jbk Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='jonQuilla']mam coś na pobudzenie ale musisz być dyskretna :cool3: O ba ;) Tego to się nie spodziewałam........ łyk! Ja latam! LATAM! FRUNĘ! Quote
jonQuilla Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 [quote name='jbk']O ba ;) Tego to się nie spodziewałam........ łyk! Ja latam! LATAM! FRUNĘ! :evil_lol::evil_lol: wiedziałam że Ci się spodoba :cool3: Quote
jbk Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Dobrze, że tych tabletek jest więcej, zaraz do babci jadę, to przyda mi się pokolorowanie świata ;) Dzień dobry Kwiatuszku :) Quote
apple Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Ahaaa! Mam Was!:diabloti: A co tu się dzieje:mad: Beze mnie? Ale z was koleżanki............pfffff:obrazic: Quote
Alicja Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 :razz::razz:ja mam inne tabletki :roll: po nich się lepiej śpi :p cześć Córcia :multi::multi: Quote
e.v.a Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [CENTER]:grins::grins::grins::grins::grins::grins::grins: [/CENTER] Quote
zuzolandia Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='apple']Przyniosłam ci do sniadanka:loveu: hmmm to nasza bidna Kwiatkowa tylko cytrynki wcina na sniadanko/ dba o linie frelka :eviltong::eviltong::eviltong: siemanko :loveu: Quote
jonQuilla Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 witajcie :multi::loveu: tabletki, proszki i wszystko czego dusza zapragnie mam :) Jabco, nie obrażaj się... przecież wiesz że najlepszy towar mam schowany dla Ciebie :cool3::cool3: a cytrynkę uwielbiam :loveu::loveu: kiedyś obierałam i jadłam jak pomarańcze :oops::oops: Quote
Selket Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Przyszłam Cię skontrolować:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
jbk Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Witaj Kwiatuszku :) Czego się dziś napijemy? Quote
apple Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 No dobra:roll:....to dawaj ten towar:diabloti: Quote
Selket Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Witanki:loveu::loveu::loveu: Wstawaj:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 jo tyż łykam tablety... polopiryne S :cool1: zaś mnie grypsko bierze.... angielskie grypsko... mutant :placz::placz: cze żonkilku :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Córcia!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wpadłam na pierniczka :multi::multi: cześć :multi::loveu: Quote
Anetka83 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 dzień dobry:) przyszłam po długiej przerwie się przywitać i powiedzieć że wcale o Was nie zapomniałam :loveu::loveu::loveu: Głaski zostawiam i gorące pozdrowienia :) Quote
Dozia_13 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Hejka wpadłam do was na pierniczka i kakałko...:eviltong: a może by tak fotki do tego:cool3: Quote
zuzolandia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Taaa gdzie nie wleze to albo o zarciu albo o piciu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jbk Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Kwiatuszku, Siostro, czyżbyś znowu cały internet w pracy zużyła?? Quote
jonQuilla Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 witajcie moje miłe :loveu::loveu::multi: Slekecik, jaki kochany z Ciebie kontroler :) ale czemu akurat teraz kontrolujesz jak ja tutaj dopalacze rozdaję :eviltong::eviltong: wsadzą mnie za to na kilka lat do dogowięzienia :roll: Jabco, już się robi ... proszę to najlepszy towar na wybrzeżu, jak widzisz jest wielu chętnych ale nie obawiaj się, starczy dla wszystkich :cool3::cool3: Klockowa, słyszałam o tej grypie angielskiej... pokaż który Cię tym świństwem załatwił a będzie miał do czynienia z moimi ludźmi <mafiozo> :mad: Mamcia, do wyboru do koloru :) jedz ile chcesz ... Anetko, miło Cię znów widzieć u Nas :loveu: Dozia_13, częstuj się czym chcesz :) a zdjęć nie mam kiedy robić niestety :roll: Kudłatowa, bo my takie żarłoki na wiecznym kacu :) :evil_lol: AngelsDream, dzień beznadziejnie...ale dzisiaj już nowy więc zobaczymy jak będzie :) ale chyba ciężko bo wczoraj zabalowałam a dzisiaj do pracy :placz: jbk, internet w pracy nie działa od wtedy :oops: zużyłam go na amen :evil_lol: <zdolniacha> Quote
jonQuilla Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [quote name='jbk']A gdzie to balowałaś? Z okazji Barbórki?? po pracy do sopotu pojechaliśmy spotkać się z koleżankami ze szkoły i miałam wrócić przed 24 a wróciłam ciut po 1 i się nie wyspałam :placz::placz: Quote
jbk Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='jonQuilla']po pracy do sopotu pojechaliśmy spotkać się z koleżankami ze szkoły i miałam wrócić przed 24 a wróciłam ciut po 1 i się nie wyspałam :placz::placz: A tam, w weekend się wyśpisz :) Ważne, że impreza udana ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Witanko :multi: Ale smakowite pierniczki :diabloti: Quote
Recommended Posts