jonQuilla Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 jbk napisał(a):Twój tatoo znaczy skromny?? Hardkor :) :evil_lol::evil_lol: tak to właśnie oznacza... tatuaż jest skromny :cool3: Quote
Alicja Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 :loveu:Moja Skromna Córeczka .................:roflt: Quote
jbk Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 A jak ja Cię mam nazwać, Kwiatuszku, skoro córcią moją być nie możesz? Ha? Oczywiście nie mogę ze względu na młodego, który nie chce rodzeństwa :) Quote
jonQuilla Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 zwij jak chcesz.... nie chciałby takiej siostrzyczki jak ja? jestem już odchowana i nie kłótliwa :) zawsze marzyłam żeby mieć brata więc niech się zastanowi :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 jonQuilla napisał(a):cześć :multi::multi::loveu: moja siostra która jest znawczynią tego typu znaczków stwierdziła że jest tam napisane "5 euro za godzine" :evil_lol::evil_lol: a serio pisząc to znaczy --> Skromny :) <-- czyli przeciwieństwo mnie samej :evil_lol: Siostra debeściarka:evil_lol: skromny:roflt::roflt::roflt: Quote
jonQuilla Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 apple napisał(a):Siostra debeściarka:evil_lol: bo moja siostra mnie wysoko ceni :evil_lol: skromny:roflt::roflt::roflt: :cool3::cool3::cool3: Quote
Alicja Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 :hand: córeczko mła :evil_lol::evil_lol:ta skromność to po Mamusi :oops::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Alicja napisał(a)::hand: córeczko mła :evil_lol::evil_lol:ta skromność to po Mamusi :oops::evil_lol: tak właśnie... nie wiem co w tym dziwnego... przecież u Nas to rodzinne :cool3::cool3: Quote
Alicja Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 jonQuilla napisał(a): tak właśnie... nie wiem co w tym dziwnego... przecież u Nas to rodzinne :cool3::cool3: tak tak ....najprawdziwsza praffda :roll::p Quote
jbk Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 jonQuilla napisał(a):zwij jak chcesz.... nie chciałby takiej siostrzyczki jak ja? jestem już odchowana i nie kłótliwa :) zawsze marzyłam żeby mieć brata więc niech się zastanowi :evil_lol::evil_lol: To może moją siostrą zostaniesz? Ja mam tylko brata.... ;) Quote
jonQuilla Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 jbk napisał(a):To może moją siostrą zostaniesz? Ja mam tylko brata.... ;) no dobra :) mogę być siostrą.... ponoć jestem dobra w byciu czyjąś siostrą :eviltong::eviltong: *** Mistrzostwo polskiego marketingu - Joe Monster Quote
e.v.a Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 jonQuilla napisał(a): Mistrzostwo polskiego marketingu - Joe Monster buahahahahahahahaha :grin: zabiłaś mnie tym :grin: Quote
Selket Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 O matko :mdleje: :mdleje: :mdleje::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 haha :turn-l::evil_lol: No nie mogę :diabloti: Quote
jonQuilla Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 to teraz Wam wszystkim powiem że to była prowokacja i że zostaniecie oskarżone za naśmiewanie się z Pana Prezydenta :diabloti::diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jbk Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Siostro! Przyniosłam Ci kawałek ciasta :) Co do prowokacji - wyraz ostatni na plakacie pisze się przez CH ;) Ktoś powinien dostać pałę z polaka ;) Quote
apple Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 jesssso tutaj tez ta gupia geba:cool1: http://vader.joemonster.org/upload/zsl/aa6e5e86kaczmoon.jpg Ale pomysł faaaajny:evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='jonQuilla']to teraz Wam wszystkim powiem że to była prowokacja i że zostaniecie oskarżone za naśmiewanie się z Pana Prezydenta :diabloti::diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja sie smiałam z księżyca:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
jonQuilla Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 jbk, dziękuje za ciasto... z racji tego że Pan Pre. nie jest za bardzo rozgarnięty to pasuje ten błąd tam :evil_lol: EFF, nie zapominaj że winni się tłumaczą :diabloti: Jabco, przecież on jest całkiem przystojny :evil_lol::evil_lol: gdyby tak... - był o 30cm wyższy - zrobić mu operacje plastyczną płata czołowego, ust, nosa, uszu, policzków itd. - miał lepszą wymowę - wiedział co powiedzieć - nosił się lepiej .... itd. (nie mam całego wieczoru na wymienianie) to byłby całkiem do rzeczy facetem :evil_lol::evil_lol: Quote
jbk Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='jonQuilla']jbk, dziękuje za ciasto... z racji tego że Pan Pre. nie jest za bardzo rozgarnięty to pasuje ten błąd tam :evil_lol: EFF, nie zapominaj że winni się tłumaczą :diabloti: Jabco, przecież on jest całkiem przystojny :evil_lol::evil_lol: gdyby tak... - był o 30cm wyższy - zrobić mu operacje plastyczną płata czołowego, ust, nosa, uszu, policzków itd. - miał lepszą wymowę - wiedział co powiedzieć - nosił się lepiej .... itd. (nie mam całego wieczoru na wymienianie) to byłby całkiem do rzeczy facetem :evil_lol::evil_lol: Po prostu zmieńmy go na inny model :P Quote
jonQuilla Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 piękne dzięki za kwiatuszka :loveu::loveu: witam :multi::multi: jak wymienimy go na lepszy model to czym polska zasłynie w świecie jak nie tym że nasz naród bardzo wesoły i nawet prezydenta dla jaj wybiera :eviltong: Quote
jbk Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='jonQuilla']piękne dzięki za kwiatuszka :loveu::loveu: witam :multi::multi: jak wymienimy go na lepszy model to czym polska zasłynie w świecie jak nie tym że nasz naród bardzo wesoły i nawet prezydenta dla jaj wybiera :eviltong: Może byśmy wtedy wreszcie czymś poważniejszym błysnęli? Inteligencją? A właściwie to ja nie lubię polityki. I polityków. Quote
jonQuilla Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 [quote name='jbk']Może byśmy wtedy wreszcie czymś poważniejszym błysnęli? Inteligencją? A właściwie to ja nie lubię polityki. I polityków. ja tyż nie... może jestem staroświecka ale wolę tradycyjny cyrk ... Quote
Recommended Posts