]Taka maleńka to ja nie jestem:evil_lol::eviltong: A zamierzasz w przyszłości wystawiać tego ONka? Quote
jonQuilla Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='Ania!']Witam cieplutko :loveu: [quote name='deer_1987']Przyszlam sie przywitac ;) [quote name='Bartiśkowa_']Witamy was :diabloti:[FONT=Georgia]cześć :loveu::multi:[/FONT] [quote name='Izabela124.']Taka maleńka to ja nie jestem:evil_lol::eviltong: A zamierzasz w przyszłości wystawiać tego ONka? [FONT=Georgia]nie, nie zamierzam :) jakoś mało mnie pociąga branie udziału w wystawach :) [/FONT] Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='jonQuilla'] [FONT=Georgia]nie, nie zamierzam :)[/FONT] [FONT=Georgia]jakoś mało mnie pociąga branie udziału w wystawach :)[/FONT] Bo źle do tego podchodzisz, musisz znaleźć do wystawiania kogoś innego :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Ania! napisał(a):Bo źle do tego podchodzisz, musisz znaleźć do wystawiania kogoś innego :evil_lol:Gdybym miała wystawiać ONka chyba bym ocipiała:evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Izabela124. napisał(a):Gdybym miała wystawiać ONka chyba bym ocipiała:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja nawet na baby szukam kogoś dla briarda, a co to by było przy ONku :evil_lol: Quote
Shel Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Czyli jednak ON'ek :cool3::cool3::cool3: Btw witanko :) W naszej skopanej bandzie jest jeden członek i uznałyśmy, że powinnaś wiedzieć :diabloti::diabloti: Quote
jonQuilla Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='Ania!']Bo źle do tego podchodzisz, musisz znaleźć do wystawiania kogoś innego :evil_lol: [FONT=Georgia] nawet nie o to chodzi :) bo jakbym miała wystawiać to z pewnością poszukałabym kogoś bo ja się kompletnie na tym nie znam i nigdy się tym nie interesowałam zbytnio :) może gdyby zależało mi na tym żeby później mój pies pokrył jakąś sukę ale ja nie chcę i zapewne pozbawię go jajek :diabloti:[/FONT] [quote name='Izabela124.']Gdybym miała wystawiać ONka chyba bym ocipiała:evil_lol: [quote name='Ania!']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja nawet na baby szukam kogoś dla briarda, a co to by było przy ONku :evil_lol: [FONT=Georgia]:hmmmm:[/FONT][FONT=Georgia]ja nawet nie wiem na czym polega różnica w wystawianiu ONka i czemu jest to trudniejsze (?) :evil_lol:[/FONT] [quote name='Shel']Czyli jednak ON'ek :cool3::cool3::cool3: Btw witanko :) W naszej skopanej bandzie jest jeden członek i uznałyśmy, że powinnaś wiedzieć :diabloti::diabloti: [FONT=Georgia] cześć :loveu::multi: jaki jaki? :hmmmm:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='Shel']U Lenki sprawdź :evil_lol: [FONT=Georgia]no dobra, już tam ide :)[/FONT] Quote
jonQuilla Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [FONT=Georgia]coś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
bianka19 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Oo.. :cool3: Onek będzie :multi: Śliczne one są , ale teraz jakoś mnie najbardziej fascynują border colie i haszczaki i właśnie nie wiem , który mi się bardziej podoba :shake: Który lepszy ?? :razz: Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]coś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Coś to w Adamsach :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='bianka19']Oo.. :cool3: Onek będzie :multi: Śliczne one są , ale teraz jakoś mnie najbardziej fascynują border colie i haszczaki i właśnie nie wiem , który mi się bardziej podoba :shake: Który lepszy ?? :razz: [FONT=Georgia]nie wiem jeszcze czy będzie, to plany :) oba urocze ale ja z tej dwójki wybrałabym haszczaka :) [/FONT] [quote name='Ania!']Coś to w Adamsach :evil_lol: [FONT=Georgia] i u Ciebie w galerii :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='jonQuilla'] [FONT=Georgia]i u Ciebie w galerii :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Jeszcze nie ale może już na wiosnę :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='Ania!']Jeszcze nie ale może już na wiosnę :evil_lol: [FONT=Georgia]a Lenka to co? :hmmmm: [/FONT] Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]a Lenka to co? :hmmmm:[/FONT] O Lenkę mi chodzi, jeszcze jest na etapie zarastania i mam nadzieję, że na wiosnę już włos będzie długi :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='Ania!']O Lenkę mi chodzi, jeszcze jest na etapie zarastania i mam nadzieję, że na wiosnę już włos będzie długi :evil_lol: [FONT=Georgia] aaa :) mi to czasami trzeba rysować :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
bianka19 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nie wiem jeszcze czy będzie, to plany :) oba urocze ale ja z tej dwójki wybrałabym haszczaka :) [/FONT] No chyba ja też , ale mam jeszcze sporo czasu do namyślenia , bo nie chcę mieć dwóch psów na raz tylko jednego..:p Bo jeszcze goldeny mi się podobają , więc już nie wiem sama :shake: Quote
Recommended Posts