jonQuilla Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 [quote name='zuzolandia'][I][B]Ty sie złotko teraz melduj bo sie bedziem martwic jak tak znikniesz znienacka ...:shake::shake:...nie musisz latac po całym dogo ale sztechkarta u siebie od[/B][/I]bij :eviltong::eviltong:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] a więc się melduję :) ładnie spałam całą noc, dobrze się czuję (lekko tylko mnie głowa boli) :) mam nadzieję że dziś wieczorem już nie będę odczuwała jakichkolwiek bólów brzucha bo to staje się nudne :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='deer_1987']To tajk jak z Niunia...[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] ah z tymi psami [/B][/COLOR][/FONT] Quote
agus5839 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [URL]http://img225.imageshack.us/img225/1583/dsc02658e.jpg[/URL] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: rewelacyjne fotka,a te spojrzenie mnie powaliło:mdleje::evil_lol: zdrówka duuuzo zyczymy:lol: Quote
Migori Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Dziętophrrry, przyszłam sobie poczytać co tam u Ciebie w pracy ;) A Ty co, chorą udawałaś, żeby niby co? Lenić sie i w wyrku wylegiwać... co to to nie ;D Cfaniara, myśli że uwierzyłam w te jej bóle brzusia :P... a na poważnie, w Poznaniu jelitówka szaleje, więc może i do was dotarło. Zdrówka... se golnij wódeczkę i bedzie git :) Quote
jonQuilla Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 [quote name='agus5839'][URL]http://img225.imageshack.us/img225/1583/dsc02658e.jpg[/URL] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: rewelacyjne fotka,a te spojrzenie mnie powaliło:mdleje::evil_lol: zdrówka duuuzo zyczymy:lol:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dzięki :)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Magda25']Dziętophrrry, przyszłam sobie poczytać co tam u Ciebie w pracy ;) A Ty co, chorą udawałaś, żeby niby co? Lenić sie i w wyrku wylegiwać... co to to nie ;D Cfaniara, myśli że uwierzyłam w te jej bóle brzusia :P... a na poważnie, w Poznaniu jelitówka szaleje, więc może i do was dotarło. Zdrówka... se golnij wódeczkę i bedzie git :)[/quote] [COLOR=Olive][B][FONT=Georgia] jakie akcentowanie Dzień dobry :) czehść ;) :loveu::multi: przepraszam, już nie będe kłamać że mnie brzusio boli :evil_lol::evil_lol:[/FONT][/B][/COLOR] Quote
taxelina Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Ja trzeci dzien sobie w domu siedze i odpoczywam i sie kuruje, ale fajnie byc w domu :D Quote
M&S Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='jonQuilla'] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]a więc się melduję :)[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]ładnie spałam całą noc, dobrze się czuję (lekko tylko mnie głowa boli) :)[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]mam nadzieję że dziś wieczorem już nie będę odczuwała jakichkolwiek bólów brzucha bo to staje się nudne :evil_lol: [/COLOR][/FONT][/B][/quote] Cześć, dobrze, że zdrowie lepiej.....:p [quote name='deer_1987']Ja trzeci dzien sobie w domu siedze i odpoczywam i sie kuruje, ale fajnie byc w domu :D[/quote] Fajnie być w domu, ale z dobrym samopoczuciem ;) A. Quote
doma0905 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 ello . ;) dawno nas nie było , przepraszamy :p bedziemy czenściej wpadać . ;) i zapraszamy do nas :diabloti: Quote
Cavy Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [url]http://img225.imageshack.us/img225/1583/dsc02658e.jpg[/url] świetne to zdjęcie jest. :lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
taxelina Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='Maks i Spark'] Fajnie być w domu, ale z dobrym samopoczuciem ;) A.[/quote] No w sumie ale czasami brakuje tego snu czy ogolnie odpoczynku bo czlowiek w tyg ciagle za czyms goni...:angryy: Quote
Rinuś Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [I][B]oo widzę, że lepiej, to pewnie że w końcu przestałaś pić :evil_lol::evil_lol:[/B][/I] Quote
zuzolandia Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [I][B]Hello;-) ..sadzilam dzisiaj żonkile na ogródku hihihihi[/B][/I] Quote
M&S Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='zuzolandia'][I][B]Hello;-) ..sadzilam dzisiaj żonkile na ogródku hihihihi[/B][/I][/quote] A ja na smierć zapomniałam, że już jest pora na sadzenie cebul....:oops: Cześć wieczorowo :) A. Quote
