Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla']glanami chciałoby się mnie kopnąć? :cool3::cool3:
proszę bardzo, zrób to kiedy będziesz miała ochotę ;) :evil_lol::eviltong:

NIGDY, ale to NIGDY bym Cię nie kopnęła :) No, chyba, że zagrozisz któremuś członkowi mojej rodziny ;)

Posted

witajcie :multi::multi::loveu:

od razu mówię że nie miałam zamiaru zarażać swoim lenistwem nikogo :) :eviltong::eviltong:

jbk
, a jak sama sobie zagrożę jako Twoja siostra czyli rodzina Twoja jakby nie patrzeć to wtedy mogę liczyć na kopniaka? :) :evil_lol:

Sisko poznaję Cię Ty moja Ty :loveu::loveu:

coś do pośmiania się ;) :evil_lol::evil_lol:

YouTube - Strażnicy lasu

Posted

zajedwabistyyyyy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
moje pierwsze BMW było takie żółte :eviltong: i tymze żółtkiem wjechalam w płot :eviltong:.....żółtek cały a przesło kaputneło na ziemie :eviltong::eviltong:....twardy sbubany był :multi:...sluzył mi 4 lata potem zmienilam go na BMW ale blue :loveu:

doberek;-)

Posted

pewnie że śliczny bo mój :evil_lol::evil_lol:

dam każdemu kto zechce nim pojeździć :)
tylko nie chciałabym go szybko zajeździć...teraz ciężko o takie cacuszko :cool3::cool3:

a co najlepsze...
mówię wczoraj do kolegi na gg że kupiłam sobie samochód a on oczywiście z niedowierzaniem pyta mnie jaki itd. mówię że śliczny i że zaraz jak chce wyślę mu zdjęcia...on że dobra i dalej pyta czy przyjadę nim po niego do pracy :) a ja mówię że oczywiście ale że może to troszkę potrwać...pytał dlaczego ale nie uzyskał odp. tylko po chwili dostał link do zdjęcia ...
sszybko zerkną na fote i pisze do mnie "Ty kaszla sobie kupiłaś? nie przyjeżdżaj po mnie do pracy" ... idiota nie zwrócił uwagi że na biurku stoi itd. :evil_lol: dopiero jak spytał ile dałam i jak mu napisałam że 15zł nie całe to się przyjrzał :evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']pewnie że śliczny bo mój :evil_lol::evil_lol:

dam każdemu kto zechce nim pojeździć :)
tylko nie chciałabym go szybko zajeździć...teraz ciężko o takie cacuszko :cool3::cool3:

a co najlepsze...
mówię wczoraj do kolegi na gg że kupiłam sobie samochód a on oczywiście z niedowierzaniem pyta mnie jaki itd. mówię że śliczny i że zaraz jak chce wyślę mu zdjęcia...on że dobra i dalej pyta czy przyjadę nim po niego do pracy :) a ja mówię że oczywiście ale że może to troszkę potrwać...pytał dlaczego ale nie uzyskał odp. tylko po chwili dostał link do zdjęcia ...
sszybko zerkną na fote i pisze do mnie "Ty kaszla sobie kupiłaś? nie przyjeżdżaj po mnie do pracy" ... idiota nie zwrócił uwagi że na biurku stoi itd. :evil_lol: dopiero jak spytał ile dałam i jak mu napisałam że 15zł nie całe to się przyjrzał :evil_lol:

Mi się wydawało, że to widać od razu..... Ale mogę się mylić ;)