Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witam witam :multi::multi::loveu:

cholera miałam zamiar w sobotę iść w końcu do lasu z Salsą żeby zrobić zdjęcia i żeby przypomnieć Wam że psa posiadam ale będę znów w pracy do 14 :roll: teraz do świąt każda sobota będzie taka :roll::roll:
wcale mi się nie chce :placz:

więc może dopiero w niedzielę dam jakieś zdjęcia o ile nic mi nie wypadnie tego dnia :mad:

dwa zdjęcia coby Wam odświeżyć pamięć :)

hm...pies który nigdy nie śpi na podłodze

Posted

Oj ty moja zapracowana córciu :glaszcze:
mamcia też idzie do pracy po L4 ....mam nadzieje dotrwać do świąt ....a po Nowym Roku chyba z powrotem zabuduje L4 .... moze w końcu przestanie boleć :cool1:

Ozzy ma same foty w wyrku ....Salsa nie może być gorsza :evil_lol::evil_lol:

Posted

witam :multi::multi::loveu:

a no wiem ze to tylko dwie soboty + jedna niedziela (za tydzień) :placz::placz:
nie mogę się doczekać aż będę miała dłuższe wolne bo przecież ześwirować idzie...nie mam na nic czasu :roll:
na dzisiejszy dzień miałam kupe zadań i połowa musi poczekać...
w tym wizyta u fryzjera :placz::placz:
jedynie koleżanka później przyjdzie i mi pofarbuje włosy :roll: ale podciąć to już nie podetnie ...

Posted

[quote name='jonQuilla']witam :multi::multi::loveu:

a no wiem ze to tylko dwie soboty + jedna niedziela (za tydzień) :placz::placz:
nie mogę się doczekać aż będę miała dłuższe wolne bo przecież ześwirować idzie...nie mam na nic czasu :roll:
na dzisiejszy dzień miałam kupe zadań i połowa musi poczekać...
w tym wizyta u fryzjera :placz::placz:
jedynie koleżanka później przyjdzie i mi pofarbuje włosy :roll: ale podciąć to już nie podetnie ...

Ja Ci podetnę!

Posted

Ja na mus sie wcisnąć potrzebuje na poniedziałek do frycka :roll:...bo zarosłam masakrycznie a tak mi fatalnie samopoczucie opada :cool1:... a już mi opadło podwójnie bo w poniedziałek też już do pracy :angryy:

witaj Córcia :loveu:

Posted

[quote name='Alicja']Ja na mus sie wcisnąć potrzebuje na poniedziałek do frycka :roll:...bo zarosłam masakrycznie a tak mi fatalnie samopoczucie opada :cool1:... a już mi opadło podwójnie bo w poniedziałek też już do pracy :angryy:

witaj Córcia :loveu:

A ja mam wygodnie, niczego nie obcinam, spinam i spokój ;) Rok temu się obcięłam, potem pół roku plułam sobie w brodę ;)

Posted

Cześć:loveu::loveu::loveu: Ja też nie mam czasu, i nawet nie wiem gdzie mi znika :niewiem: Za to u fryzjera byłam w wakacje, trochę ściełam i teraz mi nie rosną:placz: Ale znów za mną chodzi chęć na przefarbowanie się.........A już prawie 3 lata nie farbowałam i mam takie fajnie rudo-brązowe włoski:loveu:

Posted

ja bym nie ścinała włosów tylko problem taki że kilkuletnie prostowanie włosów + farbowanie mi tak zniszczyło włosy że strasznie mi się łamią i rozdwajają końcówki więc podcinać muszę co jakiś czas :roll:

po pracy poszłam na pocztę wysłać paczkę/list do kolegi i się wkur....zyłam bo do 14 a ja o 14 dopiero prace kończyłam :angryy::angryy: teraz będę musiała w poniedziałek rano zapieprzać na tą osraną pocztę :mad::mad:
wszystko na złość....a paczka/list będzie pewnie szła z 2 tygodnie :placz:

Posted

[quote name='jonQuilla']ja bym nie ścinała włosów tylko problem taki że kilkuletnie prostowanie włosów + farbowanie mi tak zniszczyło włosy że strasznie mi się łamią i rozdwajają końcówki więc podcinać muszę co jakiś czas :roll:

po pracy poszłam na pocztę wysłać paczkę/list do kolegi i się wkur....zyłam bo do 14 a ja o 14 dopiero prace kończyłam :angryy::angryy: teraz będę musiała w poniedziałek rano zapieprzać na tą osraną pocztę :mad::mad:
wszystko na złość....a paczka/list będzie pewnie szła z 2 tygodnie :placz:

A to wszystko jasne, ja od paru ładnych lat niczego nie robię z piórami, więc całkiem zdrowe są ;) Nawet te loki wredne już zaaprobowałam ;)

Paczka w okresie świątecznym może iść nawet dłużej, wcale bym się nie zdziwiła.

Cześć Kwiatuszku :)

Posted

[quote name='jonQuilla']pierniczków brak... ale mam wafelki ;) :eviltong::eviltong:

dzień dobry :multi::multi::loveu:

Teraz, jak ja po pizzy jestem? Nie ma mowy ;)

Cześć Kwiatuszku ;)