jonQuilla Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 [quote name='deer_1987']Ja trzeci dzien sobie w domu siedze i odpoczywam i sie kuruje, ale fajnie byc w domu [/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] kuruj, kuruj :)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Maks i Spark']Cześć, dobrze, że zdrowie lepiej..... Fajnie być w domu, ale z dobrym samopoczuciem A.[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dzisiaj jest już super :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='doma0905']ello . ;) dawno nas nie było , przepraszamy :p bedziemy czenściej wpadać . ;) i zapraszamy do nas :diabloti:[/quote] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cześć:loveu::multi:[/B][/FONT][/COLOR] [quote name='Cavy'][URL]http://img225.imageshack.us/img225/1583/dsc02658e.jpg[/URL] świetne to zdjęcie jest. :lol: :loveu::loveu::loveu:[/quote] :cool3: [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]taka grzeczna się na nim wydaje[/B][/FONT][/COLOR] [quote name='deer_1987']No w sumie ale czasami brakuje tego snu czy ogolnie odpoczynku bo czlowiek w tyg ciagle za czyms goni...[/quote] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]mi tam snu nie brakuje :) chodze do pracy na 13 albo 15 więc mogę spać spokojnie...jutro jedynie na 10 :shake:[/B][/FONT][/COLOR] [quote name='Rinuś'][I][B]oo widzę, że lepiej, to pewnie że w końcu przestałaś pić :evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]czy wszyscy muszą mi wmawiać że jestem alkoholik? :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='zuzolandia'][I][B]Hello ..sadzilam dzisiaj żonkile na ogródku hihihihi[/B][/I][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]mam nadzieję że byłaś dla nich delikatna ;):diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Maks i Spark']A ja na smierć zapomniałam, że już jest pora na sadzenie cebul....:oops: Cześć wieczorowo :) A.[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ja nie jestem cebulą :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć :loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
M&S Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='jonQuilla'] [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]ja nie jestem cebulą :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Cebul kwiatowych....:evil_lol:;) A. Quote
Rinuś Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [I][B]Nikt Ci nie wmawia...wszyscy uświadamiają :diabloti:[/B][/I] Quote
jonQuilla Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 [quote name='Maks i Spark']Cebul kwiatowych....:evil_lol:;) A.[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]teraz tak się to nazywa :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='bianka19']Siemanko. :)[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] cześć :loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='diabelkowa']a pomalowane paznokcie gdzie?[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] nie chciałam wyjść na zbyt wielką tipsiare więc zdjęcie zrobiłam przed pomalowaniem :oops:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Rinuś'][I][B]Nikt Ci nie wmawia...wszyscy uświadamiają :diabloti:[/B][/I][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]może rzeczywiście coś w tym jest :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Migori Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Jak tam w pracy było ? Jakieś śmiszne akcje ;D Lubie czytać o Twoich przygodach w pracy ;D Quote
jonQuilla Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 [quote name='Magda25']Jak tam w pracy było ? Jakieś śmiszne akcje ;D Lubie czytać o Twoich przygodach w pracy ;D[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]w pracy dziś miałam mało pracy, głównie czytałam książkę :eviltong: ostatnio jest spokój :niewiem: może cisza przed burzą ;) :evil_lol::evil_lol: jedynie dostarczają nam rozrywki stare obleśne dziadki ale to jest temat rzeka, niektórzy faceci potrafią być natarczywi nawet jeśli ledwo już trzymają się na nogach :mdleje: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tengusia Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 hej ciocia przyszlam sobie i do ciebie zajrzec wieczorowa pora :diabloti: Quote
Kosmaty Gałganek Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='jonQuilla'] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]jedynie dostarczają nam rozrywki stare obleśne dziadki ale to jest temat rzeka, niektórzy faceci potrafią być natarczywi nawet jeśli ledwo już trzymają się na nogach :mdleje:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przyszłam pooglądać nowe zdjęcia Salsy ale nie nie ma :placz: Quote
jonQuilla Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 [quote name='Tengusia']hej ciocia przyszlam sobie i do ciebie zajrzec wieczorowa pora :diabloti:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] cześć ciociu z Hameryki :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Ania!']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przyszłam pooglądać nowe zdjęcia Salsy ale nie nie ma :placz:[/quote] [COLOR=Olive][B][FONT=Georgia]a no nie ma i nie wiem kiedy będą :) [/FONT][/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts